![]() |
Quote:
|
Quote:
Akkor vizsgáljuk csak:p |
Sziasztok,
végigolvastam a topikot (meg a többi kapcsolódó elfeset, 1/A-val foglalkozót is), és lenne egy kérdésem. 1/a-ban játszom egyfős klánban, elf tudósként. Szövetségi játékra nincs időm sajnos, viszont szeretnék fordulni, de kezd idegesíteni, hogy 2 heti fedezésem valaki mindig elviszi egy ütéssel :). Igazából egy fedezős, önellátó betonelf éplistára lennék kíváncsi. Tartalékom gyakorlatilag nincs, illetve minimális (most vagyok először 1/a-ban, látszik is :p), ezenkívül túl sokat nem is vagyok gépnél, kb. napi kétszer tudok belépni. Két éplistát találtam ebben a topikban ami nekem talán passzolna: Ház: 19% Barakk: 24% Tanya: 12% Raktár: 1% Torony: 23% Kocsma: 11% Templom: 10% -- 2000 heki 500 torony 25% 500 barakk 25% (26000 ijasz) 390 haz 19,5% 200 tanya 10% 200 templom 10% (26000 vari) 210 kocsma 10,5% (10920 toli) Mit gondoltok? Előre is köszi a segítséget. :) |
Quote:
és el lehet érni a top30%-ot. én is nagyjából ilyen körülmények között mentem fel. tamagocsi elf, tartalékok nélkül, napi néhány hekit fedezve. ha figyelsz, akkor néha ütni is lehet, még ezzel az orival is. ;) |
Quote:
|
köszi szépen a tippeket, már épülök is át :)
|
Quote:
19% ház 27% barakk 27% torony 10% tanya 7% kocsma 9% templom 20 bank 6 raki Nem üt, nem termel csak egyik kaját. Egyedül teljesen jó. |
Sokan pedig megmondták Pepának ,hogy kotyvalék az orija.
Elviszik a földjét,leölik kész vége A-ban nincs esélye az életben maradáshoz. És lám lássunk csodát eltelt fél év,Pepa boldogan éli életét a kotyvalék orijával:D:D Taps-Taps Láttam én már kotyvalékabb orit is és annak se lett semmi baja. Biztos elkerültük a 90%-os orkokat:D |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:03. |