Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Szerintetek mikor lesz meg a 500 000. ország? :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2395)

Andrew 11-26-2007 18:53

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 137742)
Az 500.000. országért kapsz egy 6-os bulipakk sört. ;)

na akkor most 'kőművesszex!' ezzel nagyon csúnyán elcseszted egyik estémet... mer ennyi sörért esélyes h megpróbálom az 500k-t :p
ez övön aluli volt :D:D

különben is, 103 ;)

[HTPA]GeeForce 11-26-2007 18:56

Ilyenekbe pedig nem szoktam viccelni... ;)
akikkel már üzleteltem a hódban, tudják, hogy korrekt vagyok, mindig időben fizetek az áruért, és ha tőlem vesznek, mindig megkapják amiért fizettek. ;)
Szóval ha sikerül leregelned a félmillásat, valami olyan névvel, amit nem törölnek nyilván, akkor mérget vehetsz, hogy úgy veszem, tartozok 6 üveg sörrel. És én utálok tartozni. ;) Úgyhogy rövid időm belül törlesztem a restanciámat. ;)

Andrew 11-26-2007 18:58

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 137746)
Ilyenekbe pedig nem szoktam viccelni... ;)
akikkel már üzleteltem a hódban, tudják, hogy korrekt vagyok, mindig időben fizetek az áruért, és ha tőlem vesznek, mindig megkapják amiért fizettek. ;)
Szóval ha sikerül leregelned a félmillásat, valami olyan névvel, amit nem törölnek nyilván, akkor mérget vehetsz, hogy úgy veszem, tartozok 6 üveg sörrel. És én utálok tartozni. ;) Úgyhogy rövid időm belül törlesztem a restanciámat. ;)

rendben, de akkor el ne felejtsd levonni a következtetést a 68-69-es és 71-es üzenetekből ;)

[HTPA]GeeForce 11-26-2007 18:59

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 137748)
rendben, de akkor el ne felejtsd levonni a következtetést a 68-69-es és 71-es üzenetekből ;)

Értem a finom célzást. :) 7 üveg. ;)

Redback 11-26-2007 19:22

gyerekek..elvileg mindenki tud ip-t változtatni.Net bontás utána csatlakozás és kész.

Ati 11-26-2007 19:27

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 137762)
gyerekek..elvileg mindenki tud ip-t változtatni.Net bontás utána csatlakozás és kész.

Ez nem mindenhol így működik.

gabor00 11-26-2007 19:27

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 137762)

azért ez nem teljesen igaz. mostanság a szolgáltatok ha dhcp-vel nyomulnak ugy állitják be hogy csak bizonyos ido mulva oldja fel az adott házhoz,felhasználohoz kapcsolodo ip-t pl. 6ora,12ora. én még nem találkoztam olyannal aki egyből ujat adott volna. a upc-sek meg ezt meg sem tudják probálni mert fix ip van nekik.

[HTPA]GeeForce 11-26-2007 19:28

ha orinként regelek egy e-mail címet, és minden alkalommal lejövök a netről meg vissza, ennyi erővel várhatok fél órát minden ori után :D Azt a sok idióta kérdést kitölteni, ami egy mailregeléshez kell, az se semmi hallod. :) Mellesleg most épp itthon is dolgozom, sajna nem tudok maileket regelni, meg netet bontogatni, mert online kapcsolatban kell maradjak.
Egyébként én nem vagyok meggyőződve arról, amit mondtál. :) Volt hogy újraindítottam a gépet, és utána nem visított a VIP ikon, hogy eltérő IP cím... ;) (Ha a szolgáltató bontja, az más. Pl megszakad az ADSL vonalad... Akkor kapsz új IP-t) - bár a gépem belső IP-je fix, tehát ha azt is nézi a hód, akkor beszívtam. :)

[HTPA]GeeForce 11-26-2007 19:29

Ati, és Gábor. 103. :D Nyertem! :p

Redback 11-26-2007 19:30

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 137768)
ha orinként regelek egy e-mail címet, és minden alkalommal lejövök a netről meg vissza, ennyi erővel várhatok fél órát minden ori után :D Azt a sok idióta kérdést kitölteni, ami egy mailregeléshez kell, az se semmi hallod. :) Mellesleg most épp itthon is dolgozom, sajna nem tudok maileket regelni, meg netet bontogatni, mert online kapcsolatban kell maradjak.
Egyébként én nem vagyok meggyőződve arról, amit mondtál. :) Volt hogy újraindítottam a gépet, és utána nem visított a VIP ikon, hogy eltérő IP cím... ;) (Ha a szolgáltató bontja, az más. Pl megszakad az ADSL vonalad... Akkor kapsz új IP-t) - bár a gépem belső IP-je fix, tehát ha azt is nézi a hód, akkor beszívtam. :)

nekem épp ezért van egy külön e-mail-om ahova ilyen gagyiságokat regelek.

All times are GMT +1. The time now is 08:52.