Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Ki milyen egységeket tart a seregében? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1902)

Swiss 07-03-2007 19:55

hulla paci

X-ben találkoztam már full pacis hullával.

a krónika szerint ütött vágott meg persze kapta is az áldást

hullával, 5. szinten, normálban, kamikaze üzemóban, biztos izgalmas

lehetett:eek:

Andrew 07-04-2007 00:14

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 107215)
X-ben találkoztam már full pacis hullával.

a krónika szerint ütött vágott meg persze kapta is az áldást

hullával, 5. szinten, normálban, kamikaze üzemóban, biztos izgalmas

lehetett:eek:

én egy teljes ilyen szövivel akadtam össze :D:D
csak kicsit szét voltak szóródva... gonosz voltam, bevertem 4szer és még vissza sem tudott jönni
ill jött, 10-15 körre, teljes szövisereggel, és úgy pattant, hogy öröm volt nézni :D:D

ez is bizonyítja azt, hogy a hulla serege egyenlő a nullával :)

Redback 07-04-2007 00:21

Íj/elit vagy íj/ló?

szerintetek melyik a jobb 5. szinten szöviben egy ork tábinak?Persze az íjjak tornyozottak!!

Kutyuleee 07-04-2007 00:23

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 107274)
szerintetek melyik a jobb 5. szinten szöviben egy ork tábinak?Persze az íjjak tornyozottak!!

mindenkép az íj/paci. az ork erőssége az ütőereje, azt pedig a lovak adják!

Andrew 07-04-2007 00:38

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 107276)
mindenkép az íj/paci. az ork erőssége az ütőereje, azt pedig a lovak adják!

határozottan így van, ugyanis teljesen mindegy a támadó egyégnek a védőereje, mert régen rossz, ha egy orknak íjon kívül más is van otthon :D:D
amúgy bátor vagy, ha ötösbe orkkal akarsz menni ;)
jut eszembe, sírnak a tolisok, hogy föntebbi szintekről kiszorítják őket, na akkor az orkok mint mondhatnak??? alacsony hektáron öngyilkosság orkkal (meg törpével is) lenni a sok toli miatt, akkor hol itt az igazság? :rolleyes:
na látjátok nincs igazság, és nem kő' rinyálni, hogy A-ban nem életképes a toli... abban a csoportban, ami ugy tisztán arra megy ki, hogy minél több földed legyen :)

tdomo 07-04-2007 07:15

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 107279)
na látjátok nincs igazság, és nem kő' rinyálni, hogy A-ban nem életképes a toli... abban a csoportban, ami ugy tisztán arra megy ki, hogy minél több földed legyen :)

Ezt nem kellett volna... Most fogják felvetni, hogy lehessen tolvajokkal földet lopni.:D

csofika 07-04-2007 07:15

Szerintem meg 5-ös szinten életképes a törp, főleg sok tolival.

Nekem 370 hekin van 4680 vari, 4680 toli, 2100 íj toronyban, 2000 elit, és 1500 paci.

Annyit mondhatok, hogy nem nagyon bántanak, és lefelé 2-3 körrel még földet is tudok szerezni.

Eddig már sok fajjal próbáltam 5-ös szinten, de nekem jelenleg a törpe tűnik a legizgalmasabbnak és legéletképesebbnek. - persze biztosan csoportfüggő a dolog.

Szóval törpénél a sok toli, közepes mennyiségű vari és íj/ló/elit felállás elég jó.

Remedy 07-04-2007 07:25

Quote:

Originally Posted by csofika (Post 107298)
Szerintem meg 5-ös szinten életképes a törp, főleg sok tolival.

Nekem 370 hekin van 4680 vari, 4680 toli, 2100 íj toronyban, 2000 elit, és 1500 paci.

Annyit mondhatok, hogy nem nagyon bántanak, és lefelé 2-3 körrel még földet is tudok szerezni.

Eddig már sok fajjal próbáltam 5-ös szinten, de nekem jelenleg a törpe tűnik a legizgalmasabbnak és legéletképesebbnek. - persze biztosan csoportfüggő a dolog.

Szóval törpénél a sok toli, közepes mennyiségű vari és íj/ló/elit felállás elég jó.

Ahogy nezem, ez vagy tf, vagy nincs szinte benne banya es kovacs :)

csofika 07-04-2007 08:06

Bányám csak drágakőbánya van, és 3 kovácsműhely. A tanya meg kicsit kevesebbet termel, mint elég, de még megvagyok.

Szerintem bányákat a 4-es szinttől felfelé érdemes tartani, mert ott már van ára a nyersanyagnak.

Az 5-ös szint tetéjén, 600 hekin majd építek néhány bányát, és a lovasságot íjászokra cserélem.

Ahogy fentebbi szinteken néztem, egy íj/toli/vari tudós törpe néhány bányával bírhatja egy darabig.

Redback 07-04-2007 08:26

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 107279)
határozottan így van, ugyanis teljesen mindegy a támadó egyégnek a védőereje, mert régen rossz, ha egy orknak íjon kívül más is van otthon :D:D
amúgy bátor vagy, ha ötösbe orkkal akarsz menni ;)...

Nekem eddig az ork jön be legjobban.Nem tudom miért de nekem az jön be a legjobban.Meg ami kicsit értek a hódhoz akkor a legnagyobb űtőerőt képes kihozni a seregéből :D

All times are GMT +1. The time now is 17:00.