![]() |
Quote:
beütni nincs értelme, lopni nem tud mit - csak figyelned kell a tekikre, hogy mikor jönnek vissza le fog állni, garantálhatóan ;) |
Quote:
Én felraknám 36körre, aztán 24óránként benéznék (Van 12óra átfedés, hátha elkések :D). Ha meg leöli, akkor mindent ki a piacra :D |
Quote:
|
Sztem az ilyen tipusú orifelépítésből egyértelműen feltűnik, hogy tekiíró az ori. Bár leírtátok, hogyan tudnátok megvédeni a felhalmozott pénzeteket, tekijeiteket, de én másban látom a megoldást :)
Valszeg következő oriként egy olyan orit hozok létre, ami teljesen úgy néz ki mint egy kezdőnek az orija :D Tornyos ijjak helyett, támadó, védő, ijj, elit, paci, varázsló, tolvaj :) Mindegyikből kb 100-200 darabot tartani, a többi helyre pedig könyvtárat. Ja és persze a faji varit kell feltenni. Érvek: 1, ha meggömböz bárki, nem valószínű, hogy éplistát nézne vagy lopással próbálkozna :) 2, nem kell sok tekit benttartani, max 5-7% ot a többit a piacra eladási ár felett kicsivel, így se lopni nem tudnak és sok pénz sem lesz bent az oridban, amiből kiderülne, hogy tekiíró vagy :) Ellenérvek: várom őket ;) |
Quote:
Én most egy ilyen országgal írom a tekercseket: tudos gnom 199 hektár 34 haz (2550 lakos, 97% foglalkoztatottsag) 15 barakk (max 900 fős sereg) 15 tanya 105 konyvtar 10 torony (max 600 ijasz tornyosan, +15% vedobonusz) 12 kocsma (max 720 toli) 8 templom (max 1200 vari) Mivel nincs raktár, és igazán pénz sincs bennt az országban, csak amikor indul a tekercsírás így nincs mit ellopni, fosztani. Földért meg vannak sokkal könyebb célpontok a környéken. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én ennyiért szívesen lemondok 6könyvtárról :) |
All times are GMT +1. The time now is 23:17. |