Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Ki mennyire utalja Remyt? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2289)

Csokibácsi 09-03-2007 18:31

Remy holnap este 8:00-kor a Fókuszban!
Ne szalasszátok el :)

laci 09-03-2007 18:49

"Ki mennyire utalja a Remyt?"

Hát én sokat nem utalnék neki, ismeretleneknek nem adok kölcsön :D

Remedy 09-03-2007 19:08

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 122413)
Remy holnap este 8:00-kor a Fókuszban!
Ne szalasszátok el :)

Hiaba is csinalnak, en nem fogok szaladni a kedvukert :)

Princ 09-03-2007 20:55

Remedy egy megbízható pont a Hódító ismerete terén, ezért elismerem. Fórumos berkekben egy kicsit Director-utánérzés.. De látszólag mindenki mást lenéz aki vmit nem tud (de tudhatna), ezért gyakran van olyan hsz-e, amitől a másik ostobának érezheti magát. Ebben bizonyos mértékig hasonlít apámra. Apám ugyanis szintén egy, 'a hibáiban is tökéletes ember'.

De van Remynél vmi változás, mert korábban pl elképzelhetetlen volt, hogy ilyen téma érdekelje, mint amit itt nyitott. Persze az off-ok átirányítása ürügyén. :-D

Természetesen nem ismerem, ez csak a hsz-ek után maradt véleményem, amire azért túl sokat nem adok.

Pax Hungaricum 09-04-2007 08:17

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 122432)
Hiaba is csinalnak, en nem fogok szaladni a kedvukert :)

Nem kell szaladnod :D A fókusz stábja fut majd utánad :D Egyébként szerintem nincs mit utálni Remyn... Néha megszólal a magas lováról.. Naés? Néha olyan hsz-okat lehet olvasni, hogy én is eldobom az agyam... Pl amikor 1-2 éve játszó emberek olyanokat írnak be, hogy eláll az ember lélegzete.. Meg amikor a 4. 3. szinten varis hullákkal rohangálnak... Nem csoda, hogy néha odaszól. Meg mellesleg van neki magas lova... :D Azért meg megharcolt. Amiért elismerés jár. Nem hiszem, hogy a leírtak utálatra méltóak lennének.
Szóval nekem abszolút nincs bajom Remyvel:) Sőt, személyes tapasztaltok alapján atom jó arc... (Ez nem "benyalás". Ez tény.)

Utalni meg én se utalok neki semmit... :D

Remedy 09-04-2007 11:03

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 122474)
Remedy egy megbízható pont a Hódító ismerete terén, ezért elismerem. Fórumos berkekben egy kicsit Director-utánérzés.. De látszólag mindenki mást lenéz aki vmit nem tud (de tudhatna), ezért gyakran van olyan hsz-e, amitől a másik ostobának érezheti magát. Ebben bizonyos mértékig hasonlít apámra. Apám ugyanis szintén egy, 'a hibáiban is tökéletes ember'.

De van Remynél vmi változás, mert korábban pl elképzelhetetlen volt, hogy ilyen téma érdekelje, mint amit itt nyitott. Persze az off-ok átirányítása ürügyén. :-D

Természetesen nem ismerem, ez csak a hsz-ek után maradt véleményem, amire azért túl sokat nem adok.

Ebben eleg sok igazsag van, bar a directoros beszolassal elegge megsertettel :(

:)

Igazabol nem nezek le senkit. Egyszeruen rettento modon fel tud duhiteni par emberi tulajdonsag. Az egyik az, hogy azt hiszi hogy mindenkinel mindent jobban tud, kozben pedig hozzaertonek latszik, hogy hulyesegeket beszel. A masik pedig az, amikor abszolut butasagokat beszel, es meg a faradtsagot se veszi, hogy utananezzen a dolgoknak, ha nem biztos valamiben. De igyekszem ezeket kinoni, a legegyszerubb annyi lenne, hogy ilyenkor egyszeruen nem valaszolok. :)
Igen, masok is mondtak mar, hogy a stilusom neha eleg serto tud lenni, ami akkor is fajo lehet, ha megerdemelt... :)

Pax Hungaricum 09-04-2007 11:45

Vagy ez fordítva is működik...

A "hogy tudjuk elkerülni, hogy Remy agyvérzést kapjon miattunk?" kérdéssel. Egyszerűen ne írjuk tele a fórumot baromsággal, és akkor biztos senkit nem ér vélt, vagy valós attrocitás. De szerintem ez a 'dühít ha hülyeséget akarnak lenyomni a torkomon' érzés nem csak Remy-t piszklája.

Úgyhogy én a "nem utálom"-ra szavaztam. :p
(Meg persze továbbra sem utalunk egymásnak semmit.:D)

Kutyuleee 09-04-2007 11:49

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 122568)
Vagy ez fordítva is működik...

A "hogy tudjuk elkerülni, hogy Remy agyvérzést kapjon miattunk?" kérdéssel.

Kimondta, hogy nem ez a célunk???:D

Princ 09-04-2007 13:01

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 122557)

Elnézést, nem tudtam h az sértés. :(
Vedd úgy, hogy annyi alapja van, mint a horoszkópnak. Tudod; van 12féle ember, stb.. ;)

Synkel 09-04-2007 15:26

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 122557)

Hát még Directort hogy megsértette... Na majd el is mondom neki:)

All times are GMT +1. The time now is 22:06.