![]() |
Quote:
Különben gandalf mellette volt ameddig tudod. Tehát attól függetlenül, hogy nem értme ezt mire mondtad, Gandalf ott volt Fordó mellett amikro csak tudott |
Quote:
|
Nah, megnéztem a könyvben. Sajnos szűkszavúan taglalja. Csak annyit ír, hogy a lábára tekeredett az ostor és már el is tűnt a mélyben. A filmben meg persze ez egy drámai pillanat, ezért hagyják ott lógni Gandalfot. A film nézésekor az volt az érzésem, hogy a többiek még felhúzhatták volna, miért nem segítenek? De inkább lefogták Frodót. A könyvben amúgy ez nincs. Ott leesik és kész. és későb bse mesél róla Gandalf, csak annyit említ, hogy nincs fegyver, ami árthatna neki, és hogy átment tűzön-vízen.
Ennyit sikerült kiderítenem:) |
Quote:
és a Balrognak van avrázsereje is azért szerintem bevolt kaksizva a jóöreg gandalf és nemtudta hogy neki a Balrog után kell mennije:D |
oké:) lényeg hogy túlélte valahogy:-)
|
Quote:
Szerintem nagyon jó Gimli a filmben egy törpöt cska en hajigáljon senki:D Dobj oda vagy ilyesmi volt:D |
en is szeretem a Gyuruk Urat, konyvben is, filmben is... en termeszetesen Aragorn-ra szavaztam; mindenfele faji-varazslos-harcos erveket felreteve, csak azert, mert nagyon ferfias volt a filmben :D:D:D
|
Csk az első kettő könyvet olvastam, és a második könyvbe az utolsó 72 oldalt nem olvastam el, mert lejárt a kölcsönzésem a könyvtárban:p
Filmet abszolút nem láttam, pedig ugy megnéznem:) |
Gimli a no.1
Csak szuszogj!Csak szuszogj!
hehe ez a legjobb karakter az egész filmben :D a Tomát nemtom mér hagyták ki,holott ha nem szedi ki a hobbitkákat a sírbuckából,soha nem pusztul el a nazgúlok vezére az angmari boszorkányúr :) |
vagy bent maradnaka tölgyben:D szala Gyűrű is elvész és Szauron ereje sem semmisül meg vele együtt.
|
All times are GMT +1. The time now is 20:01. |