![]() |
Nálam az evaakármi egy szinten van az ezzel leírtakkal, nem tudom tudod-e de linkin módra ők is beépítettek egy hapit aki reppelget, meg amúgy is 0 az egész, ha az metal akk én vmi nagyon mást hallgatok metal címszó alatt.
TCS sose volt metal, az hard rock. A depresszió meg egy moslék, azok összekevernek mindent nem sok saját ötletük van, szánalom. A szövegeik meg, na attól kapok röhögőgörcsöt. TCS koncerten már voltam, de nem nagyon tűnt fel a fentebbi jelenség, tény h nem mostanában jártam. Az első koncertjükön amin voltam pl hatamas tombolás volt. |
Quote:
|
Annyi de annyi sokkalta érdemesebb zene van ennél a Tv által felfújt semminél. Ha nem lenne a média támogatása, meg a törekevés h minél több ilyen zenével árasszák el az emberek agyát sehol nem lennének, mert kb annyik is. Semmi új, vagy magas fokon művelt zene az evakármi. A rapelésről annyit még annyit h igazad van ne általánosítsak. Nem is tenném, ha nem olvastam volna valahol egy interjút az egyik linkin parkos csókával (vagy vki mással nem emléxek már régen volt) aki állította h miután nekik bejött a rap, mrs lee (remélem így hívják az énekesnőt) és/ vagy menedzserei is gyorsan beszereztek egy ugyanolyat, azaz egyszerűen ők is tudatosan ellopták, lemásolták ami sikeres, ami pénzt hoz! Egy albumukat hallottam, meg is van mielőtt azt gondolnád h a klippes számok alapján ítélek kizárólag.
A zenei kategóriákról írottakkal egyetértek. A lényeg a zenén van. |
kicsit megcsúszva írok ide is :)
én is főleg blacket hallgatok...meg minden mást :) bár ha nyugalom kell akkor anathema vagy gathering. de szeretem a dimmu-féle zenét is,v mayhem, satyricon, meg hasonlók :) magyarok közül pl a sear bliss a kedvenc :) |
Nah, ha már megtaláltam ezt a szegletet:)
Kicsit bővítem a korábban írtakat:) Carpathian Forest, Behemot, Dimmu Borgir, Infernal Majesty. Magyarok közül Christian Epidemic, Horda. De bármikor jöhet kis könnyedebb Finntroll, Manowar, Majesty, Falconer:) És persze bármilyen koncert:) Legjobban a kifestős igazán vad bulik:) |
Hmmmm...
:D :D :D Hipp-Hopp Rap :)
DMX, D12, Eminem, Method Man, Whu Thang Klan, Outkast, Missy Eliot stb stb. De éppen ugyan ugy meghalgatom a Slayer, Death, Napalm Death stb zenét is. :D:D :D |
Quote:
Ez aztán a mindenevőség! :) |
Quote:
De mivel elkezdett benőni a felyemlágya(ami nem volt) ezért áttértem a másik stilusra :D Amugy a kedvem határozza meg. Ha szar a kedvem akkor inkább metal de a keményebböl :D Ha meg jobb akkor .... Ja meg az 1ik kedvenc Arwyl-nak tetszik állitolag Prompt Dombóvári banda Kicsit olyan Metallica Kreator beütéssel szerintem igaz nem értek hozzá :D |
Rokkkerek :D:D:D Jeeeee
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:00. |