![]() |
Semmi sem dőlt el a Kaposvár elleni párharc első meccse után. Az MK-nyolcaddöntőjében hazai pályán 2-2-re végeztünk a somogyiak ellen. A mieink álltak közelebb a győzelemhez, a meccs nagy részében fölényben játszottunk, először tizenegy, majd tíz ember ellen is. - 100%Fradi - Ezúttal a Zarzycki - Dragóner, Lipcsei, Mátyus - Fitos, Deme (Kulcsár,
46.), Lazic, Vasas (Nagy J., 25.) - Brettschneider (Vincze, 66.) - Bartha, Ndjodo összeállításban kezdtük a meccset, méghozzá jól. A 7. percben nem sok hiányzott a vezető gólhoz: Lipcsei egy "lekészített" szabadrúgást tökéletesen csavart a bal felső sarok felé, Kovács óriási bravúrral védett. Pár perccel később haosnló volt a forgatókönyv, ám a kipattanó labdát Bartha a hálóba vágta. Ezután is támadásban maradtunk, jól játszottunk, Ndjodo be is talált a kapuba, de les miatt nem adták meg a gólt. Ekkor úgy tűnt, megnyerjük a meccset, hiszen a Kaposvár nem igazolta játékával, miért is áll az élvonal ötödik helyén. Aztán a semmiből egyenlítettek a vendégek Alves góljával, sőt az első félidő végén Zahorecz találata után már a Kaposvárnál volt az előny. A gólszerző aztán túlzott gólörömért sárgát kapott, amely már a második volt, így mehetett zuhanyozni. Fordulás után a kezdetektől nagy fölényben játszottunk, beszorítottuk a Kaposvárt. Kisebb lehetőségek után aztán Dragóner egyenlített ki egy szépen helyezett lövéssel a 62. percben. Óriási volt ekkor a nyomás a vendégcsapat kapuja előtt, ám a somogyiak átvészelték ezt, és az utolsó negyedórára kijöttek a szorításból. Mindkét kapu előtt adódtak még lehetőségek, de gól már nem született, így a találkozó 2-2-vel zárult. A mieink közelebb álltak a győzelemhez, ám két hét múlva, a visszavágón nem lesz könnyű dolgunk. A visszavágó két hét múlva lesz. |
Jégkorong:
Hétfőn az Alba Volán fogadtuk. Tízig meg sem álltunk, igaz, közben hetet kaptunk. Sokáig döntetlen volt az állás, az utolsó harmadban aztán a magunk javára fordítottuk a meccset. FTC-Alba Volán 10-7 (2-2, 4-4 ,4-1) Gólszerzőink: Jánosi (3), Kiss G. (2), Schellin, Krisztu G., Vígh, Hoffmann, Buzás Vízilabda: A pólósok hétvégén a Honvédot fogadták. Bár remekül játszottunk, két harmad után még a vendégek vezettek 6-3-ra. A harmadik játékrészben aztán parádéztünk, és 4-2-re megnyertük a harmadot, teljesen nyílttá téve ezzel a meccset. A hajrá azonban a Honvédé lett, hiszen a mieink a nagy küzdelemben felőrlődtek, így a vendégek végül ötgólos különbséggel nyertek. Kedden viszont pólósaink 9-5-re nyertek a BVSC otthonában, és ezzel feljöttünk az ötödik helyre. FTC-Honvéd 9-14 (1-2, 2-4, 4-2, 2-6) FTC: Jászberényi - Kállay 3, Geritse 1, Dávid Z. 1, Kaszper, Persely, Regős Á. 3, (Cserék: Marnitz 1, Bálint G., Boros) Férfi kézilabda: Az NB II-ben szereplő férfi kézisek parádéztak idegenben, több mint negyven gólt dobtunk, viszont csak kilencet kaptunk. Bácsalmás - FTC 9-41 |
Quote:
1. vizilabádban nem 3ad.ok vannak mint a hokiban;) nekem nagyont tetszett az a meccs, hál isten volt szerencsém megnézni. (igen honvéd szurkoló vagyok:D) |
Női kézilabda :
Megkezdtük szereplésünket a BL-ben. Szoros vereséget szenvedtünk a Podgorica otthonában, de akár nyerhettünk is volna. Csapatunk összesen nyolc büntetőt hibázott el a találkozón, és ezt nem bírtuk el. Még így is volt esélyünk a sikerre, hiszen öt perccel a vége előtt döntetlen volt az állás, ám a hajrá a hazaiaké volt. Podgorica-FTC 22-19 (11-9) FTC: Haris - Kovacsicz 3, Soós, Uhraková 2, Szucsánszki 3, Zácsik 3, Juhász 5 (Cserék: Pastrovics, Szamoránsky P. 1, Ilyés 2, Németh H., Kocsis) Szép volt csajok, majd legközelebb! ;) |
Jégkorong :
Együttesünk közel állt a meglepetéshez, ám gyenge helyzetkihasználásunk miatt ez nem sikerülhetett. Több helyzetünk volt a dunaújvárosiaknál, ám a legjobbakat is elpuskáztuk, csak a meccs legvégén sikerült betalálni. Ki kell emelni Szőke Attila teljesítményét, kapusunk remekelt. FTC-Érsekújvár - Dunaújváros 1-2 (0-1, 0-0, 1-1) Gólszerzőink: Nagy L. Gratula a Dunaújvárosnak, de akkor is hajrá Fradi! :p:D |
