Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Ki melyik fajjal volt legesleg először?:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1725)

lukika 07-19-2007 19:11

Quote:

Originally Posted by ---<[madár]>--- (Post 104156)
Én hullával kezdtem, mivel felcsillantotta a szemem a veszteség nélküli csata, a növekvő hadsereg, a pestis és a tanyafree. Aztán rá kellett jönnöm, h. ez mégsem van így... :rolleyes:
Igaz, a mai napig szeretem a hullákat: beütni :D:D:D:D

akk hozzám jöhetsz. én a mai napig szeretem a hullát

és azzal is kezdtem

Tavacska 07-20-2007 08:39

én ember-kereskedővel kezdtem, tetszett ez a párositás :-)
elolvastam előtte a súgót én is, de nagyon kezdő lévén nem értettem mik azok az előnyők meg hátrányok, az ember leirását meg azonnal megértettem :-)
nekem akkor ugy tünt a súgó kinai nyelven iródott, most már nincs vele gondom, megtanultam kinaiul :-))
de nekem nem jött be még sem az ember faj, kinszenvedés volt vele szintet lépni, de nem adtam föl, igaz rosszul volt fel épitve az orim és rosszul volt az egész összeállitva, de azon tanultam ki a hódot :-)))

maccos 07-25-2007 11:57

Én emberrel voltam.

szajonara 08-24-2007 22:50

Bár mindenhol azt olvastam kezdő ne menjen gyorsba föleg ne félelfel, mégis megtettem, nagyon jól müködött és müködik azóta is :)

NorB 08-25-2007 11:56

ember voltam, akkor még nem voltak személyiségek

fölfedezgettem vitézül 300 hekiig, és fel voltam háborodva, hogy átütötte vki az 1000 db ijászomat :)
aztán beléptem egy orkhoz, akinek sok varija volt !, és eltűnődtem, hogy az őrposztok talán mégsem olyan fontosak :D

Milán 08-29-2007 08:05

én ha jól emlékszem hulla kereskedő voltam de azt az orit töröltem 1 hét alatt. azé ez lettem mer tetszett a pénz a bankokból:) rájöttem hogy nem jó és 1 hét múlva újra csináltam egy orit ork kereskedőt. azzal jól elvoltam és ösztönösen értettem a játékot. tudtam hogy vakon nem lehet menni meg minden mást is:D azt gondoltam nagyon jó vagyok de a szövim elrontott és tűlélőt csináltak belőlem.:( azóta már óriás vagyok és végre a kereskedőről is leszoktam. az orkokat meg jól kinyírom:D

Sikoly 08-29-2007 17:44

Már valahogy ráéreztem az elején is az ideális fajra:)
Óriás kereskedővel kezdtem.Idővel arra is rájöttem hogy sziesztán keresztül nem viszik a tekim:) Értetlenül néztem amint a szövim óriási serege(1000 elit) fennakad egy orin:)Azóta kicsit megváltoztak az erőviszonyok:)))

Almafa 02-10-2011 15:10

Amikor először játszottam még nem is léteztek fajok a játékban.

Azaz gyakorlatilag mindenki ember volt, csak tükörvarázslat nélkül.

Nem tudom erre külön opció kellett volna-e a szavazásban, vagy ez is benne van az ember faj választásában jobb híján.

Jobb híján nyomok akkor az emberre, bár ugye az nem jelentett akkor választási lehetőséget és szerintem nem is erre kíváncsi a kérdező, ezért még egy választási lehetőség talán jobb lett volna.

Ati 02-10-2011 15:34

Quote:

Originally Posted by Almafa (Post 279454)
Amikor először játszottam még nem is léteztek fajok a játékban.

Azaz gyakorlatilag mindenki ember volt, csak tükörvarázslat nélkül.

Nem tudom erre külön opció kellett volna-e a szavazásban, vagy ez is benne van az ember faj választásában jobb híján.

Jobb híján nyomok akkor az emberre, bár ugye az nem jelentett akkor választási lehetőséget és szerintem nem is erre kíváncsi a kérdező, ezért még egy választási lehetőség talán jobb lett volna.

Viszonylag korán (az első pár évben már) bekerültek a fajok, úgyhogy a legtöbben nem tudják, hogy milyen volt az élet fajok nélkül. :) Nem is tudják, hogy volt olyan időszak. :)

vityu 02-10-2011 15:44

Gnóm

Bogár, otto500, Tulipán .............. 4 (szavazat) ,,,,,,,,,,,,,,3,25%

ÖÖÖÖ :)

Én hulla voltam, varázsló :)

All times are GMT +1. The time now is 19:46.