![]() |
Quote:
de jó lenne ha több ember mondaná el a véleményét az eddig elindult alapokról, mert azért ez a játék nem 3unknak lesz tervezve hanem a hódos univerzum lakóinak és ismerőseinek. Aztán onnan terjedne szét mint az influenza és az lenne a vége, hogy netes hódba is csak belépővel lehetne reggelni mert úgy túl lenne terhelve mint az iwiw a sok játékos miatt:D:D:D a lényeg hogy sztem most kéne irogatni azoknak akik az elején irták hogy jó lenne de nem tudják elképzelni, vagy akik lehetetlennek tartják. mert azért már van egy kevés kiindulási alap... nah meg jöhetne az ötlet börze is tőlük még erre rá:D |
Én biztos vennék:D DE ha mindenki rendesen belegondol
1 Szerintem nagy tábla kéne 2 Varázslatok, tolvajlások, tudomány tekercsek(ezt nem lehetne megcsinálni) 3 A fajok közti különbségeket hogy oldanák meg? Ezek nélkül pedig nem lenne varázsa a játéknak,mert köze sem lenne a neteshez legfeljebb a neve. Aki játszott már a katain telepeseivel tudja,hogy ahoz képest, ha jobban belegondol abba is bele lehet izzadni,mert társasjátékhoz képest is mindent meg kell fontolni.Stratégiai társas játékot nem lehetne belőle csinálni:( Viszont gyüjtögetős kártya játékot mint PL a hatalom kártyái lazán meglehetne oldani |
Quote:
Mindenképp stratégiai társast kell csinálni, magam részéről elég sokat ismerek, és szeritnem meglehet csinálni az alapokat már lefektettük. A lényeg, a nagyfokú egyszerűsítésben van. A tekercset kihagynám, varázslatok tolvaj akciókra ott van a kártyás ötlet szerintem működne (de pár próbajátékra mindenképp szükség lesz. :) ) Fajok: Például törpe többet termel, simán megoldható óriás: kevesebbet lopnak tőle, erősebb sereg simán megoldható félelf: többet lop simán megoldható és persze itt is érvényes lenne az egyszerűsítés, tehát minden faj nem kerülne bele. Nekem úgy tűnik, hogy nem olvastad el az ötleteket, tehát örülnék, ha megtennék, ha megtetted, akkor elnézést kérek. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ati, azt mondod hogy azért a rendszerért hogy gyűjtögetős rendszerben értékekkel megrakott kártyákat terítesz a piacon azért jogdíjat kéne fizetned?:eek:
|
Quote:
Én nem olvastam el az öszeset,de jó párat.És ahogy írod más ilyen stílusú játékokra gondolok..Hát szerintem ez lenne a legsikeresebb:D Mert tulajdon képpen mindegyikből kéne hogy legyen bindegykiből egy kicsi.És a fajokkal még újítás is.Mert az egyik az építkezésre és gazdálkodásra,más pedig a háborúra épít.Így igazán bele gondolva igazad van.:D |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:56. |