Vízilabda :
A pólósok a vártnál nehezebben verték a Szolnokot. Három negyeden át szoros volt a meccs, ám a negyedik játékrészben kijött a tudáskülönbség. FTC-Szolnok 9-7 (3-2, 1-2, 1-1, 4-2) FTC: Jászberényi - Kállay 1, Geritsen 1, Dávid 4, Regős 2, Marnitz, Bálint (Cserék: Kaszper, Persely, Boros, Hoppál 1) OLLÉOLLÉOLLÉ!!! :D:D:D |
Női foci: Az év meccsére készülnek a lányok
[2007-10-30 10:57] Szerdán is pályára lép női labdarúgócsapatunk. Hevesi Tamás együttese egy korábbról elmaradt meccset pótol be, a mieink 13 órakor fogadják hazai pályán a Viktóriát. - Rendkívül fontos találkozó vár ránk - mondta Hevesi a 100%Fradinak. - Azt is mondhatom, hogy az év legfontosabb meccse, mert egy nagyon jó ellenfelet szeretnénk meglepni. A Viktória a Femina mellett a másik élcsapat, ám mi is sokat fejlődtünk az utóbbi időben. Tavaly egy 5-0-s és egy 3-0-s vereség után már kétszer is döntetlenre végeztünk a Viktória ellen, úgyhogy nem vagyunk esélytelenek. Sajnos a felkészülésünk nem volt ideális, az ellenfél ráadásul esélyesebb is, de ennek ellenére reális elvárás lehet, hogy sikerüljön a meglepetés. Ha győzni tudnánk, akkor nagy bravúrt hajtanánk végre, hiszen felugranánk a tabella második helyére. Kérek minden szurkolót, hogy aki teheti, az jöjjön ki, és buzdítsa a csapatot. |
Angol-belga meccs a Fradiért
[2007-10-30 08:27] Csapatunk szurkolóit ezekben a napokban nemcsak együttesünk szereplése izgatja, hanem hogy mi lesz az Üllői úti ingatlantender véleménye. Mint ismert, egy brit és egy belga cég pályázott. Honlapunk szavazásán arra voltunk kíváncsiak, vajon a drukkerek szerint hogyan alakul majd a pályázat sorsa. A szurkolók valamivel több mint kétharmada (68%) szerint a Kevin McCabe-vezette csoport lesz rövid időn belül a Ferencváros megmentője. A belgák - akikről tényleg keveset tudni - sikerében kevesen bíznak, mindössze a szavazók 5%-a véli úgy, hogy a belga csoport lesz a nyerő. A drukkerek valamivel több mint egynegyede szkeptikus, 27%-os azoknak az aránya, akik szerint eredménytelen lesz a pályázat. A szerdán megjelenő 100%Fradi hetilap egyébként összefoglalót készített az ingatlantender legfontosabb eseményeiről. Az írásból többek között kiderül az is, mely területeken vannak jelen a belgák, akik a színes hetilap információi szerint 30 millió eurós fedezetigazolással is igazolták komoly szándékaikat. Szóba kerül az is, hogy sor kerülhet-e egy újabb, immáron zárt tenderre a két érdeklődő között. Reméljük jobbra fordul a Fradi sorsa, és nem lesz elnyomva az akaratunk! |
Remekül sikerült a Tököl elleni idegenbeli meccs Brettschneider László számára. A fiatal játékos szerezte csapatunk első két gólját, nem véletlen, hogy szurkolóink nagy fölénnyel (68%) választották meg a találkozó legjobbjának.
- Nagyon örülök az elismerésnek - mondta a középpályás a 100%Fradinak. - Úgy érzem, tényleg jól ment a játék, örülök, hogy két gólt is sikerült szereznem. Az elsőnél azt láttam, hogy jön felém a labda, ösztönösen cselekedtem, átvettem, majd egyből lőttem. A másodiknál remekül jött be a szöglet, nem volt igazán nehéz dolgom. A fejjáték soha nem tartozott a legnagyobb erősségeim közé, ezért is örülök, hogy így is sikerült a kapuba találnom. |
Brettschneider László
Sokáig kellett várnod a lehetőségre.... - Hát igen, az első tíz körben nem kaptam lehetőséget. Hogy miért kaptam meg most, bevallom őszintén, nem tudom, talán a Mester is érezte, hogy valamit változtatnia kell. Amikor megtudtam, hogy játszok, volt bennem egy kis feszültség, hiszen tudtam, hogy egyből kell bizonyítanom, de a pályán ez elmúlt. Úgy érzem, jól sikerült ez a három meccs, remélem, nem pukkadok ki, mint egy lufi. Mire számítasz a hátralévő három forduló során? - Szeretnék most már állandó tagja lenni a kezdőcsapatnak, szeretném megragadni ezt a hirtelen jött lehetőséget. Én három győzelemmel kalkulálok, riválisainknak vannak még rangadóik, meglátjuk, mire lesz elég az általam remélt kilenc pont. |
All times are GMT +1. The time now is 22:22. |