Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Egy gyűrű mind felett... (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=183)

Half 02-07-2006 18:11

Quote:

Originally Posted by Davalon
Half, Frodónak is szüksége lett volna Gandalfra maga mellett, még sem ment vele az öreg.

És ezt most mire mondtad???
Különben gandalf mellette volt ameddig tudod. Tehát attól függetlenül, hogy nem értme ezt mire mondtad, Gandalf ott volt Fordó mellett amikro csak tudott

Davalon 02-07-2006 18:13

Quote:

Originally Posted by Half
És ezt most mire mondtad???
Különben gandalf mellette volt ameddig tudod. Tehát attól függetlenül, hogy nem értme ezt mire mondtad, Gandalf ott volt Fordó mellett amikro csak tudott

Arra mondtam, hogy számon kérted, Gandalf miért foglalkozik a balroggal, amikor a többieknek szüksége lett volna rájuk. Frodónak végig szüksége lehetett volna rá.

Davalon 02-07-2006 18:21

Nah, megnéztem a könyvben. Sajnos szűkszavúan taglalja. Csak annyit ír, hogy a lábára tekeredett az ostor és már el is tűnt a mélyben. A filmben meg persze ez egy drámai pillanat, ezért hagyják ott lógni Gandalfot. A film nézésekor az volt az érzésem, hogy a többiek még felhúzhatták volna, miért nem segítenek? De inkább lefogták Frodót. A könyvben amúgy ez nincs. Ott leesik és kész. és későb bse mesél róla Gandalf, csak annyit említ, hogy nincs fegyver, ami árthatna neki, és hogy átment tűzön-vízen.
Ennyit sikerült kiderítenem:)

Half 02-07-2006 20:58

Quote:

Nah, megnéztem a könyvben. Sajnos szűkszavúan taglalja. Csak annyit ír, hogy a lábára tekeredett az ostor és már el is tűnt a mélyben. A filmben meg persze ez egy drámai pillanat, ezért hagyják ott lógni Gandalfot. A film nézésekor az volt az érzésem, hogy a többiek még felhúzhatták volna, miért nem segítenek? De inkább lefogták Frodót. A könyvben amúgy ez nincs. Ott leesik és kész. és későb bse mesél róla Gandalf, csak annyit említ, hogy nincs fegyver, ami árthatna neki, és hogy átment tűzön-vízen.
Ennyit sikerült kiderítenem:)

gyanus. akkor miért nem irt le mindenkit hanemárt neki semmi?
és a Balrognak van avrázsereje is azért szerintem bevolt kaksizva a jóöreg gandalf és nemtudta hogy neki a Balrog után kell mennije:D

Davalon 02-07-2006 21:06

oké:) lényeg hogy túlélte valahogy:-)

Half 02-07-2006 21:12

Quote:

oké:) lényeg hogy túlélte valahogy:-)

Gyűrűk Ura azon sok dolgo egyike amiben nehezen megyözhető vagyok:D
Szerintem nagyon jó Gimli a filmben
egy törpöt cska en hajigáljon senki:D Dobj oda vagy ilyesmi volt:D

Szigibabe 02-07-2006 21:38

en is szeretem a Gyuruk Urat, konyvben is, filmben is... en termeszetesen Aragorn-ra szavaztam; mindenfele faji-varazslos-harcos erveket felreteve, csak azert, mert nagyon ferfias volt a filmben :D:D:D

TM Laci 02-07-2006 21:46

Csk az első kettő könyvet olvastam, és a második könyvbe az utolsó 72 oldalt nem olvastam el, mert lejárt a kölcsönzésem a könyvtárban:p
Filmet abszolút nem láttam, pedig ugy megnéznem:)

puma 02-07-2006 23:41

Gimli a no.1

Csak szuszogj!Csak szuszogj!
hehe ez a legjobb karakter az egész filmben :D
a Tomát nemtom mér hagyták ki,holott ha nem szedi ki a hobbitkákat a sírbuckából,soha nem pusztul el a nazgúlok vezére az angmari boszorkányúr :)

Half 02-08-2006 00:06

vagy bent maradnaka tölgyben:D szala Gyűrű is elvész és Szauron ereje sem semmisül meg vele együtt.

All times are GMT +1. The time now is 20:01.