Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   szövetségi segitségkérés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2341)

Kutyuleee 09-26-2007 19:21

Quote:

Originally Posted by -(0Kristóf0)- (Post 126551)
Egyébként nem értem hogy lehet ezzel bárkit megszivatni, elmagyaráznád kérlek.

ez mondjuk feljebb érdekes. de pl legutobb.: kitámadtam 2körre és lebontottam hogy 3körös legyen a célpont az inditás után már. nem jött szembe se. az ütés után vehetett észre, amikor már 4körrel alattam volt. Ekkor már tudtam hogy ki fog jönni,mert gömbözött és fel is mért. figyeltem a pontlistát hogy mikor fokozz be katit, hogy 2körös legyen. kv elött meg is tette, de egyből én is fokoztam és amikor kiküldte a sereget 3körös voltam. így 1körrel elöbb hazaértek az egységeim mint ő.

Stev 09-26-2007 19:24

Quote:

Originally Posted by -(0Kristóf0)- (Post 126550)
Hát velem már előfordult hogy 24 körre véletlenül a szövi elhívta a sereget.
És gondoltam az ilyen esetleges baklövéseket jó lenne kiküszöbölni.
Hogy mikor reggel 6-kor csipás szemmel a monitort bámulod és nem figyelsz oda, és csak egy gomnyomás...
Rámész a tanácsadókra, és egyszercsak látod hogy a sereged 14 körre elment.
Hát ilyen pillanatokban verné szét az ember a monitort::)

Ebből nem az a tanulság, hogy figyelmeztessen a gép, hanem hogy ne szakadj el a szövidtől. Arról nem beszélve, hogy vannak olyan csoportok, ahol nem is tudsz támadni 4-5 körön belül, akkor ott csak 6 körnél kérdezzen? Tessék odafigyelni, a gép nem azért van hogy gondolkodjon helyetted! Az emberi gonoszság kiszűrése a cél, nem az emberi butaságé!

Dragi 09-26-2007 19:44

Quote:

Originally Posted by -(0Kristóf0)- (Post 126550)
Hát velem már előfordult hogy 24 körre véletlenül a szövi elhívta a sereget.
És gondoltam az ilyen esetleges baklövéseket jó lenne kiküszöbölni.
Hogy mikor reggel 6-kor csipás szemmel a monitort bámulod és nem figyelsz oda, és csak egy gomnyomás...
Rámész a tanácsadókra, és egyszercsak látod hogy a sereged 14 körre elment.
Hát ilyen pillanatokban verné szét az ember a monitort::)

én egy játék miatt nem verem szét a monitorom sőt más miatt sem :rolleyes:

TechnoMage 09-29-2007 11:14

Szerintem ebben a topicban elsősorban a visszaéélés kiszűréséről van szó, amit a 0%-ra állítással, meg lehet nagyon egyszerűen oldani. A többi felvetett ötlet, pl hogy mi legyen bontáskor, már csak részletkérdés, és nem szükséges módosítás.

Szerintem az utólagos büntetés meg nem sokat ér, mert törlik, azt csinál új országot és máskor megint eljátszhatja, de közben tönkretehette 3 ártatlan ember játékát.

Kutyuleee 11-28-2007 17:47

A topic mostanság picit behalt, de megint történt egy hasonló eset ami miatt feléleszteném. Én még mindig csak az 1.t támogatom.

Reaktor 11-29-2007 09:37

Jogosnak tartoma problémát.

Kilépési stádiumban lévő szövitag ne kérhessen be szövihelpet, és ne vihessen ki támadósereget.
Ha ez neki nem felel meg menjen el 3 nap szabira, és akkor utána teljes értékű MF ként játszhat, vagy új szövit kereshet.
Persze az is problémát vethet fel, ha 24 körig nem vihet egységet a többiektől, de talán még ez a legkisebb rossz.

Egyébként véleményem szerint az olyan játékos országát, aki a kilépés körében kiüríti a szövit, és esetleg másvalakikkel, vagy önmaga által beütteti őket, törölni kellene más játékának szándékos tönkretétele indokkal.

Paliking 11-29-2007 10:37

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 138447)

Kilépési stádiumban lévő szövitag ne kérhessen be szövihelpet, és ne vihessen ki támadósereget.
Ha ez neki nem felel meg menjen el 3 nap szabira, és akkor utána teljes értékű MF ként játszhat, vagy új szövit kereshet.
Persze az is problémát vethet fel, ha 24 körig nem vihet egységet a többiektől, de talán még ez a legkisebb rossz.

Egyébként véleményem szerint az olyan játékos országát, aki a kilépés körében kiüríti a szövit, és esetleg másvalakikkel, vagy önmaga által beütteti őket, törölni kellene más játékának szándékos tönkretétele indokkal.

Egyetértek.

sutike31005 11-30-2007 12:30

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 138447)

Egyébként véleményem szerint az olyan játékos országát, aki a kilépés körében kiüríti a szövit, .... önmaga által beütteti őket, törölni kellene más játékának szándékos tönkretétele indokkal.

nem értek Veled egyet.

Kós00792 11-30-2007 14:10

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 138745)
nem értek Veled egyet.

Miért nem? Szerintem elég jó ötlet! Azért, mert ha kilép a szöviből az azért van mert vagy kiteszik (inaktív, bunkó, stb.) vagy neki nem tetszik vmi, hát akkor ne vigy már ki az egész védelmet vagy támadóerőt!:cool: A törléses dologgal is egyetértek, mert elég ronda dolog meg minden :D

Paliking 11-30-2007 15:15

Az is lehetne megoldás, hogy amikor bomlik a szövi, vagy vki bontja a szövit, akkor van egy lehetősége egy kis boxot kipipálni, ami mondjuk így szólna: a seregeim ne vegyenek részt szövetségi támadásban és védésben. És ha ezt kipipálja, akkor nem lehet elhívni a seregét, ill. azonnal hazaindulnak, de ha nem rossz hangulatban bomlik a szövetség, akkor még a bomlás 24 körében ki lehet használni a szövetség előnyeit, ha nem jelöli be a boxot.
Nem tudom ez fejlesztési szempontból mennyire bonyolult.

All times are GMT +1. The time now is 19:44.