![]() |
Arwilnak igaza van abban, hogy ez csak toldozgatás lenne. A fő baj az, hogy kláncsatázni csak úgy lehet, hogy ki-be veszek tagokat, hogy mellémenjek az ellenfélnek.
Nem jó szabályozás az, hogy ha egy csapat csak úgy tud harcolni, ha kidobja saját tagjait, vagy felvesz új tagokat, vagy ha egy csapat több csapatra válik szét. Azt hiszem, ezt mindenki beláthatja. Ezen változtatni viszont nagyon nehéz és kockázatos. Monronak és nekem is voltak javaslataim ennek megváltoztatására, de ezek a javaslatok túl nagy változást jelentenének. |
Azt a hülyeséget felejtsétek már el hogy 1 nagy ori kiszáll és üt 6 kisebbet és a 6 kisebb esélytelen. Miért??
Tekintsünk el attól hogy a 6 oriban lehet ~24Mrd az 1-ben max 4... Ha olyan felépítésű a 6 oris klán hogy egy másik klán befér ÚGY, hogy az a bizonyos 6 oris keresztbe se tud menni, akkor meg is érdemlik hogy beüssék. Én elhiszem hogy az az 1 fullra kigyúrt 70% barakkos ork amivel simán befér, DE mi marad neki otthon?? ha nem 70% csak 60% és 10% torony és csak 50%-al jön az meg azért 1. védhető 2. továbbra is keresztbe kell menni. Meg kell tanulni olyan klánt építeni ami esélyes egy UGYANAKKORA hekin lévő másik klán ellen! Mind1 hogy 1 vagy 10 oriból áll a másik! Mi se tudtuk kivédeni Wandék 4M-es seregét amelyek 80-82% barakkos orikból jöttek ki, de fogta Monro és visszament 1,5M-val, alájuk bontott és mi jártunk jobban 6000 hekivel... |
Quote:
Bármily hihetetlen többször is kláncsatáztam(Csak nem egyedül).A súgót pedig átnézem mivel gyakran változik.Persze nem volt klántámadás minden nap szal lehet valamire nem figyeltem oda Remedy mester:DDD |
Na igen Arwyl végülis igazad van.csak aki nem kocka nem mindig tud szembemenni.Gratulálok nektek azért a +6000 hekiért:)
|
Eredeti szerző: Remedy
Te pedig kerlek olvasd el a sugot. Egy egyszemelyes egy 4-5 szemelyes klantol SEMMIT nem visz, kiveve ha az egyik tag extrem nagy a tobbihez kepest. Jo lenne ha olyanok mondananak velemenyt, akik mar legalabb 1x klancsataztak Egyszer 2 személyes klán támadott meg minket amikor 8-an voltunk és vittek földet... |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
nekem tetszik a jelenleg működő rendszer, én nem változtatnék rajta...
igy legalább ez ember többször átszámolja, megéri-e kilépni és vissza... |
Quote:
|
Quote:
persze, ilyen helyzetek most is vannak, de nem hiszem, hogy jót tenne, ha elszaporodnának. |
vajon ha teszem azt fel ÉN, mint A-ban nem játszó emberke nyitom ezt a topicot akkor hány olyan jellegű hozzászólás érkezett volna, hogy csak azt akarom, hogy a nagyok tudjanak szórakozni egymással és jaj szegény kicsik ?
véleményem szerint próbáljon meg minden sípgyáros kicsit elgondolkodni és nem attól rettegni, hogy úristen Remy kisklánba megy és beveri.. lássatok már túl a saját orrotokon.. |
All times are GMT +1. The time now is 14:47. |