Quote:
Originally Posted by csofika
(Post 118225)
Na jó több hülyeséget nem írkálok. Jó játékot nektek. Élvezzétek az életet, amíg össze nem dől egyszer csak a szépen felépített picinyke oritok, az a jó hadis.
Butuska katonák majd csak nézik, hogy mi van. Akkor jön el az én időm.
|
Quote:
Originally Posted by csofika
(Post 118279)
Semmilyen szinten. Full varival legyetek és rengessetek szét mindenkit.
|
Most azon nem akadok ki, hogy ellentmondasz a saját előző beírásodnak, de mindenképp megemlítem.
Illetve annyi kérdésem lenne: a segítség a kezdőknek topicban minek írkálsz ilyesmit? Elég gyanús, hogy mindössze a többi fórumozó bosszantására megy ki a játék, ez esetben azonban egy ban mindenképp kijárna. Csak egy hetes pihenő, vagy valami hasonló. De ez már Atti problémája.
És hogy egy előző felvetésedre reagáljak: a játék célja a császári szint meghódítása, pontosabban mind az öt szint teljesítése. Ezt ha sikerül elérned, egy kék szám jelzi az országneved mögött. Ehhez elengedhetetlen az országod fejlődése hektárszámban és az ehhez tartozó seregszámban, illetve a gazdaságban. Hogy Adminunk idézzem kissé sajátosan: "A "boldoguláshoz" a hódítóban három dolog kell: pénz, pénz és pénz." Kérdem én: azzal, hogy gyáva, alattomos módon lerengettek négyen egy országot, azzal mely részét teljesítitek ennek? A földterületetek nem nő, ezáltal nem lesz több helyetek sem seregeknek, sem varázslóknak, sem pedig tolvajoknak. Illetve a pénzügyi helyzetetek sem lesz jobb ettől. Akkor újabb kérdés feléd: biztosan a saját előrehaladásod szolgálja ez a taktika?
Kívánom egyszer juss el az 1/A csoportba, másképpen a császári szintre. Kíváncsi lennék, miként boldogul ott a négy óriás varázslóból összefabrikált csűrhéd.
u.i.: félreértés ne essék, semmi problémám az óriás varázslókkal, ha arra használják a kasztot, amire kell. Én is egy ilyennel mentem át az alsó négy szinten. Illetve Synkelhez hasonlóan én is sajnálom, ha kissé elragadtattam magam, elképzelhető, hogy néhány sort indulatból írtam, de néha tényleg nem értem az embereket.
|