![]() |
nem vagyunk egyformák :)
|
Quote:
|
húú, tényleg, a címet nem is néztem..na, most nincs időm rá, de holnap megcsinálok egy haditoit is..bár szerintem az életképtelen
|
na, csak ráértem, megcsináltam egy hadi-tolit ...pff
ha muszáj, én ilyet mondok: tudóssal 483 heki 93 ház: 97%-os foglalkoztatottság 196 barakk: 2k íjász, 8192 lovas, vagy elit 20 torony: 1040 hely 59 tanya: 48 bála túltermelés..ha éheztetős, a maradékot kocsmára, vagy toronyra tenném 3 raktár 46 templom :5980 vari 66 kocsma : 3432 toli igény szerint több toli, kevesebb ló/elit, vagy fordítva, de inkább a hadi kevés benne sztem, de 40% pluszal elég erős, szöviben is tud támadni, ezért csináltam ilyenre |
Quote:
szerintem minimum 10% torony, benne íj, mert ki kell használni ami az elf előny. kicsivel kevesebb tanya, és mehet egy kis éheztetés, ha kitámadsz ugyis visszajön a kaja ami elment. ja és szerintemkicsit kevesebb toli, több vari. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha 2 szövitől hív teljeset segíteni, akkor 60% elf barakknyi ló megy ki, ez megfelel 48% gnóm barakknyi lónak. Szerintem ez inkább bevédett ori, mint hadi. |
Quote:
10% torony totál felesleges, én 5%-nál többet nem tartanék. Alapból egy ilyen orit 0 tanyával oldanék meg, kevés bent tartott íjjal és szükség esetén seregcserével. Variból nem kell több, a felszabaduló tanyáahelyekből kell pár raki, a maradékot meg barakkba. |
tanyafree elf tudós toli-hadi 482 hektár:
93 ház: 97%-os foglalkoztatottság 220 barakk 2k íjász, 9440 elit/ló 20 torony 44 raki: 8 körös 40 templom: 5200 vari 66 kocsma: 3432 toli Paliking általam elképzelt 8 körös elf hadi-tolija |
All times are GMT +1. The time now is 14:46. |