![]() |
Quote:
Abból az ötletből nekem nem a travian jött le...vagy lehet akkor még nem ismertem a traviant:confused:Már nem emlékszem:oSorry Quote:
Arra,hogy egyes játékosok belépnek máshoz mondjuk piacozni,képezni,építeni? Vagy pontosan mire gondoltál? Quote:
Ebből az írásból meg az jön le nekem,hogy nem merek beszólni szerinted egy régebbi esetleg több zöld pöttyel rendelkezőnek ami nem igaz! Én aki a Harcosok fun club első embere vagyok és nem kis túlzással még jó páran utálnak és hülyének is tartanak ezért vagy másért,deee megmondom amit gondolok és nem fogok megijedni se tölled se mástól.:cool: Vannak olyan emberek akik xy témájába még véletlenül se kötnének bele,mert haver,de most mellé nyúltál;):D kül meg Drag elöttem tarvozta le a témát kicsit burkoltan persze!Nem tűnt fel neked?:eek: |
Quote:
bár szerintem ennek a legalizálása csak kiszámíthatatlanabbá tenné a játékot mondok rá példát! 2 szövi háborúzik, az egyik tudja h melyikőjük lesz a köv célpont, végignézik az ellen gömbjeit, kiszámolják a max támadóerőt, behívják a szövihelpet és úgy vannak vele h mindent megtettek. ott maradnak figyelni mind a 4-en, a védelem megszervezésében mind a 4-en részt vettek sokat számoltak ésatöbbi eközben a másik szövibe belép az egyik hadis, számolgat a régebbi gömbök meg az új gömbök alapján kiszámolja mennyi szövihelp ment oda(mondjuk varázsló belépett annyira h 4 gömböt végig nyomott),kiszámolja mennyi támadóerőt kell összeszednie, akkor látja h elit+lovssal nem üti át, csak lovasokkal fog menni, na de a szövinek nincsnek lovai, átlép a szövihöz helyettesként, eladja az eliteket vesz lovakat(megcsinálja mind a 3-nál) majd elindít egy támadást 1mp-el a kv előtt(a vásárlásokat is szorosan 1 percen belül végezte h az ellen ne vegye észre a dolgot) azaz jó eséllyel hiába logikázott jól a védő szövi, hiába dolgoztak mind a 4-en keményen és jól!(lehet h majd 1 óráig) a másik szövi 1 tag 1 perces munkájával, meg 1 másik kicsit több munkájával, és legalizált csaláslehetőségével megcsinálhatta ugyanezt!! ez pedig nem lenne fair, ezt gondold át te is Val, asszem te is szoktad támogatni a fair játékot, és ez nem lenne az! (kicsit hosszú lett:rolleyes:) |
Ugyanezt megcsinálhatja most is, vagy tévedek? Akkor mitől lenne brutálisabb, ha ezentúl szem előtt tehetné?
|
Quote:
|
Quote:
|
Eddig nem szóltam bele, mert nekem sem tetszenek a travianból deportált ötletek, de ennek látnám értelmét. Ugyanis ha meglenne, hogy helyettesként beléphetek (ott ő neve én kódom) akkor azt gondolom rendszerszinten lehetne korlátozni hogy milyen feladatokat végezhetek el, azt pedig lehetne teljesen büntetni, ha nem helyettesként lépnek be más országába, tehát anarch ha csak belépsz nem helyettesként, de nem is csinálsz semmit. Ennek így lenne létjogosultsága, a mostani "szürke zónát" maximálisan le lehetne szabályozni hogy mit szabad - mit nem.
|
Quote:
Ezt mindenki használja vagy használná? Aki nem használja vagy használná az kerüljön hátrányba azokkal szemben akik használnak vagy használnának helyettest? És akkor szüntessük meg a helytartót is ,mert van helyettesünk? Szerintem elég egyértelmű miért nem kell helyettes. Ez olyan majdnem,mint a drog! Azért,mert páran élnek vele nem kell rögtön legalizálni. |
Quote:
Ugye a magtárban a gabonát szeretnéd tárolni. És gondolom a fát,követ,agyagot esetleg a drágakövet a raktárban, ja meg a fegyót. Szóval például egy törpe aki termeli a nyersit szépen körönként lökje a piacra a cumót? Vagy a törpének legyen magtár is meg raktár is ,mert a törpe elbírja viselni a plusz épületet? Egyenlőre ennyi.:) |
Quote:
FAQ: "Tisztában vagyok a több ország irányítására vonatkozó szabályokkal. A szövetségeseimmel néha összejövünk nálam egy bulira, és mindenki itt nézi meg az országát az én gépemről. Mire figyeljünk? Ez nem egy túl szerencsés felállás. Ha mindenképpen muszáj, akkor védővarázslatok felrakása, piacozás a maximum. Semmilyen akciót ne indítsatok ilyen esetben. Amennyiben ez más gyanús tényezőkkel, akciókkal párosul, sajnos az anarchista csoportba helyezést kockáztatja, ezért az ilyen helyzeteket nem ajánljuk." |
Quote:
én egyet értek Attila:) val mert attól h legalizálsz valamit nem lesz teljesen se ellenőrízhető se hasznos(a játék szempontjából) én nem szeretném azt látni h a játék oda jusson ahol a travian van, h az egész csak egy szabályozatlan csőcselék, a játékbeli brutalitás pusztán a játékosok 'kultúráltságára' van bízva |
All times are GMT +1. The time now is 10:51. |