![]() |
Quote:
ezek akkor is a képedbe röhögnek, ha megkéred hagyja abba :) de akkor ott a másik támadó fél, vele kell megegyezni :) ha oltári peches vagy, mindkét fél hasonló beállítottságú :D |
Quote:
|
Én csak csenben annyit tennék hozzá, hogy ezt a hadüzihez akarjátok összekötni, ugye? Őszintén, hányszor használtatok már hadüzit? :)
Szval csak arra akarok kitérni, hogy feleslegesen ne vitázzatok olyanról, amit nem is használnátok. |
Quote:
|
és mi lenne ha a hadisarc mértéke az az utolsó x napban történő sikeres ütések,ártózások és tolvajakciók számától függene?
pl ha az utóbbi 3 napban 12x ütöttek akkor már 120 milla legyen a hadisarc,de ha közben 8x visszaütöttél akkor 120 milla-80 milla azaz 40 milla.így lenne a vari és toliakcióknál is,de mind más-más értéket adnának a hadisarcnak. |
Quote:
|
Quote:
Nem is akarok iylen buta szabályokat hogy ennyi vagy annyi ütés határozza meg a sarc mértékét, ennek semmi értelmét nem látom. Legyen szabályozva a minimum és a maximum, esetleg a min és max értékhez tartozó mnt idő és majd a csatázó felek megbeszélik hogy nekik mennyi hadi sarc mennyi mnt-t érne meg. ezáltal mindenki ki tudná bontakoztatni kicsit a diplomáciai képességeit. |
Quote:
"pl ha az utóbbi 3 napban 12x ütöttek akkor már 120 milla legyen a hadisarc"...tehát amikor 12x beütöttek akkor 120 milla,de ha 15x ütöttek akkor 150 milla,nálam ez annyit tesz,hogy minnél több kárt szenvedek el,annál TÖBB lessz a sarc :D |
Quote:
Azaz téged szétvernek, aztán megsarcolod a győztest, de keményen ám. Vagy hogy gondoltad ezt konkrétan? |
Mint irtam is nem szimpatizálok Dus ötletével, ne egy gép számolja ki hogy ki mennyit hogyan kap, főleg hogy feljebb többször irtam hogy nem az ütések számát kellene csak nézni, mert ugye ott vannak a tolvaj és a mágikus akciók is.
Meg aztán akkor ezt az ütésszámot nézve akkor ki fizetne kinek? De sajnos Dus is mintha nem is olvasná max az utolsó 5-6 hozzászólást. |
All times are GMT +1. The time now is 08:33. |