Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Visszavágás, avagy meddig retorzió a retorió? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1947)

Fefe013 07-16-2007 12:22

Quote:

Originally Posted by Kós00792 (Post 109664)
Én sztem már a sikertelen gömbje után mehet a katonai akció, mert ártani akart nekem és azt sztem senki nem szereti. Ha meg sikeres a gömbje és lopott is akkor meg mindenféleképpen megy a sereg. Ha meg sereget küld fosztásra v földre akko varik, ha viszont mészárra v pusztira akko tolik varik is. Ez az én véleményem!!!

Azzal sztem nem árt neked, ha be se lát hozzád és sztem nem is fog....! Szvsz
Ha nem látott be hozzám és én belátok hozzá, akkor megnézem, h van e mit hozni, ha van akkor elhozom, ha tudom, de ha nincs semmije, akkor nem pazarlom rá az időm, és a készim, morált növelni meg ugy is lehet, h csak fosztom. Ez meg az én véleményem:)

Redback 07-16-2007 18:49

Ezt megszeretném kérdezni tőletek hogy egy orit 3-szor fosztottam 2 nap meg egyszer földeltem.Erre ő törölt.Szerintetek ezuért kellett volna törölni?mert szerintem nem.De lécci írjátok le a véleményetek!

Andrew 07-16-2007 18:55

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 109941)
Ezt megszeretném kérdezni tőletek hogy egy orit 3-szor fosztottam 2 nap meg egyszer földeltem.Erre ő törölt.Szerintetek ezuért kellett volna törölni?mert szerintem nem.De lécci írjátok le a véleményetek!

mer' nem bírta a pici lelke elviselni, hogy ütötték...
jobb is, mennyen inkább tevét nevelgetni :D:D

Redback 07-16-2007 18:57

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 109948)
mer' nem bírta a pici lelke elviselni, hogy ütötték...
jobb is, mennyen inkább tevét nevelgetni :D:D

Akkor megnyugodtam, mert nem tudtam hogy kaphatok-e vmit érte.

Andrew 07-16-2007 19:01

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 109950)
Akkor megnyugodtam, mert nem tudtam hogy kaphatok-e vmit érte.

mi a rettenetért fél mindenki attól hogy 3-4 meg 8-10 katonai akció után átraknak anarchba?
ennyire kishitűek nem lehetnek az emberek... különben is csak haszonszerző akciók voltak
se nem pusztítottad, se nem mészároltad.... akkor hol a probléma? :)

Pepa 07-16-2007 19:10

Az búnkóság, ha valakiről tolikkal leveszek 200 millát, és amikor jön támadni, megírom neki, hogy ezt annyira nem erőltetném?

-Ede- 07-16-2007 20:10

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 109959)
Az búnkóság, ha valakiről tolikkal leveszek 200 millát, és amikor jön támadni, megírom neki, hogy ezt annyira nem erőltetném?

ha beijed és inkább nem törleszt akkor ő az idióta és nem a te vagya bunkó:D

Pepa 07-16-2007 20:14

Picit rengettek, aztrán bukott a varisuk, csúnyán tappant és most szünet van. Lhet megírom 5 bankal többet ér.

mennyelhej 07-16-2007 23:39

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 109867)
Azzal sztem nem árt neked, ha be se lát hozzád és sztem nem is fog....! Szvsz
Ha nem látott be hozzám és én belátok hozzá, akkor megnézem, h van e mit hozni, ha van akkor elhozom, ha tudom, de ha nincs semmije, akkor nem pazarlom rá az időm, és a készim, morált növelni meg ugy is lehet, h csak fosztom. Ez meg az én véleményem:)

Hat en pl kaptam par meszart elozo orimmal sikertelen gombert mf-kent szovitol.Ezt oriasi bunkosagnak tartom.

Kutyuleee 07-17-2007 00:02

Quote:

Originally Posted by mennyelhej (Post 110036)
Hat en pl kaptam par meszart elozo orimmal sikertelen gombert mf-kent szovitol.Ezt oriasi bunkosagnak tartom.

Az ilyen eseteket nem értem, én sikertelen gömb után max fosztani megyek vissza,ha van mit. egyébként nem nagyon érdekel a dolog. amire alergiás vagyok ha elkezdik lopkodni az óriásom, azt mészárral jutalmazom mindig és nem is 1-el...

All times are GMT +1. The time now is 09:47.