![]() |
Quote:
Tolis meg egyébként is van már bőven. |
Véleményezném a dolgot.
Szóval lényeg, hogy miután átolvastam az összes hozzászólást, kialakult nekem is a saját véleményem. Egy-egy új fajnak, a taktikai paletta szélesítésének mindenképp híve vagyok, illetve ennek megvalósítása régi álmom. Őszintén szólva Brown számításai alapján is kapunk egy erős hadi országot, de...
...semmi újat nem hoz a játékba. Atti eddig a hasonló fajkitalálós játékokra mindig azt mondta, hogy erre és erre a célra már ott van 2-3-4-5 faj. Így a Brown-féle barbár könnyedén helyettesíthető egy orkkal például. De Reaktor ötlete megfogta a fantáziám. Az új fajnak, a barbárnak ebben az elképzelésben lenne értelme. A részletekbe nem mennék bele, a faj pontos kidolgozása nélkülem is szépen halad. Az sem fontos, hogy éppen vezérről vagy tábornokról van szó, a lényeg az elven van. Így a téma ezen irányú folytatását támogatom, esetleg ha úgy alakul, akkor a későbbiekben segíteném is ötletekkel. Mivel szavazást nem írt ki a témaindító, így véleményem ebben a formában kívántam megosztani. Illetve lenne egy kérdésem is Reaktorhoz: az ember fajt a jelenlegi állapotában el is törölnéd, vagy a kettő együtt futhatna a továbbiakban? Illetve a már említett paladinról mikor olvashatok? Esetleg van már róla téma és csak az én szemem kerülte el? |
Quote:
http://forum.queosia.com/showthread.php?t=1962 |
Nekem is megfogta a fantáziám....
Támogatom az alapgondolatot... Sőt hamár barbárról van szó és a támadás és védekezés között is választania kell, akkor felmerült bennem a kérdés h mért csupán ekkora támadó erőt adtak ennek a fajnak? A 3x pajzs jó mert így már varival is támadhatóvá válik, persze csak a varisok számára, tekizhető marad, mint az ork... De a jelenlegi táadó erővel a fantázia ellenére is inkább bevállalnék egy orkot mint a babárt... Vagy finoman de növelni kellene a tábornokok adta bonusz által a hadi erejét ,tekintettel h vagy védéssre vagy támadásra fordítja.... |
Quote:
Javasolnám hogy a barbár katmorálja is az elfehez hasonlóen húzzon inkább 85%-hoz, az alapvető brutalitása és a barbársága miatt :) |
Quote:
Nem beszélve a mintát adó óriásról, ahogy már Grabi is megjegyezte viccesen sok kocsmával való óriást hasnlítottunk... Az a 85% morál nem sokat számít pláne ha épp azért választják mert lehetne vele csapni.. |
Quote:
Emellett tolban gyengébb mint a másik 3, hisz a gnóm tekikre, az okr kitámbónusza, az óriást sziesztája teszi védettebbé. Mi lenne, ha 7 vezért (tábornokot) kapna, akkor nőhetne a támadó/védereje is? Számolgatok majd még, és várok uj jó ötleteket amik az alapkeretrendszerbe beleférnének. |
All times are GMT +1. The time now is 09:55. |