Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   X fórum (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1856)

bitboss 06-04-2007 13:08

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 100668)
Az tok jo, akkor elvileg te egy korrel hamarabb vagy a "teljes kronikaban", csak a forumot kell olvasni :)

nem vagyok, mivel nincs X fórum!
látjátok-e, mily fontos infótol van megfosztva a csopi a fórum zárva tartása által?

Kill 06-04-2007 17:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 99526)
Nem sikerült, sokkal több kárt okozott ez, mint ami haszna volt. Miért akarsz valakit 168 körre eltiltani a játéktól, amikor a jelenlegi felállásban nem tud olyat csinálni, ami miatt eltiltást kapna? Melyik a jobb neki? Az, ha egy hétig nincs beengedve, vagy az, ha be van?

Ati 3-szor szavaztál...:D

bitboss 06-04-2007 19:28

OFF
Kill: Ati megindokolta, hogy miért szavazott mindhárom lehetöségre. ezek szerint nem olvastad végig a témát :(
/OFF
Ati: attol, hogy szeretném mihamarabb az X forumot, megértem az aggályaidat, és kivárjuk, amig elcsendesül a durvulási láz, és lesz idöd (remélhetöleg mihamarabb) érdemben foglalkozni evvel a támával is

Droszka 06-05-2007 18:36

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 99617)
Mondjuk mint máshol is említetted,a nyár kezdete igencsak betett a fegyelemnek ... belegondolva valóban nem ez lenne a megfelelő időpont .. kicsit később talán ..de mindenképp támogatom :)

AKIK UJKÉNT OTT VANAK AZOK NEM ÉRDEMELNEK MEGEGY FORUMOT?:confused: ,,MIÉRT SZENVEDJÜNK DÉDAPAINK VÉTKEIÉRT":D A BEZÁRÁS OTTA HÁNY ÚJ ORSZÁG KEZDTE OTT?:confused:

Ati 06-05-2007 18:38

Quote:

Originally Posted by Droszka (Post 101336)
AKIK UJKÉNT OTT VANAK AZOK NEM ÉRDEMELNEK MEGEGY FORUMOT?:confused: ,,MIÉRT SZENVEDJÜNK DÉDAPAINK VÉTKEIÉRT":D A BEZÁRÁS OTTA HÁNY ÚJ ORSZÁG KEZDTE OTT?:confused:

Visszaolvasni látom luxus, nem is csodálkozom azon a piroson... :)

Droszka 06-05-2007 18:42

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 101337)
Visszaolvasni látom luxus, nem is csodálkozom azon a piroson... :)

KÖSZÖNÖM!!!!!! IDŐ HIÁNYOS VAGYOK!!!!

Andrew 06-05-2007 18:43

Quote:

Originally Posted by Droszka (Post 101336)

az még hagyján, hogy kiabálsz, de méghozzá csapnivaló helyesírással is :D:D

Ati 06-05-2007 18:43

Quote:

Originally Posted by Droszka (Post 101340)
KÖSZÖNÖM!!!!!! IDŐ HIÁNYOS VAGYOK!!!!

Sőt, kisbetű-hiányos is. De ha időhiányos vagy, akkor miért szólsz hozzá olyan témákhoz, amiket el se olvasol? Ez a része nem teljesen világos számomra...

Droszka 06-05-2007 18:47

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 101343)
az még hagyján, hogy kiabálsz, de méghozzá csapnivaló helyesírással is :D:D

Már itt se vagyok. nem monta senki hogy helesen is kell irni: :D

Ati 06-05-2007 18:50

Quote:

Originally Posted by Droszka (Post 101347)
Már itt se vagyok. nem monta senki hogy helesen is kell irni: :D

Azt hiszem, hogy ez alap követelmény lenne mindenkitől... Sokszor visszasírom azokat az időket, amikor a netet csak egy sokkal szűkebb réteg használta. :(

Szóval hol is tartottunk? X fórumot mindenkinek, mert ott nem kell helyesen írni? :eek:

All times are GMT +1. The time now is 13:26.