Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Firefox (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1931)

Druida 08-31-2008 17:11

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 188885)
szerintem nagyon is igen. :D :p

nekem se működött...

Druida 08-31-2008 17:12

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 188885)
szerintem nagyon is igen. :D :p

akkor neked vmi máshogy van beállítva, mert nekem ff-el nem mükszik.

Bogár 08-31-2008 17:22

próbáljátok meg úgy, hogy előbb újraindítjátok a böngészőt, összehúzzátok, és úgy jelentkeztek be... nálam működik...

Druida 08-31-2008 17:29

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 188889)
próbáljátok meg úgy, hogy előbb újraindítjátok a böngészőt, összehúzzátok, és úgy jelentkeztek be... nálam működik...

IE-vel működik, de ff-el továbbra se...

Ati 08-31-2008 18:23

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 188866)
Na akkor van mégegy kérdésem, biztos ez is hülyeség lesz.

A fórumnál jobbra balra van egy csomó fekete terület, ha összenyomom a böngészőt, akkor a fekete tűnik el, ahogy kell.

Na most az oriban is van ugyanilyen fekete terület. ha összenyomom, akkor mégse az tűnik el...

Lépj ki, majd ismét be, és az új méret szerint lesz az oldal elrendezve.

Ati 08-31-2008 18:24

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 188883)
Úgy sem jó, mert attól még a forráskód nem fog megváltozni :p

De meg fog. ;)

Ati 08-31-2008 18:25

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 188889)

Böngészőújraindítás nem kell hozzá, csak egy új belépés a játékba az új méretű ablakban.

Dus 08-31-2008 18:44

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 188894)
De meg fog. ;)

Hopsz, taníts mester :D

Egyébként nekem Firefoxal nem működött, kipróbáltam (Druidának sem), és a topic címe...

Egyébként az miért van, hogy az a hely, ahol a villogó ikonok szoktak lenni, nagyobb, mint ahova a villogó ikonokat megjelníti (tehát szürke, x ikon szélességnyi hely, utána van egy ikonnyi fekete hely)... ??:confused:

Remélem érthetően írtam le :eek:

Andrew 08-31-2008 18:47

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 188904)

Egyébként nekem Firefoxal nem működött, kipróbáltam (Druidának sem), és a topic címe...

Egyébként az miért van, hogy az a hely, ahol a villogó ikonok szoktak lenni, nagyobb, mint ahova a villogó ikonokat megjelníti (tehát szürke, x ikon szélességnyi hely, utána van egy ikonnyi fekete hely)... ??:confused:

Remélem érthetően írtam le :eek:

De buta vagy, hát még ezt sem tudod? Az a 'Játék megnyerése gomb' helye, viszont az csak keveseknek elérhető :D:D:D

Ati 08-31-2008 18:50

Quote:

A címlap forrásában bennevan hozzá a javascript, onnan ki tudod lesni. :)

Quote:

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 188905)
De buta vagy, hát még ezt sem tudod? Az a 'Játék megnyerése gomb' helye, viszont az csak keveseknek elérhető :D:D:D

Majdnem ez a válasz. ;) Van ott mégegy villogó, csak az Neked nem szokott villogni. :)

All times are GMT +1. The time now is 03:29.