![]() |
Quote:
Jó páran leírták, hogy az ötleted miért nem jó. Akit igazán kellene, hogy sújtson, nem fogja. Gondolkodj már el egy picit légy szíves, hogy ez a változatás mit okozna? És most nem az amúgy sem tetemes tartalékaim miat aggódom, hanem az ötletedet kritizálom. |
Quote:
|
Quote:
ismered azt a viccet, amikor egy fószer hajt az autópályán és közben hallgajta a rádiót: "Óvatosan közlekedjenek az autópályán, egy őrölt áthajtott a szembesávba!" Mi az hogy egy?? MIND!! :D:D ne lázadj csak azért mert minden áron lázadni akarsz, fogadd el a jelenlegi, működő rendszert nameg, a Hódító nem szerepjáték, régen rossz, ha így állsz hozzá ;) stratégiának hívják ezt a műfajt :) |
Úgy gondolom, egy stratégiai játék annál jobb, minél több stratégiai döntést lehet hozni. A stratégiai döntések számát nagyon megnövelné, ha a javak sokkal szükösebbek lennének a hódítóban.
Például stratégiai döntés lehetne, hogy mikor tegyek fel valamilyen varázslatot, hisz ha mindig fenn van egy varázslat, azt nem bírnám rúnával. Persze, ha annyi a rúna a játékban, mint most, akkor ilyen stratégiai döntés nem lesz a játékban. Ilyen jellegű példát rengeteget lehetne hozni. Ezt a példát csak azért hoztam, hogy érzékeltessem, a javak szűkössége növeli a stratégiai döntések számát. A hódító viszont nagyon más irányba ment. A javak bőségének az irányába. Most úgy lehet eredményesen játszani, ha nagy tartalékot gyűjtsz. A tartalékokkal aztán olyan javakat szerzel, amiket csak akarsz és így tudsz esetleg eredményesen játszani. Nem hiszem, hogy lehetne változtatni ezen. Nagyon sok mindenen kéne változtatni. Ha sikerülnének ezek a változtatások, az is nagy igazságtalanság lenne, mert akik nagy országot hoztak létre a javak bőségének idején, aligha behozhatóak szűkös javak esetén. Viszont aki a javak szűkösségének irányába szeretné fejleszteni játékunkat (mint a téma felvetője), azt nem kéne hülyének nézni, még ha nem is tökéletes a javaslata. |
Quote:
|
Nem jó az ötlet, az előttem szólók meg is indokolták, hogy miért.
Nem támogatom |
Mint ahogy a szavazatom is mutatja,nem támogatom eme felvetést.
Az okokat leirták nagyjából,nem sorolnék semmit még1szer. De nem baj,ha töröd a fejed az újításokon.:rolleyes: Lehet a következő még jó is lesz;);) |
Quote:
A mondatod sztem így lenne korrekt: "Nem tetszik az ötlet, az előttem szólók meg is indokolták, hogy miért." |
Quote:
|
Quote:
szerintem az átlagáras ötleted jó és azt támogatnám, biztos lehetsz benne, és meg is indokoltam, hogy az miért jó és ez miért nem jó...szerintem |
All times are GMT +1. The time now is 22:27. |