Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Klánbalépések csökkentése, klánütések könnyebbé tétele (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2286)

-Fegya- 08-31-2007 18:53

Arwilnak igaza van abban, hogy ez csak toldozgatás lenne. A fő baj az, hogy kláncsatázni csak úgy lehet, hogy ki-be veszek tagokat, hogy mellémenjek az ellenfélnek.
Nem jó szabályozás az, hogy ha egy csapat csak úgy tud harcolni, ha kidobja saját tagjait, vagy felvesz új tagokat, vagy ha egy csapat több csapatra válik szét. Azt hiszem, ezt mindenki beláthatja.
Ezen változtatni viszont nagyon nehéz és kockázatos. Monronak és nekem is voltak javaslataim ennek megváltoztatására, de ezek a javaslatok túl nagy változást jelentenének.

Arwyl szelleme 08-31-2007 18:54

Azt a hülyeséget felejtsétek már el hogy 1 nagy ori kiszáll és üt 6 kisebbet és a 6 kisebb esélytelen. Miért??

Tekintsünk el attól hogy a 6 oriban lehet ~24Mrd az 1-ben max 4...

Ha olyan felépítésű a 6 oris klán hogy egy másik klán befér ÚGY, hogy az a bizonyos 6 oris keresztbe se tud menni, akkor meg is érdemlik hogy beüssék.

Én elhiszem hogy az az 1 fullra kigyúrt 70% barakkos ork amivel simán befér, DE mi marad neki otthon?? ha nem 70% csak 60% és 10% torony és csak 50%-al jön az meg azért 1. védhető 2. továbbra is keresztbe kell menni.

Meg kell tanulni olyan klánt építeni ami esélyes egy UGYANAKKORA hekin lévő másik klán ellen! Mind1 hogy 1 vagy 10 oriból áll a másik!

Mi se tudtuk kivédeni Wandék 4M-es seregét amelyek 80-82% barakkos orikból jöttek ki, de fogta Monro és visszament 1,5M-val, alájuk bontott és mi jártunk jobban 6000 hekivel...

Sikoly 08-31-2007 18:59

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 121650)
Te pedig kerlek olvasd el a sugot. Egy egyszemelyes egy 4-5 szemelyes klantol SEMMIT nem visz, kiveve ha az egyik tag extrem nagy a tobbihez kepest. Jo lenne ha olyanok mondananak velemenyt, akik mar legalabb 1x klancsataztak :)

Bármily hihetetlen többször is kláncsatáztam(Csak nem egyedül).A súgót pedig átnézem mivel gyakran változik.Persze nem volt klántámadás minden nap szal lehet valamire nem figyeltem oda Remedy mester:DDD

Sikoly 08-31-2007 19:03

Na igen Arwyl végülis igazad van.csak aki nem kocka nem mindig tud szembemenni.Gratulálok nektek azért a +6000 hekiért:)

Sikoly 08-31-2007 19:05

Eredeti szerző: Remedy
Te pedig kerlek olvasd el a sugot. Egy egyszemelyes egy 4-5 szemelyes klantol SEMMIT nem visz, kiveve ha az egyik tag extrem nagy a tobbihez kepest. Jo lenne ha olyanok mondananak velemenyt, akik mar legalabb 1x klancsataztak

Egyszer 2 személyes klán támadott meg minket amikor 8-an voltunk és vittek földet...

Smooth Scroller 08-31-2007 19:06

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 121753)
Már meg ne haragudjatok, Smouth és Synkel, de úgy látom hogy ti nem láttok tovább az orrotoknál!

de igen, vkinek kepviselnie kell a masik oldalt is es orulok, hogy vannak ehhez partnerek.

Quote:

Nem csak vádaskodni kellene alaptalanul hogy azért van hogy Remy üthessen. Nem tartjátok unalmasnak ezt?

termeszetesen csak 1 pelda volt, nemcsak remedy valhat ki igy, majd varakozva letelne a foldleadasos bunti a csaszarnal, aztan uthetne megint 1parat. viszont ezt mindenkeppen a nagyobb klanok hadis orijai tennek meg elsosorban es nem a kisebb klanok tagjai.

