![]() |
Quote:
Módosítók Védelem% Támadás% Tekercs 40 40 Státusz 40 40 Őrtorony 20 0 Faji bónusz 20 30 Védelevarázs 30 0 Vérszomj 0 30 Tábornok 0 20 Összes 2,5 2,6 A táblázat mf full tekercses, 10% őrtoronyvédelemmel rendelkező, nem tudós elf védő ; és mf, full tekercses, tábornok személyiségű ork támadóértéket mutat. Az Összes értéke a módosítók összértéke/módosítók száma alapján jött ki. Így az elf hajszálnyival ugyan, de gyengébb azzal a kikötéssel, hogy tornyos elf védőalapja 14, ork támadóértéke max tbk-kal 7,2. Amennyiben a +2 toronyvédőértéket hozzáadjuk az elfhez - márpedig hozzá kell adni! ;) az elf védő összes 2,66 ra módosul, tehát 2*-s ork lovastöbblet sem üti be, számolni kell útközbeni veszteséggel is. Az meg, hogy ki milyen módon építi oriját, magánügy!;) |
Quote:
|
Quote:
ork tábornok 200 hektáron 60 barakkal (30%os barakk): 60 * 40 * 6 (ork lovas támadóerő) * 1,3 (lakáshelyzet tekercs) * 1,4 (hadügyi tekercs) * 1,2 (tábornokokkal bónusz) * 1,3 (ork faji bónusz) * 1,1 (felfele támadás)= 44972,928 elf 200 hektáron 30 barakk, 30 torony (összesen 30% terület), és csak 20%os faji védelemmel: 30 * 40 * 14 (elf íjász védőérték toronyban) * 1,3 (lakáshelyzet tekercs) * 1,4 (hadügyi tekercs) * 1,3 (toronybónusz) * 1,2 (elf faji bónusz) = 47698,56 Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nekem csak annyi a zavaró tényező, hogy eddig a 30%-kal számoltam, ezért érzem igazságtalannak az erősítés kiírást. ami igaz az igaz. valszeg érdekesebb lesz a játék, ha mindenki megtudja az igazat. Kevesebb lesz a beton elf, mert csak idő kérdése, hogy azok is tűz alá kerüljenek, akik eddig "békésen" meghúzták magukat a tornyokban. legyen méltó a játék a nevéhez és szóljon a hódításról. még valami: én azt se tudom hogy kell szavazni :p |
Szerintem is akkor legyen a súgó javítva, ha az orkot meg leviszitekk 20%-ra. Amúgy a 30%ra való emelést javaslom.
|
Quote:
|
Quote:
elönyök: nincs neki:D:D hátrányok:...(jó hosszú sor:p) |
Quote:
|
Quote:
Felmerült az ork változtatása, mint lehetőség? Nem. Akkor kéretik nem totál szétoffolni a témát, mert azt sem szeretem. Ahogy sokminden mást sem, de ezt nyilván tudod, pea. :) |
All times are GMT +1. The time now is 14:57. |