Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kat.morál változása. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1904)

Grabi 07-26-2007 18:55

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 112172)
Ez így ebben a formában nem működik. Ha a csatában részt vevő felek bármelyike legalább 2x olyan erős mint a másik, akkor a morál nem változik. Ezzel lehet megakadályozni, hogy a szövi varisát ismerősök olykor 2-3 sereggel támadva- és pattanva- , magas morállal ajándékozzák meg. Ilyen esetben egyik fél morálja sem változik.

synk azért a kedvemért pattanj csak 5*100 elittel egy 10k toronyíjjas orin valahol és csodálkozva nézz a morálodra :)

Remedy 07-26-2007 19:10

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 112172)
Ez így ebben a formában nem működik. Ha a csatában részt vevő felek bármelyike legalább 2x olyan erős mint a másik, akkor a morál nem változik. Ezzel lehet megakadályozni, hogy a szövi varisát ismerősök olykor 2-3 sereggel támadva- és pattanva- , magas morállal ajándékozzák meg. Ilyen esetben egyik fél morálja sem változik.

Muszaj felrevezetned szegenyt? Es mar nem eloszor latom ezt Toled, hogy ugy jelentesz ki dolgokat, hogy azt hiszed, igazad van, kozben pedig egyaltalan nem.
A tamado moraljara mindig hat, hogy az adott csata nyert-e, vagy vesztett.

Remedy 07-26-2007 19:12

Quote:

Originally Posted by Gaben (Post 112217)
Köszönöm :)
Jó tudni, bár nekem nincsenek ismerőseim, akik ilyet művelhetnének velem :D
Ellenben, ha hasonló támadóértékkel támadok, mint amilyen az ellen védő értéke, de nem férek be, akkor felmegy?
Akkor viszont értelmesebb úgy támadni, hogy bemegyek hozzá :D

Valaszolok erre is, Synk butasagot mondott. Tamadokent a nyertes csata mindenkepp noveli a moralod, akarmilyen kulonbseggel is utsz at vkit. :) Ugyanigy a vesztes pedig csokkenti. (ismetlem, tamadokent) :)

Nem, olyan nincs, hogy nem fersz be, es felmegy. :) (legalabbis nem ettol) :)

Gaben 07-26-2007 19:17

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 112232)
Valaszolok erre is, Synk butasagot mondott. Tamadokent a nyertes csata mindenkepp noveli a moralod, akarmilyen kulonbseggel is utsz at vkit. :) Ugyanigy a vesztes pedig csokkenti. (ismetlem, tamadokent) :)

Arról volt szó, hogy ha nagyon kis sereggel megyek, és pattanok, akkor nem változik a morál. Viszont, ha nem sokkal kisebb támadó értékkel megyek, és úgy pattanok, akkor megindul lefelé, majd mélyről megindul fel. Az tiszta sor, ha bemegyek, akkor felmegy :D

Stev 07-26-2007 19:23

Quote:

Originally Posted by Gaben (Post 112234)
Arról volt szó, hogy ha nagyon kis sereggel megyek, és pattanok, akkor nem változik a morál. Viszont, ha nem sokkal kisebb támadó értékkel megyek, és úgy pattanok, akkor megindul lefelé, majd mélyről megindul fel. Az tiszta sor, ha bemegyek, akkor felmegy :D

De ha beférhetsz, mi értelme van lengetésre játszani? csatával lefelé sem fog olyan gyorsan menni mint zsold nélkül...

Remedy 07-26-2007 19:48

Quote:

Originally Posted by Gaben (Post 112234)

Kerlek, olvasd el ujra, amit irtam. Igen, errol volt szo, de ez nincs igy. De leirom meg egyszer, hatha igy megerted. Ha nagyon kis sereggel mesz, es pattansz, igenis megindul lefele a moralod. Erted mar, vagy meg leirjam 1x-2x? :)

Synkel 07-26-2007 19:49

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 112230)
Muszaj felrevezetned szegenyt? Es mar nem eloszor latom ezt Toled, hogy ugy jelentesz ki dolgokat, hogy azt hiszed, igazad van, kozben pedig egyaltalan nem.
A tamado moraljara mindig hat, hogy az adott csata nyert-e, vagy vesztett.

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 112232)

Ha már mindketten ezt állítjátok, igazatok lehet. Én elsősorban védő oldalon szerepeltem eddig ilyen helyzetben, feltételeztem, hogy támadó részről is hasonló az eredmény:)
Elnézést kérek, nem akartam senkit félrevezetni:)

Remedy 07-26-2007 19:54

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 112251)
Ha már mindketten ezt állítjátok, igazatok lehet. Én elsősorban védő oldalon szerepeltem eddig ilyen helyzetben, feltételeztem, hogy támadó részről is hasonló az eredmény:)
Elnézést kérek, nem akartam senkit félrevezetni:)

En is elnezest kerek, ha esetleg nem tunt megfelelonek a hangnemem, de latod, azota se erti szegeny :) Ha vmiben nem vagy biztos, a segitseg topicban inkabb ne ird le, szerintem, mert csak megkavarod a kezdoket :)

Burning 07-26-2007 19:59

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 112253)
hmm, milyen mindketten? :p Remy és Andi21? :D:D
sry az OFFért :o

mostanában elé sok ilyet felhalmozol, vagy hasonlót hogy: "bocs, de ezt nem hagyhattam ki", "bocs az offért, de ez muszáJ volt" :p
nem rosszból mondom ám:rolleyes:

Synkel 07-26-2007 20:09

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 112252)
En is elnezest kerek, ha esetleg nem tunt megfelelonek a hangnemem, de latod, azota se erti szegeny :) Ha vmiben nem vagy biztos, a segitseg topicban inkabb ne ird le, szerintem, mert csak megkavarod a kezdoket :)

Az a szép az egészben, hogy én biztos voltam benne egészen eddig.
Sőt, megmondom őszintén, még most is gyanakszom, mert a minap egy ori 2 sereggel is pattant rólam, de neki se kezdett zuhanni a katmorálja:)

All times are GMT +1. The time now is 20:56.