![]() |
Remy holnap este 8:00-kor a Fókuszban!
Ne szalasszátok el :) |
"Ki mennyire utalja a Remyt?"
Hát én sokat nem utalnék neki, ismeretleneknek nem adok kölcsön :D |
Quote:
|
Remedy egy megbízható pont a Hódító ismerete terén, ezért elismerem. Fórumos berkekben egy kicsit Director-utánérzés.. De látszólag mindenki mást lenéz aki vmit nem tud (de tudhatna), ezért gyakran van olyan hsz-e, amitől a másik ostobának érezheti magát. Ebben bizonyos mértékig hasonlít apámra. Apám ugyanis szintén egy, 'a hibáiban is tökéletes ember'.
De van Remynél vmi változás, mert korábban pl elképzelhetetlen volt, hogy ilyen téma érdekelje, mint amit itt nyitott. Persze az off-ok átirányítása ürügyén. :-D Természetesen nem ismerem, ez csak a hsz-ek után maradt véleményem, amire azért túl sokat nem adok. |
Quote:
Szóval nekem abszolút nincs bajom Remyvel:) Sőt, személyes tapasztaltok alapján atom jó arc... (Ez nem "benyalás". Ez tény.) Utalni meg én se utalok neki semmit... :D |
Quote:
:) Igazabol nem nezek le senkit. Egyszeruen rettento modon fel tud duhiteni par emberi tulajdonsag. Az egyik az, hogy azt hiszi hogy mindenkinel mindent jobban tud, kozben pedig hozzaertonek latszik, hogy hulyesegeket beszel. A masik pedig az, amikor abszolut butasagokat beszel, es meg a faradtsagot se veszi, hogy utananezzen a dolgoknak, ha nem biztos valamiben. De igyekszem ezeket kinoni, a legegyszerubb annyi lenne, hogy ilyenkor egyszeruen nem valaszolok. :) Igen, masok is mondtak mar, hogy a stilusom neha eleg serto tud lenni, ami akkor is fajo lehet, ha megerdemelt... :) |
Vagy ez fordítva is működik...
A "hogy tudjuk elkerülni, hogy Remy agyvérzést kapjon miattunk?" kérdéssel. Egyszerűen ne írjuk tele a fórumot baromsággal, és akkor biztos senkit nem ér vélt, vagy valós attrocitás. De szerintem ez a 'dühít ha hülyeséget akarnak lenyomni a torkomon' érzés nem csak Remy-t piszklája. Úgyhogy én a "nem utálom"-ra szavaztam. :p (Meg persze továbbra sem utalunk egymásnak semmit.:D) |
Quote:
|
Quote:
Vedd úgy, hogy annyi alapja van, mint a horoszkópnak. Tudod; van 12féle ember, stb.. ;) |
Quote:
Hát még Directort hogy megsértette... Na majd el is mondom neki:) |
All times are GMT +1. The time now is 22:06. |