![]() |
Én jövő nyáron készülök fellépni az A ba és mindenképpen törp szeretnék lenni. Eddig is az voltam. Azt érdekelne hogy a törpi számára azokból az egységekből amiből nem tul jó mint pl. vari meg toli mennyit érdemes tartani hogy ne cincáljanak szét? A másik pedig hogy olvastam ebben a fórumban hogy olcsó az a piaca. Ez számomra rendkívül kétségbeejtő hír. Lehet abból eggyáltalán épkézláb bevételt produkálni vagy olyan kétségbeejtően olcsó?
|
neeeem, én a B-hez viszonyítottam. egy törpe 12-15% bányával vagy kováccsal szép summát össze tud termelni A-ban és nem aprópénzt. csak a mostani változtatásokat vedd figyelembe, hogy csak 2948 hekiig tudsz olcsón fedezni, onnan bedrágul.
|
Quote:
|
Quote:
Ez egy olyan fantasy-szerű dolognak tűnik nekem... Remy, mint aki nem akar kötözködni...:D:D:D Karesz, törpe igen jó az A-ban, és keresett is. Illetve attól függ, mik a távlati terveid: ott akarsz játszani egy orival folyamatosan, vagy 1k kör után lefordulsz. Utóbbi esetben én törpit nem vennék be a klánba, mert ahhoz azért túl sokba kerül, de lehet másnak más az ízlése. Ha maradni akarsz, akkor lesz helyed, ebben biztos lehetsz, és termelni is jövedelmzően tudsz. Bár A-ban a jövedelmező termelés is másképp működik...:) |
Nemsokára ( február eleje) eljön az én 1\A-s időm is. Kérdés:
Szövimmel, megyünk fel és úgy leszünk 4-en, akkor hogyan induljunk el? Nincs ismerős, régi szövi, csak amiket hall az ember? |
Quote:
|
Quote:
Kezdésnek én azt csinálnám, hogy egy ori fellép, és megalakítja a klánt. Kivárja a 24 kört míg piacolni tud, a többiek akkor kövessék. A klánalapító ori legyen jól bevédve sereg ellen, és ne vigyen túl sok értéket magával, mert leszedik tőle mielőtt piacra tehetné. A többiek szintén beíjazva lépjenek, de ők vigyenek a lehető legtöbb kp-t. Általánosságban ennyi lenne hirtelen, ha kicsit konkrétabban kérdezel, arra is lesz válasz:) |
Akkor kezdem: fejenként olyan 1-1.5 milliárdunk van most, én óriás leszek, a többieket nem tudom,de elvileg egy elf kereskedő, aki elvileg elsőnek megy fel. A leglényegesebb kérdésen, a piac: ugye a 8.-ik körben lehet támadni, de a piac csak a 24 óra leteltével nyilik ki, tehát nem érdemes kiárulni, nert akkor szétkapnak?
|
Sereget kiárulni semmiképp nem szabad. Tekit érdemes eladni, mert A-ban olcsóbb lesz.
|
És mi a jobb 4 lenni, vagy megpróbálni csatlakozni egy már meglévő kis létszámú klánhoz?
|
All times are GMT +1. The time now is 16:37. |