Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Új tolvaj akció (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1648)

Penge 04-10-2007 08:27

Nekem se nagyon tetszik

Tsobi 04-10-2007 22:34

Nem véletlenül van most ez úgy,ahogy...a tolik tudnak nagy gondot okozni annak,akinek akarnak,főleg ha nem kezdő az illető...
Az sem elhanyagolható,hogy értesüléseim szerint kezd kimenni a divatból a régebbiek körében a full vari felállás,inkább hadi/vari...azzal pedig egy jó tolis is megbirkózik,hisz variban Ő is ott van...
A kezdő full varis meg nyilván nem fog azért felkelni hajnalban,hogy az akkor,szerencsés esetben elvó tolit szekírozza. Nem támogatom,akinek gondja van,az oldja meg...ha nem tudja,akkor egy kicsit tűrjön,aztán kérjen tanácsot vagy segítséget itt a fórumon! :D:D

Dus 04-11-2007 08:59

Üdv!
Én sem támogatom az ötletet,mivelhogy pl egy embert nagyon sokszor nem tudják ártózni,akkor egy ember kicsinál egy varit,még most is,ráadásul,ha még bejön ez az új tolvajakció akkor az ember lényegében csak hadiban sebezhető...röviden:én sem támogatom az ötletet.

laci 04-11-2007 09:56

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 86794)
Üdv!
Én sem támogatom az ötletet,mivelhogy pl egy embert nagyon sokszor nem tudják ártózni,akkor egy ember kicsinál egy varit,még most is,ráadásul,ha még bejön ez az új tolvajakció akkor az ember lényegében csak hadiban sebezhető...röviden:én sem támogatom az ötletet.

Az ember most is "lényegében csak hadiban sebezhető" (kevesen lopnak át egy embert, ártózásról nem is beszélve).

Dus 04-11-2007 10:00

Quote:

Originally Posted by laci (Post 86807)
Az ember most is "lényegében csak hadiban sebezhető" (kevesen lopnak át egy embert, ártózásról nem is beszélve).

hát épp erről beszélek,hogy az embert úgy megerősítené hogy nagyon sokan játszanának vele,még a félelfet is nagyon erősítené.bár mondjuk oriást nem nagyon lehet megfogni tolival,főleg ha túlélő...talán ugy eggyeznék ebbe bele hogy csak az oriás ellen lehetnen hasznélni ezt az akciót(mondjuk készültség levitele.)

laci 04-11-2007 10:08

Nem látok abban semmi rosszat, ha a tolvajokat erősitenénk, és több ember meg félelf ország lenne...

Dus 04-11-2007 10:17

[quote=laci;86809]Nem látok abban semmi rosszat, ha a tolvajokat erősitenénk, és több ember meg félelf ország lenén[quote=laci;86809]

nem értek ele eggyet,bár ez az én gondolatom,a tolik igy is nagyon sok kátz tudnak okozni,plána ha még beraknánk egy új tolvajakciót:)...

Peter 04-11-2007 10:57

Quote:

Originally Posted by laci (Post 86809)
Nem látok abban semmi rosszat, ha a tolvajokat erősitenénk, és több ember meg félelf ország lenne...

én meg látok, így is pont annyival több van belőlük a kelleténél, mint amennyien vannak :D
le a tolvajokkal!!! :D

skiti 04-11-2007 11:05

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 86198)
ha jó a tolis, nagyon egyszerűen le kéne szednie a vihart szárazságot...
én nem is értelek komolyan mondom...
van tolis orim, és nagyon simán varázsolok vele 36 körre, úgyhogy fogalmam nincs miről beszélsz...
bármilyen más varázslatot fel tudok mellette tenni...
előbb indíts egy jó vagy közel jó tolis orit, aztán mondd, hogy mire képes...

imádlak zsanim:)
de hány hekin is pakolsz magadra 36 köröket?:)

laci 04-11-2007 11:17

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 86819)
én meg látok, így is pont annyival több van belőlük a kelleténél, mint amennyien vannak :D
le a tolvajokkal!!! :D

Én nem szeretem a tolvajokat, soha nem is volt célzottan tolvaj országom, ettől függetlenül ők is a játékhoz tartoznak.

All times are GMT +1. The time now is 13:35.