![]() |
támogatom főleg azért mert minél több a variációs lehetőség annál több stratégiát lehet kitalálni ráadásul akinek nem tetszik az nem használja.
|
Nos én régen sem értettem, mért nem lehet 0-ra állítani?
Felvetődött már anno, sajna nem emléxem az érvekre melyek a min. 10% mellett szólnak... Spec nem jut eszembe indok ellen, így inkább örülnék ha lenne mód a 0-ra állításra. Mert igenis van rá példa, h hívsz be pacit segítségnek, pedig csak íjat v elitet szeretnél. Egy érvet tudok, nem tudom mennyire állja meg a helyét, mégpadig aki paci/íjjal játszik annak ez egyfajta hátrány... Ennek ellenére én örülnék ha lenne 0%, mert jobban lehetne játszani. utáltam mikor a szövim támadó seregét kellett gyengítenem. Ha nem tudtok rá példát, segítek: Hajnalba beütik a varist a szöviben 1x... már látjuk, h jön, de védeni már nem lehet ,ugyanakkor tudjuk, h jönni fog megint, az egyik szövink visszakiséri, én meg mivel ujra jön majd védelmet hívok be, ilyekor jön ugye ló is mert a másik hadink éép alszik... Na meg sorolhatnám a hasonló szitukat, ahol nem lehet épp megoldani a dolgot, pedig 1 háboru sorsa is mulhat rajta... |
Én is támogatom, mert nem szeretem ha az íjjaim kimennek támadni:S.
|
Quote:
Néha muszáj :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Az ötletet támogatom. Ló ne menjen védeni, nyilas meg ne menjen támadni, ha nem feltétlen szükséges. Ha valki szövin belül visszaél a 0%-kal, az meg rövidúton úgyis repül. Még elitekkel játszva is érdekes taktikai elem lehet a 0-10 közötti százalék. |
Quote:
|
Quote:
ennek ellenére még mindig támogatom azt, hogy a segítségeket lehessen 0%-ra is állítani. egyébként én megbízok a szövijeimben, és néhány orimban a támadásnál a nyilasokat is 50%-ra állítom. ha azokkal is akarnak támadni, biztos, hogy nyomós okuk van rá... ez a 10% minimum inkább a védekezésnél probléma, amikor a pacik is mennek védekezni... |
Quote:
A háború sorsa= a szövetségem sorsa és az ellenség sorsa múlhat rajta.. ;) |
All times are GMT +1. The time now is 00:26. |