Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Szövifelállások (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=197)

Cyby_ 03-26-2006 12:30

Sziasztok!
Lehetne egy olyan kérdésem felétek,hogy kezdő embereknek(nekünk) egy olyan 4es szöviben mejben a jó öreg 2hadi,1toli,1vari felállásban a 2hadisnak milyen fajt és személyiséget ajánlanátok?
válaszaitokat előre is köszi!

zima 03-26-2006 15:32

Quote:

Originally Posted by Cyby_
Sziasztok!
Lehetne egy olyan kérdésem felétek,hogy kezdő embereknek(nekünk) egy olyan 4es szöviben mejben a jó öreg 2hadi,1toli,1vari felállásban a 2hadisnak milyen fajt és személyiséget ajánlanátok?
válaszaitokat előre is köszi!

oriást. kereskedö vagy tudos személyiséggel. ha sokat támadtok akkor vándor személyiség. szerintem. :D

Senki 03-26-2006 19:50

Quote:

Originally Posted by zima
oriást. kereskedö vagy tudos személyiséggel. ha sokat támadtok akkor vándor személyiség. szerintem. :D

kezdőknek remek ajánlat.. szerintem is. sőta varisnak is. tolisnak embert, ha fél a variktól... ha nem akkor félelfet... (az átlagos hadis vari állmánynál jóval több varival hogy csak a varik ártsák be...)

Cyby_ 03-26-2006 20:19

Quote:

Originally Posted by Senki
kezdőknek remek ajánlat.. szerintem is. sőta varisnak is. tolisnak embert, ha fél a variktól... ha nem akkor félelfet... (az átlagos hadis vari állmánynál jóval több varival hogy csak a varik ártsák be...)

az átlagosdnál több vari az alatt mennyit értesz kb 200hekin egy példát pls?

Cyby_ 03-26-2006 20:20

Quote:

Originally Posted by zima

én magamnak kipróbálni a gnóm tudóst szeretném,az is játszható elég könnyen még nem?

Tacsiazuma 03-26-2006 21:10

kb. 4000-5000..:) Jó a tudós... de ha a piacon minden heroin-áron van, akkor a kereskedőt ajánlom.. az nyugis..:-)

Arwen 03-27-2006 07:59

Quote:

Originally Posted by director
mit vártál? hiszen láma:DD

Vagy csak szivat benneteket. :P

pspboy 08-19-2006 08:21

-

Hy!
Én varis óriás vagyok, és a szövimben van egy hulla hadis egy fél-elf tolis, meg egy ork hadis. Szerintetek ez így lehet ütős?
Ha rajtam múlna minden akkor én egy olyan szövit akarnék amiben van 2 elf hadis v 2 ork hadis, egy fél-elf tolis, és egy varis óriás! Gondolom ez így jobb lenne! De inkább kikérném a véleményeteket.

Steve 08-19-2006 09:39

Quote:

Originally Posted by pspboy (Post 29118)
Hy!
Én varis óriás vagyok, és a szövimben van egy hulla hadis egy fél-elf tolis, meg egy ork hadis. Szerintetek ez így lehet ütős?
Ha rajtam múlna minden akkor én egy olyan szövit akarnék amiben van 2 elf hadis v 2 ork hadis, egy fél-elf tolis, és egy varis óriás! Gondolom ez így jobb lenne! De inkább kikérném a véleményeteket.

Ha az a hulla hadis modjuk egy gnóm lenne akkor azt mondanám, hogy ember elég ütősek lesztek ha sokat játszotok és hamar ráéreztek a lényegre;´így azért van egy gyenge pontotok, a zombi nem éppen a szövik ékköve...

Synkel 08-19-2006 12:11

Ha a zombi átmegy akármi másba lényegesen jobbak lesztek:)

All times are GMT +1. The time now is 03:44.