Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Már megint megfenyegettek. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2293)

richardka 09-07-2007 14:16

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 123508)
jó de kérlek csak 2 körön belülről :D:D:D

el lehet menni 20 körre is ha ezen mulik:))

Sikoly 09-07-2007 14:26

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 123507)
anno ugy fél éve a szövibe lusták voltunk messzire menni igy ha volt célpont akkor közelebb rengettük öt, hadd pihenjenek a pacik meg ha közelebb van a célpont akkor hamarabb mehetünk ujra:D

Vagy mikor volt egy elfünk és fedezni nem tudott akkor kellett pár mészár hogy beférjen a piciny lovaságával kivülröl ugy tünhet ez mintha csak szorakoztunk volna pedig csak az elf-et akartuk földhez jutatni

Ez szintén elítélendő dolog.Nem addig kell rengetni meg tolizni egy orit amíg egy másik gyenge elfuserált ori befér rajta.Láttam olyat hogy egy srác kb 8 mészáron volt túl úgy hogy semmit sem ártott a mészárlóinak.megkérdeztem az érintettektől miértis bántják ennyire csinált valamit talán?(óriás hadis ha támad krónikában láttam volna).Azt írta a tag hogy nem de a varinak is ütni kéne ezért még vagy 6 mészárt fog kapni a srác.Nem addig kell mészárolni valakit amíg a satnya vari beüti a 2X 1000 íjászával.Aki varinak áll fedezzen csak szépen és ne ilyen szemétséggel menjen előre!Az új szabályok szerint ez a 4 mészárlós ori valszín anarchban lenne már.Lehet olyan orit építeni ami MINDENEN átmegy.Azoksem igazán gondoltak bele talán milesz a másik oricval mután be hekizték!Annyi cucca maradt csak hogy bárki kitekizte és leütötte.
Magyarul teljsen jogos ha ilyesmiért anarch jár más játékának tönkretétele címén...

Valezius 09-07-2007 14:29

Quote:

Originally Posted by Sikoly (Post 123511)
Ez szintén elítélendő dolog.Nem addig kell rengetni meg tolizni egy orit amíg egy másik gyenge elfuserált ori befér rajta.Láttam olyat hogy egy srác kb 8 mészáron volt túl úgy hogy semmit sem ártott a mészárlóinak.megkérdeztem az érintettektől miértis bántják ennyire csinált valamit talán?(óriás hadis ha támad krónikában láttam volna).Azt írta a tag hogy nem de a varinak is ütni kéne ezért még vagy 6 mészárt fog kapni a srác.Nem addig kell mészárolni valakit amíg a satnya vari beüti a 2X 1000 íjászával.Aki varinak áll fedezzen csak szépen és ne ilyen szemétséggel menjen előre!Az új szabályok szerint ez a 4 mészárlós ori valszín anarchban lenne már.Lehet olyan orit építeni ami MINDENEN átmegy.Azoksem igazán gondoltak bele talán milesz a másik oricval mután be hekizték!Annyi cucca maradt csak hogy bárki kitekizte és leütötte.
Magyarul teljsen jogos ha ilyesmiért anarch jár más játékának tönkretétele címén...

Nincs új szabály :)

Kb egyetértek, a vari épüljön át kicsit jobban, aztán kevesebbet kell előkészíteni, ha picit elő kell készíteni a terepet az még bőven belefér.
Másrészt a srác is foghatta volna az adást, vagy írhatott volna a támadóknak.
Szóval kirakni az egységeket, vagy szabizni, az is jobb, mintha szétmészárolják az embert.

Dragi 09-07-2007 14:34

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 123509)
el lehet menni 20 körre is ha ezen mulik:))

azt tudom de hetekig nem szeretek háborúzni :)

Valezius 09-07-2007 14:36

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 123513)
azt tudom de hetekig nem szeretek háborúzni :)

Azért van a hadüzi :D

Dragi 09-07-2007 14:59

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 123514)
Azért van a hadüzi :D

20 körre nem lehet hadüzit küldeni :D:D:D

Valezius 09-07-2007 15:05

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 123516)

Fenébe ezt mindig elfelejtem :o

Remedy 09-07-2007 15:08

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 123516)

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 123518)
Fenébe ezt mindig elfelejtem :o

Oda kell fokozni :) Megeri, nem? :)

Valezius 09-07-2007 15:09

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 123519)

Lefelé kéne :)
De már arra is adtál annó egy ötletet :D:D:D

Dragi 09-07-2007 15:09

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 123519)

főleg ha alattam van mi ?:)

All times are GMT +1. The time now is 07:04.