![]() |
Quote:
Quote:
sokan üttetik le magukat 200 heki alá. Így nem kell ütlegelni lefelé:) |
Én az egyesre. Elég sokan gyártják a tekit odalenn most is, legalább egyszer nézzenek már be naponta piacratenni az árut.
|
szintúgy az egyesre voksolok, de rakjon ki valaki egy szavazást :)
|
Quote:
|
az 5% feljebb huzasat semmikeppen sem javaslom. ha visszajon a piacrol a mondjuk 4 mrd-nyi tartalek es eppen kopik 1et, akkor az 200 millios veszteseg amugyis. nem kell sztem ezt tovabb ragozni.
a 200 hekire juto kopasmentesseg meg sztem jo 5let, legalabb foloslegesse valnak a 199 hekis orszagok amiknek - akarki akarmit dumal - 95-96%-a jksz-es utesbol szarmazik. a kopas kezdodjon 201-tol. a tobbi hatar maradhat. amugy a kozombos szot m-mel kell irni es nem n-nel. :) ettol fuggetlenul lopakodonak jo az 5lete. adok neki 1 zoldet. |
attol, hogy 200 hekin nem fog kopni a teki meg sokan ugyanugy le fogjak magukat uttetni mert kicsivel az uj orszagok alatt kevesbe vannak zaklatasnak kiteve :)
ha 200 heki alatt is kopik akkor meg tobben fognak a topban irni es ezzel megtobb es megdurvabb jksz lesz. hatarorok, hatvedek, barati szovik... ui: közönbös -> közömbös |
Quote:
|
egy toli max akkor kavar majd be ha lehet 50-100k ertekkulonbseg mellett is hatasosan gyujtogatni es a lenti toli sokkal erosebb lesz a fontinel :)
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +1. The time now is 04:17. |