![]() |
Nem a kedvcsinálás volt a cél, de attól még nem kell elijeszteni őket. :)
|
Ez itt most off, de azért szeretem az Arénát, mert ott gondolkodni kell. Tervezni, ilyenek. (Ezért tetszik nagyon a német 4L is, az 5V a nagy létszám miatt nem ilyen volt)
Például előző Arénán: Amikor az első 2-őt akartuk gyengíteni, a pontszémkülönbségek miatt meg lehetett csinálni, hogy a 7helyről kevés építéssel a 4. előrejöttél akcióztál 1körig, és ha még el is indult rád, akkor vissza tudtál bontani a szövik mellé, hogy 2körre legyenek (Az ütő meg 3-4körre kellett kijöjjön) Szóval ész játék volt, az erőforrások beosztása mellett. A normál játék, a hv és a párbaj is nekem túl sablonos, nem ész kell hozzá, hanem rutin. |
Piac nélkül tényleg jól meg kell tervezni a taktikát és az országot... elég egy vihar/szárazság és haza tudja vágni
Aki már arénázott meg tudja mondani mikor kell a végén fokozni? a 02 körváltás után még van rá idő? |
Quote:
Régebben jártam arénázni úgy emlékszem 02:01-kor van vége. Bár ezt megerősíthetné valaki:) |
Quote:
Tényleg jó lenne ha valaki megmondaná a biztosat... Nem szeretnék 4k pontot veszíteni a fokozással. Elvileg 01.55 az utolsó körváltás úgy gondolom, hogy utána még lehet fokozni de csak gondolom:) |
Quote:
|
Quote:
Ja és miért tartanák rajtad a vihart pár napig rögtön az elején? Gondolom félnek,hogy túl erős leszel,mert mást nem tudok elképzelni:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:11. |