![]() |
Én is hullával kezdtem, jól ki is képzett a játékot illetően. Azzal lehet menni, mint a gép, csak 3. sziten szerintem nem életképes. Ezért lettem gnóm, majd óriás:)
Kár, hogy szétlopják ezt a fajt. Nem egy kettő lop, hanem a fél csoport, pedig nincs is semmid. Az volt a legdühítőbb, hogy csak úgy poénból felgyújtották 50-60 házamat. Pedig senkinek nem ártottam (2 élőhalott orim volt - ez a békés volt.) Ez később sem maradt abba. Ha tudtam volna ki az, törlésig ütöttem volna. Mit szívózik, ha nem bántottam. Az ilyen izé "játékostól" kiméljen mindenkit a support. 5. szinten szórakoztató ez a faj, én szerettem. |
Ja és az volt a csúcs, hogy állandóan volt rajtam vihar meg száraz. DE minek, hullánál az nem árt. Sok az észlény játékos. Ezen már csak röhögni tudok:))))
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
másrészt nem értek eggyet veled Gee, én 3. szint végéig ha foglaltam földet, akkor mindig hullától szereztem, óriás variként, és valahogy sosem tett bennem kárt a lepra egyszerűen fel kell húzni a friss hekikre egy adag kórházat, és reggelre vége si az egésznek, a tornyok, meg a tanyák addig le is állhatnak nyugodtan |
Üdv. mindenkinek!
Én se voltam még soe hulla. De Tudóst és tábornokot se láttam eddig túl sokat. Pár túlélőt, kereskedőt és sok harcost igen... Viszont mikor efl varis voltam szöviben alsóbb szinteken, és elértem a csoport 10%-át és nemtudtam tovább fedezni, keresgéltem a hullákat akár 8-10 körrel is lejebb. Nagyrészt kevés lóval befértem nagyrészükhöz (szövitámadással úgy hogy a a 3 tagtól mind vittem +50%ot). Egész jól bevált nekem annó ez a taktika, anyi korházam volt hogy 10-15 kör alatt kigyógyuljon az orim. Az az igazság, hogy kevés kemény hulát látok, speckó 1db-ot se láttam még 200 hekin 4-5k elittel. További jó napot! |
Speckó én kipróbáltam hogy 200 hektáron 4 hullát csatarendbe állítok fejenként 6000 elittel...
Hát.. Nem sokan mentek feljebb a 200-nál, akit nem akartam hogy felmenyjen... ;) |
Quote:
amugy igaz, 200 hekin nem igazan lehet mit kezdeni a hullaval, a gyujtas 0 eredmennyel zarul, a varis meg lerenget 1 hekit. az am a nagy veszteseg. :) |
Láttam én már 5/Q-ban is iylet... Egyébként igen. Én Y-ban csináltam meg, elég jó volt. Volt, hgoy levertek hekire, de azonnal visszacsaptam magam.
|
Aki erősebb haderőt akar, az válasszon tudóst, aki nagyobb zsákmányt akar, az válasszon harcost.
Aki meg mindkettőt akarja, az válassza mindkettőt. |
Ott a pont Fegyánál. :D
|
All times are GMT +1. The time now is 07:35. |