Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Ki milyen fajra esküszik? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=232)

Mephisto 02-14-2006 11:33

Quote:

Originally Posted by director
jó, de ütök tőle 1-2mrd-t, mert egy rakás bankkal csak nyomatja a pénzt, akkor szerintem megéri az a néhány kórház..
szintén megéri, ha amúgy nehezen tudsz földre ütni a környéken.. egy hullához talán többször is beütsz:)

Ez viszonylagos. HA tart 1md-ot (azért mert hulla nem biztos, hogy kinttart annyit), Ha a klán/szövitársai távoloznak, lehet 10 aranyat hozol. A földre ütés dolog meg szintén eléggé érdekes. Ha tudok mástól hozni földet, miért hoznék a hullától. Na meg arról nem is beszélek, hogy mi van, ha a nyers ára a plafont veri, akkor is fogok a 2000 hekin vagy még többön sok-sok kórházat felhúzni pár hektárért?

director 02-14-2006 11:34

Quote:

Originally Posted by Mephisto
Ez viszonylagos. HA tart 1md-ot (azért mert hulla nem biztos, hogy kinttart annyit), Ha a klán/szövitársai távoloznak, lehet 10 aranyat hozol. A földre ütés dolog meg szintén eléggé érdekes. Ha tudok mástól hozni földet, miért hoznék a hullától. Na meg arról nem is beszélek, hogy mi van, ha a nyers ára a plafont veri, akkor is fogok a 2000 hekin vagy még többön sok-sok kórházat felhúzni pár hektárért?

épp azt mondom, hogy mástól nem tudsz földet hozni:P
nem tudom, szerintem 120hekit fedezni kicsit drágább :DD

Senki 02-14-2006 13:26

Quote:

Originally Posted by Ati
Nem tök mindegy, hogy mennyi a bónusza, ha egyszer nem támadja be senki? ;) 5000 hektáron nem jópofa dolog betegséget kapni. :)

olyan könnyű hullát beütni hogy valakinek 500 kórházzal is simán megéri.... volt egy idő mikor ork szövim hullában utazott.... 400 hekin 50 kórházzal. 3 körig volt beteg. sose zavartatta magát :)
persze a 4/L tele volt hullával akkor még :)

Ati 02-14-2006 13:34

Quote:

Originally Posted by Senki
olyan könnyű hullát beütni hogy valakinek 500 kórházzal is simán megéri.... volt egy idő mikor ork szövim hullában utazott.... 400 hekin 50 kórházzal. 3 körig volt beteg. sose zavartatta magát :)
persze a 4/L tele volt hullával akkor még :)

Én többezer hektárról beszéltem, nem 400-ról. :)

Caesarion 02-14-2006 14:32

Gnóm

Szerintem a gnóm a "legjobb" faj. Bár nem lehet így mondani hogy "legjobb", csak azt, hogy szerintem a leghasználatóbb. Hadisnak kiváló, tolinak jó, varázslónak elmegy. Az 50% (vagy akár 55%)-os bónuzsával alkalmas mind támadásra, mind védekezésre, sőt, védekézésre még alkalmasabb, mert őrtorony bónusza van. Mindez anélkül van, mint az elfnél, hogy támadási próblémája lenne.
Tolis gnóm szerintem felveheti a versenyt egy közepes fél-elffel vagy tolis emberrel. Varázslónak már inkább viszont az oriást ajánlanám mert az ogyanolyan erős és lassabban dobja föl a talpát.

Mindebből következi hogy a gnómra szavaztam.:)

Senki 02-14-2006 14:34

Quote:

Originally Posted by Ati
Én többezer hektárról beszéltem, nem 400-ról. :)

ott is gyenge azért... legyújtja bárki úgy, hogy utána simán befér két sereggel 500 kórházzal 5000 hekiről... mindegy. teccik a faj de így is gyengusz :p

Ati 02-14-2006 14:35

Quote:

Originally Posted by Senki
ott is gyenge azért... legyújtja bárki úgy, hogy utána simán befér két sreggel 500 kórházzal 5000 hekiről... mindegy. teccik a faj de így is gyengusz :p

5000 hekin szted hányan engedhetik meg maguknak, hogy 10% kórházuk legyen mondjuk barakk helyett? :)

Senki 02-14-2006 14:40

404 error (a 404. postom :p)

Quote:

Originally Posted by Ati
5000 hekin szted hányan engedhetik meg maguknak, hogy 10% kórházuk legyen mondjuk barakk helyett? :)

mondjuk jelentősebb kérdés hogy hányan vanank 5k hekin jelenleg A-ban ;) és hogy hány hulla van A-ban.... én eddig 1-et találtam... :p

director 02-14-2006 14:42

Quote:

Originally Posted by Caesarion
Szerintem a gnóm a "legjobb" faj. Bár nem lehet így mondani hogy "legjobb", csak azt, hogy szerintem a leghasználatóbb. Hadisnak kiváló, tolinak jó, varázslónak elmegy. Az 50% (vagy akár 55%)-os bónuzsával alkalmas mind támadásra, mind védekezésre, sőt, védekézésre még alkalmasabb, mert őrtorony bónusza van. Mindez anélkül van, mint az elfnél, hogy támadási próblémája lenne.
Tolis gnóm szerintem felveheti a versenyt egy közepes fél-elffel vagy tolis emberrel. Varázslónak már inkább viszont az oriást ajánlanám mert az ogyanolyan erős és lassabban dobja föl a talpát.
Mindebből következi hogy a gnómra szavaztam.:)

na végre! most már ketten vagyunk;)
hajrá gnómok:)

Davalon 02-14-2006 14:44

3.... én mindig dicsértem a gnómot. De mivel per pillanat nem azzal vagyok, így nem tudtam rá szavazni:-D

All times are GMT +1. The time now is 22:29.