Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Tekilopás ellen (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1677)

Blacky 05-18-2007 19:25

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 96860)
csak akkor kell óriással/gnómmal játszani ha aggaszt a tekilopás;)
azért mondják, hogy fölösleges, mert a csoport körülményei következtében lett az
de ha nem zavar a tekercslopás, jól el lehet lenni törpével, meg orkkal is, mind2-nek haznos, hogy elős 2 helyen állnak az 1 barakkra levetített támadóerőben

Mint irtam engem nem zavar a lopás ha neki ugy jó háát csinálja..Én szeretném a lehetö legtöbbet kihozni a törpéböl már amennyirre a bátor 4-5 körös tolvajoktol lehet :p

Andrew 05-18-2007 19:41

Quote:

Originally Posted by Blacky (Post 96862)
Mint irtam engem nem zavar a lopás ha neki ugy jó háát csinálja..Én szeretném a lehetö legtöbbet kihozni a törpéböl már amennyirre a bátor 4-5 körös tolvajoktol lehet :p

attól függ, hogy hol vannak 4-5 körre ezek a tolvajok, mert ha 200 hekin, ott még egyszerű odabontani melléjük
ha meg magasabbon, akkor kimész 1szer 2szer földre, és mrá nincs gond
ha elég nagy arányban tartassz barakkot, mondjuk úgy 50%-ban, akkor az elég jó elrettentő erőt biztosít tolvajok ellen
és gyors távolodásra is alkalmas ;)

otto500 05-18-2007 22:39

Nem mindenki szeret harcolni, van aki szereti a törpöt, mert a törpivel nyugisan lehet fejlődni, komolyabb problémák nélkül.
Azt kéne megérteni, hogy a törpit termelésre találták ki, ezért nem kellene egy törpből, kemény hadist, varist, vagy tom is én hogy mit csinálni. Ha azt csinálod a fajjal, amire kitalálták, nem lesznek mindenféle problémáid(csak minimális), ha meg mégis harcolni akarsz vele, akkor viseld a következményeket. Ezért kell a sugót normálisan elolvasni, és olyan fajt választani, ami megfelel a játékstílusodank.

Andrew 05-18-2007 22:41

Quote:

Originally Posted by otto500 (Post 96879)
Nem mindenki szeret harcolni, van aki szereti a törpöt, mert a törpivel nyugisan lehet fejlődni, komolyabb problémák nélkül.
Azt kéne megérteni, hogy a törpit termelésre találták ki, ezért nem kellene egy törpből, kemény hadist, varist, vagy tom is én hogy mit csinálni. Ha azt csinálod a fajjal, amire kitalálták, nem lesznek mindenféle problémáid(csak minimális), ha meg mégis harcolni akarsz vele, akkor viseld a következményeket. Ezért kell a sugót normálisan elolvasni, és olyan fajt választani, ami megfelel a játékstílusodank.

ha termelgetsz, agyon vissza fognak lopni :)
viszont ha van hozzá pénzed, akkor csinálsz egy 50-55% barakkos éhezős törpét, végigvered a csoportot, akkor jó eséllyel nem fognak többet lopni :D

otto500 05-18-2007 22:47

nem értek veled eggyet, igaz a te elgondolásod is beválhat, de aki jól csinálja a termelést, az gyakran üríti a raktárt., és már nincs mit elvinni.Ha tekit visznek akkor azt a pénzből pótolom, és a pézt pedig csak a jobb hadisok tudnák csak elvinni.

Andrew 05-18-2007 23:06

Quote:

Originally Posted by otto500 (Post 96881)
nem értek veled eggyet, igaz a te elgondolásod is beválhat, de aki jól csinálja a termelést, az gyakran üríti a raktárt., és már nincs mit elvinni.Ha tekit visznek akkor azt a pénzből pótolom, és a pézt pedig csak a jobb hadisok tudnák csak elvinni.

na épp ez az, hogy széjjellopnak tekiből, és úgy meg simán bevernek :)

otto500 05-18-2007 23:10

Az a baj, hogy nem próbáltad. Nálam heti 1-2 lopást kell átvészelni.A tekiből meg elvisznek 5-6k-t az meg pótlom, ha nem áll le feljebbmegyek vagy 40-50 hekit.

Andrew 05-18-2007 23:20

Quote:

Originally Posted by otto500 (Post 96886)
Az a baj, hogy nem próbáltad. Nálam heti 1-2 lopást kell átvészelni.A tekiből meg elvisznek 5-6k-t az meg pótlom, ha nem áll le feljebbmegyek vagy 40-50 hekit.

szerencséd volt:D
találkoztam olyannal is, akit naponta lehúztak egy halom tekivel, és hetente még be is verték egy ilyen után :p
meg én úgy állok hozzá, hogy a mezőnyben szerintem nem nagyon lehet termelni... túl nagy az esélye annak, hogy valki nekedesik

Valezius 05-19-2007 07:27

Termelni nem unalmas? Ráadásul még a figyelni is kell egész nap, hogy ne lopjanak szét, nekem nem jönne be ez a játékstílus :)

sasa 05-19-2007 09:59

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 96892)
Termelni nem unalmas? Ráadásul még a figyelni is kell egész nap, hogy ne lopjanak szét, nekem nem jönne be ez a játékstílus :)

ha már nem az első orit csinálod, akkor érdemes kipróbálni a termelő életet is. lehet azt jól is művelni. pl amíg termelsz, addig üres az ori, csak íjak meg tolik leldzenek benne. Ha meg még rendesen meg is szeded magad, akkor már az egtész játék sokkal könnyebb :)

meg különben ki mondta, hogy a termelést nem lehet felváltani harcra? ha megunod a sötét és veszélyes tárnákat, akkor mehetsz a szép zöld, bizonságos harcmezőre :D

All times are GMT +1. The time now is 13:41.