![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Szerintem ebben a topicban elsősorban a visszaéélés kiszűréséről van szó, amit a 0%-ra állítással, meg lehet nagyon egyszerűen oldani. A többi felvetett ötlet, pl hogy mi legyen bontáskor, már csak részletkérdés, és nem szükséges módosítás.
Szerintem az utólagos büntetés meg nem sokat ér, mert törlik, azt csinál új országot és máskor megint eljátszhatja, de közben tönkretehette 3 ártatlan ember játékát. |
A topic mostanság picit behalt, de megint történt egy hasonló eset ami miatt feléleszteném. Én még mindig csak az 1.t támogatom.
|
Jogosnak tartoma problémát.
Kilépési stádiumban lévő szövitag ne kérhessen be szövihelpet, és ne vihessen ki támadósereget. Ha ez neki nem felel meg menjen el 3 nap szabira, és akkor utána teljes értékű MF ként játszhat, vagy új szövit kereshet. Persze az is problémát vethet fel, ha 24 körig nem vihet egységet a többiektől, de talán még ez a legkisebb rossz. Egyébként véleményem szerint az olyan játékos országát, aki a kilépés körében kiüríti a szövit, és esetleg másvalakikkel, vagy önmaga által beütteti őket, törölni kellene más játékának szándékos tönkretétele indokkal. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Az is lehetne megoldás, hogy amikor bomlik a szövi, vagy vki bontja a szövit, akkor van egy lehetősége egy kis boxot kipipálni, ami mondjuk így szólna: a seregeim ne vegyenek részt szövetségi támadásban és védésben. És ha ezt kipipálja, akkor nem lehet elhívni a seregét, ill. azonnal hazaindulnak, de ha nem rossz hangulatban bomlik a szövetség, akkor még a bomlás 24 körében ki lehet használni a szövetség előnyeit, ha nem jelöli be a boxot.
Nem tudom ez fejlesztési szempontból mennyire bonyolult. |
All times are GMT +1. The time now is 19:44. |