![]() |
Quote:
|
Quote:
ha meg magasabbon, akkor kimész 1szer 2szer földre, és mrá nincs gond ha elég nagy arányban tartassz barakkot, mondjuk úgy 50%-ban, akkor az elég jó elrettentő erőt biztosít tolvajok ellen és gyors távolodásra is alkalmas ;) |
Nem mindenki szeret harcolni, van aki szereti a törpöt, mert a törpivel nyugisan lehet fejlődni, komolyabb problémák nélkül.
Azt kéne megérteni, hogy a törpit termelésre találták ki, ezért nem kellene egy törpből, kemény hadist, varist, vagy tom is én hogy mit csinálni. Ha azt csinálod a fajjal, amire kitalálták, nem lesznek mindenféle problémáid(csak minimális), ha meg mégis harcolni akarsz vele, akkor viseld a következményeket. Ezért kell a sugót normálisan elolvasni, és olyan fajt választani, ami megfelel a játékstílusodank. |
Quote:
viszont ha van hozzá pénzed, akkor csinálsz egy 50-55% barakkos éhezős törpét, végigvered a csoportot, akkor jó eséllyel nem fognak többet lopni :D |
nem értek veled eggyet, igaz a te elgondolásod is beválhat, de aki jól csinálja a termelést, az gyakran üríti a raktárt., és már nincs mit elvinni.Ha tekit visznek akkor azt a pénzből pótolom, és a pézt pedig csak a jobb hadisok tudnák csak elvinni.
|
Quote:
|
Az a baj, hogy nem próbáltad. Nálam heti 1-2 lopást kell átvészelni.A tekiből meg elvisznek 5-6k-t az meg pótlom, ha nem áll le feljebbmegyek vagy 40-50 hekit.
|
Quote:
találkoztam olyannal is, akit naponta lehúztak egy halom tekivel, és hetente még be is verték egy ilyen után :p meg én úgy állok hozzá, hogy a mezőnyben szerintem nem nagyon lehet termelni... túl nagy az esélye annak, hogy valki nekedesik |
Termelni nem unalmas? Ráadásul még a figyelni is kell egész nap, hogy ne lopjanak szét, nekem nem jönne be ez a játékstílus :)
|
Quote:
ha már nem az első orit csinálod, akkor érdemes kipróbálni a termelő életet is. lehet azt jól is művelni. pl amíg termelsz, addig üres az ori, csak íjak meg tolik leldzenek benne. Ha meg még rendesen meg is szeded magad, akkor már az egtész játék sokkal könnyebb :) meg különben ki mondta, hogy a termelést nem lehet felváltani harcra? ha megunod a sötét és veszélyes tárnákat, akkor mehetsz a szép zöld, bizonságos harcmezőre :D |
All times are GMT +1. The time now is 13:41. |