![]() |
Nekem se nagyon tetszik
|
Nem véletlenül van most ez úgy,ahogy...a tolik tudnak nagy gondot okozni annak,akinek akarnak,főleg ha nem kezdő az illető...
Az sem elhanyagolható,hogy értesüléseim szerint kezd kimenni a divatból a régebbiek körében a full vari felállás,inkább hadi/vari...azzal pedig egy jó tolis is megbirkózik,hisz variban Ő is ott van... A kezdő full varis meg nyilván nem fog azért felkelni hajnalban,hogy az akkor,szerencsés esetben elvó tolit szekírozza. Nem támogatom,akinek gondja van,az oldja meg...ha nem tudja,akkor egy kicsit tűrjön,aztán kérjen tanácsot vagy segítséget itt a fórumon! :D:D |
Üdv!
Én sem támogatom az ötletet,mivelhogy pl egy embert nagyon sokszor nem tudják ártózni,akkor egy ember kicsinál egy varit,még most is,ráadásul,ha még bejön ez az új tolvajakció akkor az ember lényegében csak hadiban sebezhető...röviden:én sem támogatom az ötletet. |
Quote:
|
Quote:
|
Nem látok abban semmi rosszat, ha a tolvajokat erősitenénk, és több ember meg félelf ország lenne...
|
[quote=laci;86809]Nem látok abban semmi rosszat, ha a tolvajokat erősitenénk, és több ember meg félelf ország lenén[quote=laci;86809]
nem értek ele eggyet,bár ez az én gondolatom,a tolik igy is nagyon sok kátz tudnak okozni,plána ha még beraknánk egy új tolvajakciót:)... |
Quote:
le a tolvajokkal!!! :D |
Quote:
de hány hekin is pakolsz magadra 36 köröket?:) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:35. |