Quote:

Akármi változás történik vagy jelen esetben jön egy javaslat és már csak azzal tudtok jönni, hogy hogyan lehet csalni vele, vagy hogy ez csak a nagy topklánoknak jó.

pedig ez igy van. nem 1mast utik, hanem a kisebbeket akarjak idorol idore leverni. es amig az 1ik ori pihenteti magat amig lemegy a foldleadasos tema 0-ra, addig ut a masik. igy a kisebb klanok orijai eleg nagy gyakorisaggal hatrebb lennenek verve csak azert hogy tovabb hizhassanak a nagy orik. hurra, de orul ennek mindenki, hiszen ez szted mindenki erdeke...

Quote:

Én úgy gondolom, hogy nektek, többet kellene játszani és súgót olvasni, és egy picit kevesebbet fórumozni.

napi 10-20 belepesnel tobbet jatszani eveken at? ez valami vicc? az pedig hogy mennyit forumozok, az csak ram tartozik. vagy van aki megszabja, hogy ki mennyit forumozhat? de a tovabiakban nem valaszolok ilyesmikre, csak arra ami erdemben felmerul. hanyagoljuk sztem az olvassal sugot es a lassal az orrodnal tovabb megjegyzeseket.

Tavacska 08-31-2007 19:20

nekem tetszik a jelenleg működő rendszer, én nem változtatnék rajta...
igy legalább ez ember többször átszámolja, megéri-e kilépni és vissza...

Xeper 08-31-2007 19:23

Quote:

Originally Posted by Sikoly (Post 121764)
Na igen Arwyl végülis igazad van.csak aki nem kocka nem mindig tud szembemenni.Gratulálok nektek azért a +6000 hekiért:)

Ezek szerint nem nagy ország kell, hanem elég sok időt a játékkal tölteni -végre valaki.... kár hogy nem ez volt az eredeti célod a kijelentéssel, de a lényeg hogy igaz :)

Bogár 08-31-2007 19:24

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 121761)
Azt a hülyeséget felejtsétek már el hogy 1 nagy ori kiszáll és üt 6 kisebbet és a 6 kisebb esélytelen. Miért??

Tekintsünk el attól hogy a 6 oriban lehet ~24Mrd az 1-ben max 4...

Ha olyan felépítésű a 6 oris klán hogy egy másik klán befér ÚGY, hogy az a bizonyos 6 oris keresztbe se tud menni, akkor meg is érdemlik hogy beüssék.

Én elhiszem hogy az az 1 fullra kigyúrt 70% barakkos ork amivel simán befér, DE mi marad neki otthon?? ha nem 70% csak 60% és 10% torony és csak 50%-al jön az meg azért 1. védhető 2. továbbra is keresztbe kell menni.

itt nem csak az 1 nagy vs 6 kisebb ori esetekről van szó... ha egy nagy ori alapít egy egyszemélyes klánt, mondjuk 400k pont környékén, akkor több klán is 2 körre lesz tőle. így még kitalálni sem lehet, hogy melyiket akarja megtámadni. amire feleszmélnek a klán tagjai, hogy rájuk megy, feltéve, ha észrevették, hogy veszélyben vannak, már túl késő lesz. persze, nekik is vannak lehetőségeik, de nagyon kicsi az esélye, hogy ők jöjjenek ki jobban a dologból. ehhez sok pénz kell, és idegek, főleg ha az egész buli éjjel 2-kor kezdődik.

persze, ilyen helyzetek most is vannak, de nem hiszem, hogy jót tenne, ha elszaporodnának.

Deni 08-31-2007 19:25

vajon ha teszem azt fel ÉN, mint A-ban nem játszó emberke nyitom ezt a topicot akkor hány olyan jellegű hozzászólás érkezett volna, hogy csak azt akarom, hogy a nagyok tudjanak szórakozni egymással és jaj szegény kicsik ?

véleményem szerint próbáljon meg minden sípgyáros kicsit elgondolkodni és nem attól rettegni, hogy úristen Remy kisklánba megy és beveri.. lássatok már túl a saját orrotokon..

All times are GMT +1. The time now is 14:47.