![]() |
Quote:
|
Kérdések
Sziasztok,
élőhalott-specifikus kérdéseim volnának:
Köszi Orsi |
könyvtárat érdemes tartani, mert a tekercsekből lesz pénz
|
Quote:
A tekercseknek pedig csak tudományos hatásfokuk nincsen (mert hulla ugye), a piac egy teljesen független dolog, ott mindent csinálhatsz... A foglalkoztatottság pedig nem szokott gondot okozni, biztos találsz valami nagyon hasznos épületet, amivel növelheted a dolgozó népesség arányát :) |
Hullák
Köszi, Geri és Xeper! Hasznos épületre van tippem bőven, épp számolgatom, mire helyezzem a hangsúlyt...
A kérdésemből kifelejtettem: kórházra meg aztán végképp nincs szüksége a hullának, ugye? Ha jól értem, semmi haszna... |
De bizony ám, hogy nincs. Nem tudsz megbetegedni, tehát nincs miből kigyógyulni. Illetve van a kórháznak valami másodlagos funkciója a bevándorlással kapcsolatban, de az meg elhanyagolható.
|
kórház
Igen, Edu, köszi, ez az a tényező, ami elbizonytalanított, de ezzel együtt is gyanús volt, hogy felesleges a hulláim munkája ezekbe a gyógyházakba...
|
Ámbár, jobban belegondolva, ha törik a hulla csontja, egy alapos kötözés után máris kész
az upgraid-elt múmia. :D És erre csak a Hulla Hospital képes. ;) (Bocsi. :)) |
:)
:)))))))
:eek: |
Csalás?
Full kezdő vagyok, csak pár napja van orim (5. szint). Van egy szövetségesem. Egy új ország is jelentkezett szövetségbe, amiről az első ország tulaja megsúgta, hogy az is ő.
Ha 2 országa van 5. szinten, az mindenképp csalás? Az egyiket "másodszor kezdte", vagy mi, ezeket én még nem annyira értem. Hogyan tudhatom meg, csalás-e? (Nem akarok kockáztatni :cool: .) Köszi Orsi |
All times are GMT +1. The time now is 08:41. |