![]() |
A 29-es hozzászólásomat vitaalapnak szántam, de senki nem harapott rá. :( Azóta kitaláltam valami mást az 5-ösre, ami, számomra legalábbis, elfogadhatónak tűnik.
Pontokba szedtem: - Csak törpék használhatják, és ők is csak naponta egyszer (frissítési ideje, az egyszerűség kedvéért, egybeesik a piaci belépések nullázódásával); - Egyszerre legfeljebb a következő három szám közül a legkisebb mennyiségű lelőhely kereshető: a működő bányák száma/2, az ország területének 1%-a, száz; - Egy lelőhely kereséséhez szükséges katonák száma egyenlő a kész, az épülő bányák és a lelőhelyek összegével, de legalább 100; Fontosnak tartom megjegyezni, hogy nem javaslom azt, hogy a játékos beállíthassa, milyen lelőhelyet keressen magának. Célzott felderítésnél sem mondható meg, hogy mi kéne... Ez egy hátrány, amivel minden ország rendelkezik! |
Nem voltam pár napig és így kiestem egy kicsit ebből a témából... Így beleolvasva elég értelmetlennek tűnik az egész. Van egy csomó hivatkozás x. hozzászólásokra. Ezek elég zavaróak. Nehéz lenne beidézni azt a hozzászólást, amiről beszéltek? Valaki, aki jobban benne van, összefoglalná az eddigieket?
|
Sztem nincs értelme összefoglalni semmi nem történt csak elbeszéltünk egymás mellett Életfával ami azóta talán megszűnt és ott tartunk ahol eddig:
Ki mit támogat a felsorolt 5 lehetőségből? Életfa utolsó bejegyzése pedig Wand (5-ös) javaslatának a konkrét értékekkel való felruházásának tűnik számomra. Ezekszerint Életfa az 5. javaslatot támogatja ha jól érzem. |
Quote:
Szerintem ez fel se merült, bennem legalábbis biztosan nem. A találati arány minden ország saját arányai szerint történik. Ez persze befolyásolható azzal, hogy ami nem kell, azt lebontod, és keresel helyette újra, ami abból se kell, azt lebontod, keresel újra, ... |
Hogy megmozduljon ez a topic is, továbbra is az 5. javaslatot szeretném támogatni. indokaimat már a topic elején kifejtettem.
|
Quote:
A felderítési arány nyílvántartása úgy történik, hogy a rendszer számon tartja az eddig indított felderítéseket, és ezt osztja el az ország területével. Amennyiben az országot beütik, akkor az eltárolt felderítési szám is csökken. Ez azt jelenti, hogy elvileg a 100% nem léphető át, csak akkor, ha éppen van felderítés alatt álló föld, ebben az esetben 110% a felső határ. A magam részéről a kettest [(ország területe - bányák) * (1 + 2*feldezési arány)] támogatom, mert ez ténylegesen csak a meglévő bányák után ad valamit. De nem tiltakozom a hármas [csökkentett feldezési arány = fedezési arány - a legutóbbi feldezés indítása óta eltelt kör * 0,005], valamint az ötös [a 2007-08-11 23:11-beli hozzászólásomban olvasható] ellen. |
Sziasztok!
Régen voltam már errefele, de a levél, amit Atiék küldtek felkeltette a figyelmem. Elnézve a piaci árakat tényleg szükség van arra, hogy módosítsunk?! Ennél csak a 4-5 szinten olcsóbb a nyersanyag... Tudom, hogy a törpe a klán szeme fénye, de ez véleményem szerint így van jól. -bocs- |
Quote:
|
és, hogy a 200-300 bányás törpével rendelkező kisklánok ezáltal mennyire kiszolgáltatottak és még ilyen is kevés van!
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:01. |