Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Tud-e bárki bármi hibáról? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1689)

Hunor a sirály 04-25-2007 14:59

Ha rossza adatokkal akarok belépni az országba, akkor azt írja "Ha a keresett oldalhoz tartozik súgó, azt az egyszerűség érdekében lent olvashatod:
"
És bejön vmi súgó részlet. Szerintem ennek nincs semmi értelme, mert az egész súgót tudja használni akkor is ha rossz adatokkal akart belépni. Számomra ez hiba!

Ati 04-25-2007 15:00

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 90531)
Ha rossza adatokkal akarok belépni az országba, akkor azt írja "Ha a keresett oldalhoz tartozik súgó, azt az egyszerűség érdekében lent olvashatod:
"
És bejön vmi súgó részlet. Szerintem ennek nincs semmi értelme, mert az egész súgót tudja használni akkor is ha rossz adatokkal akart belépni. Számomra ez hiba!

Ez nem hiba, ez direkt van így, és ez nem is fog változni.

Princ 04-25-2007 20:47

A felfedezési aránynál ezreselválasztó (pont) szerepel tizedesvessző helyett.

Lik-lak 04-26-2007 00:07

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 90688)
A felfedezési aránynál ezreselválasztó (pont) szerepel tizedesvessző helyett.

Ez nemfeltetlenul baj, vagyishat attol fuggoen melyik nyelvu jatekban nezzuk. Angoleknal pont forditva hasznaljak, mig nalunk tizedesvesszo van, ok pontot irnak a tizedesjegyek ele...

Legalabbis asszem igyvan. Kis utanajaras megmondja. Tehat Queosia-ban mas a helyes mint hoditoban... szerintem.

Princ 04-26-2007 18:26

Quote:

Originally Posted by Lik-lak (Post 90739)
Ez nemfeltetlenul baj, vagyishat attol fuggoen melyik nyelvu jatekban nezzuk. Angoleknal pont forditva hasznaljak, mig nalunk tizedesvesszo van, ok pontot irnak a tizedesjegyek ele...

Legalabbis asszem igyvan. Kis utanajaras megmondja. Tehat Queosia-ban mas a helyes mint hoditoban... szerintem.

Ha Ati nem vallotta volna, hogy szőrszálhasogató kedvében van, nem említem meg.

Queosia tudtommal egy másik játék. Attól hogy az angoloknál tizedesvesszőként a pontot, ezreselválasztóként meg a vesszőt használják, miért kéne magyarban helytelenül írni?

LotR 04-27-2007 12:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 88737)
Adj nekem priviben egy országsorszámot, és egy piacot, hogy mit lőhetek el kipróbálásképp. :)

nem akkor történik csak , amikor kv váltás van? :D

Ati 04-27-2007 12:55

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 91069)
nem akkor történik csak , amikor kv váltás van? :D

Azóta nem tudom, hogy sikerült-e megoldani, de nekem tökéletesen működött, úgyhogy ez cache problémának tűnt csak, amit egy cache törléssel a telefonban orvosolni lehet.

LotR 04-27-2007 12:58

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 91070)
Azóta nem tudom, hogy sikerült-e megoldani, de nekem tökéletesen működött, úgyhogy ez cache problémának tűnt csak, amit egy cache törléssel a telefonban orvosolni lehet.

jaja :)
Tapasztalataim szerint a wap jól működik, nincs vele gond, max. néha hajnalban 1-2 szolgáltatóval:p
Ezért jó ha van 2 szolgáltatód 2 wappal:p

Lik-lak 04-27-2007 14:11

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 90897)

Queosia tudtommal egy másik játék. Attól hogy az angoloknál tizedesvesszőként a pontot, ezreselválasztóként meg a vesszőt használják, miért kéne magyarban helytelenül írni?

Bocsanat, lehet felreertheto voltam, arra akartam utalni, hogy szerintem az egyik jatekban igy a helyes, a masikban meg ugy. A hodban a magyaros szabalyok, queosiaban meg az angolos...

Ati 04-27-2007 15:41

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 90897)

Hát ez már tényleg csak erősen szőrszálhasogatás, hallod.........

Úgyhogy köszi, bent is a változtatás. ;)

All times are GMT +1. The time now is 04:04.