Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   1A kezdeti klánvédelem (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1758)

Dus 06-07-2007 20:54

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 101903)
De akkor az elsö kv után lehessen piacolni

akkor viszont csak 1 kör legyen az egyébi védelem...

monro 06-07-2007 21:22

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 101854)
...és az új klán se indíthasson támadást.

Ezt tudnám támogatni. De csak az uj klánoknál. A klánvédelmet továbbra sem.

Kutyuleee 06-07-2007 21:50

Quote:

Originally Posted by monro (Post 101912)
Ezt tudnám támogatni. De csak az uj klánoknál. A klánvédelmet továbbra sem.

hmm ezt nem, csak védelemmel együtt, ezzel nem hogy könnyitenénk a frissen fellépőkön, hanem még adnánk nekik egy pofont. ha nem üresen léptek fel, akkor legalább kisérni/szembemenni lehet esélyük most. de ha nem tud támadni egy új klán??? akkor tényleg a legjobb célpont, mert nyugodt szivvel üthetem be hiszen nem tud semmit csinálni... (kb olyan lenne mint egy elf tolit szivatni egy óriás varissal:D)

monro 06-07-2007 22:34

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 101915)
hmm ezt nem, csak védelemmel együtt, ezzel nem hogy könnyitenénk a frissen fellépőkön, hanem még adnánk nekik egy pofont. ha nem üresen léptek fel, akkor legalább kisérni/szembemenni lehet esélyük most. de ha nem tud támadni egy új klán???

Igazad van. Nem gondoltam végig :(

Hóhér 06-07-2007 22:59

Quote:

Originally Posted by rexa (Post 101865)
A B-ben egy ÁTLAGOS hadis nem tart többet 45 % barakknál. A-ban könnyedén ki lehet hozni a 65 %-ot. Ha full elittel mész fel és pacikkal nekedjönnek az még 20% előny a támadónál mert te cserélni se tudsz. Simán marad annyi védelmük, hogy nem tudsz visszaütni. Nem értem miért ne kapják meg a frissen fellépők az egyenlő feltételeket? Miért kelljen beállniuk egy már meglévő klánba kényszerből ha mások a terveik?

egy totál tapasztalatlan, szerinted "ÁTLAGOS" játékost, miért ne verjen rommá, egy NORMÁLISan tudó játékos 1/a-ban ?

legalább megtanul játszani.

- aki full elittel meg pacikal lép fel :eek:
- aki 45 % barakkal játszik B ben hadist :eek:
- aki nem tud 9 kör alatt átépülni 1/a-s viszonyokra fellépés előtt :eek:

Én sem értem hogy totál béna játékosok, miért nem kapnak olyan feltételeket, hogy egy tényleg átlagos játékos ne tudja őket beverni... ????

Miből gondolod, hogy aki B be ilyen minimum dolgokra nem képes,
majd 1/a-ban életképesen üzemeltet egy vadi új klánt, hiszen " mások a terveik"
( az SZK-n kívül más terve lehet? :D )

Nem támogatom az olyan javaslatokat, amik azt eredményezik, hogy az A-ba mindenféle játéktudás nélkül , roncs orikkal fellehet menekülni B ből...

A 24 kör bevezetése is elég nagy pofon volt a tudás asztalán.

Ráadásul most léptem B be , nem rég nézem mikor kopik a tekim...
37 kör játék idő 37 kör topp kör...

:confused::confused:

minden tudás nélkül végig lehet 1 helyben védekezni a B-t, és úgy lépni A ba...
:mad:

(le is szabiztam egyből hátha az elfet választom majd ki fajnak, még meggondolom :cool: )

Vésd 06-08-2007 09:29

Érdekes vélemények hangzanak itt el...
Csak azt nem értem, ha olyan orik alakítanak klánt akik egytől egyig rendelkeznek a 24 körös védelemmel(pl. egy szövi fellép a B ből és szeretnének egy új klánt alakítani) miért nem kaphatja meg a klán is a védelmet?
Hangsúlyozom ha minden tag védett.
Ha egy kijön védelem alól akkor természetesen már támadhatóak klánszinten.

Vésd 06-08-2007 09:33

[quote=Hóhér;101927]egy totál tapasztalatlan, szerinted "ÁTLAGOS" játékost, miért ne verjen rommá, egy NORMÁLISan tudó játékos 1/a-ban ?

legalább megtanul játszani.

- aki full elittel meg pacikal lép fel :eek:
- aki 45 % barakkal játszik B ben hadist :eek:
- aki nem tud 9 kör alatt átépülni 1/a-s viszonyokra fellépés előtt :eek:

Én sem értem hogy totál béna játékosok, miért nem kapnak olyan feltételeket, hogy egy tényleg átlagos játékos ne tudja őket beverni... ????

talán az lehet az ilyen orik fellépése mögött, hogy nem mindenki agyontápolt orival lép fel az A ba víve a vagyonokat:)

Steve 06-08-2007 10:00

Ha nem "agyontápolva" lépsz fel, akkor ne akarj a legjobbak között egyből szakítani. Bevernek? nagyügy, kis hekin neadjisten még vissza is fedezhető.

Vésd 06-08-2007 10:38

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 101957)
Ha nem "agyontápolva" lépsz fel, akkor ne akarj a legjobbak között egyből szakítani. Bevernek? nagyügy, kis hekin neadjisten még vissza is fedezhető.

Miért fáj bárkinek is az ha védelem alatt lévő orik által alakított klán is védelem alatt van?
Nem látok rá ésszerű magyarázatot, hogy miért ne kaphassák meg ezek a klánok is a védelmet amíg minden tagjuk is védelem alatt van

wand 06-08-2007 13:02

nem értem ezt a nagy problémát :)

rendszeressnen ütnek be 50k-s egyfős új fellépésű klánokat??
szerintem 50 v. 100k-n nem nagy élet van klánszinten.. de ha így van akkor persze, kapja meg az a klán a klánvédelmet is aminek minden tagja védett.
mondjuk sokat nem ér vele, lévén piacolni közben úgyse tud, szal ha kihön védelem alól a 45% barakkjával, még ugyanúgy szétütik
tehát a védelemnek optomális esetben védelem alól kijövés +9 kör kéne, hogy legyen.
+ha szegény pénz nélkül lép fel ezesetben a védelem legyen: védelem+9 kör+300 kör amíg termelhet pénzt :D (esetleg a gyengébbek opcionálisan választhatnának +1000 kört is.. :rolleyes: )

szal mondom nem értem. tőlem megkaphatja egy klána klánvédelmet, ha minden tagja védett egyéniben, ez valahol természetes, de sokat nem ér vele

All times are GMT +1. The time now is 11:58.