![]() |
Ember-toli 400 hekin
Szasztok!
Üres 0 0% Ház 76 19% Barakk 60 15% Kovácsműhely 0 0% Tanya 53 13% Könyvtár 0 0% Raktár 1 1% Fatelep 0 0% Kőbánya 0 0% Fémbánya 0 0% Agyagbánya 0 0% Drágakőbánya 0 0% Őrtorony 60 15% Kocsma 125 31% Templom 25 6% Kórház 0 0% Piac 0 0% Bank 0 0% 3120 ijj, mind barakkban 3250 vari 6500 toli 98% foglalkoztatottság 16 bála túltermeléssel ;) És feltételezett max tekivel... Ember - Tudós Szerintem ez jó lenne alapnak, ebből ki lehetne indulni. Mindenből átlag, szerintem... ;) |
szerintem is elég jó aztán ha a helyzet úgy hozza lehet variálni rajta:)
|
Mind barakkban:P
Aranyos:D |
Quote:
|
Quote:
|
Kaja:
Hát jó, lehet, hogy lehet éheztetni kicsit :) Mondtam alapnak jó... Barakk: Szerintem aki full ijjra áll be, annak fele-fele arányban kell lenni a barakknak és a toronynak, a tornyot nem kell etetni... Puppi, dehogy haraxom!!!! :) |
Bocsi, lamer vok, mind toronyban akart lenni :D
|
Ha stabil országra vágysz, akkor maradhat a tanya, és mellé lehet hogy megéri beblöffölni egy toronymentesebb embert -kiszámolod hogy éheztetve mit bírna az orid, aztán nem tanyát nyomsz le, hanem tornyot :) -kissé rizikós a vakon kitámadók miatt... de egy élezett emberre számító erős ellenfél ellen megteszi ;)
|
Elég ha csinálnak egy gömböt rólam körváltás előtt és után... A különbségből kiszámolható a kajafogyás-növekedés, a létszámból kiszámolható az éplista nagyja és a maradékból a többi épület....mondjuk a torony...:rolleyes:
Na ekkor van az, hogy ne tartsak raktárat sem ;) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:51. |