Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Elf faj faji sajátosságainak finomítása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1788)

Tsobi 05-11-2007 22:15

Quote:

Originally Posted by laci (Post 95593)
És még egy: mi számít támadásnak? Egy kristálygömb, egy térkapu, egy épületfelmérés már az lenne, vagy csak az, ami konkrétan kárt okoz?

Ez az,amiben meg kéne egyeznünk ...

Andrew 05-11-2007 22:17

Quote:

És még egy: mi számít támadásnak? Egy kristálygömb, egy térkapu, egy épületfelmérés már az lenne, vagy csak az, ami konkrétan kárt okoz?

ha a tolifelfedés kikerül az ártók közül, és nem kap maluszt alapjáratom sem, akkor se az infószerző akcióknak, se a haszonszerző akcióknak nem kellene ide tartoznia
csak a hadi eseményeknek, az ártóvarázslatoknak - kivéve akkor a felfedés - és az ártó toliakcióknak kellene ide tartoznia

Tsobi 05-11-2007 22:18

Szerintem minden olyan akció,ami megjelenik a Vipeknek 'fontos eseményként' ...ebbe benne van a hadi,vari és toli is ... bár ezekből kivenném a gömbkísérletet illetve a sikertelen ártó varit ... hisz ami nem sikerült,az nem is fáj ...

laci 05-11-2007 22:18

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 95594)
Ez az,amiben meg kéne egyeznünk ...

Meg abban is, hogy mennyi ideig tartana a maluszok csökkenése. Vagy minden támadó akció frissítené?

merlin 05-11-2007 22:19

Quote:

Originally Posted by Trek (Post 95584)
Tény hogyha vki napokig rájár egy orcra akkor ok. De vannak olyan játékosok, akik már egy sikertelen gömbözésnél is, vagy ha vki 1-2 szer lop a raktárból akkor is napokig küldik a szárazságot. Velük mi a helyzet?

hát.......
az én volnék
ez nálam szimpla prevenció
leszoktató folyamat
imádom amikor egy félelf (mert máshova nem fér be), 3 napig tekizik egy óriást
s ha kicsit meglátogatom, felháborodik
persze az iljen szövi nem akadály
általában én adom fel 7:3 után, mert nem értem, hogy ez miért jó nekik

de visszatérve: sztem ez is belefér, az agresszor, az agresszor

laci 05-11-2007 22:19

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 95596)
Szerintem minden olyan akció,ami megjelenik a Vipeknek 'fontos eseményként' ...ebbe benne van a hadi,vari és toli is ... bár ezekből kivenném a gömbkísérletet illetve a sikertelen ártó varit ... hisz ami nem sikerült,az nem is fáj ...

Egy visszapattant hódítási kísérlet sem sikerült, de attól még egyértelműen támadó akció.

Tsobi 05-11-2007 22:20

Quote:

Originally Posted by laci (Post 95597)
Meg abban is, hogy mennyi ideig tartana a maluszok csökkenése. Vagy minden támadó akció frissítené?

Ez lenne ezután :D

Spirit 05-11-2007 22:20

Quote:

Minden ami konkrétan kárt okoz (haszonszerzés is), információszerzés nem.

Stev 05-11-2007 22:21

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 95586)
és becsapódástól lenne jó ... egy hadi is a becsapódástól reagál úgy,hogy visszakíséri ...

És ha én távollal kiszúrom kv után, hogy egy sereg egy kör múlva csapódik, akkor egy körig csak üljek, holott mondjuk gyújtással+rengetéssel elérhetném, hogy ne üssön be? Akkor már inkább szűnjön meg a malusz seregindításnál, és ha pattan a sereg kapjam vissza, minthogy tétlenül nézzem hogy legázolnak a lovak és utána reagálhassak.

Tsobi 05-11-2007 22:21

Quote:

Originally Posted by laci (Post 95599)
Egy visszapattant hódítási kísérlet sem sikerült, de attól még egyértelműen támadó akció.

De mint mondtam,ami nem sikerült,az nem fáj...a sikertelen támadásban neked is hal meg egységed==fáj :)...remélem érted mire gondolok ...

All times are GMT +1. The time now is 07:17.