![]() |
Quote:
Egyébként nyilvánvaló hogy bármilyen személyiség csak erősíti az orit. Viszont egy olyan személyiség ami pl varázslat regent ad azoknak a leghasznosabb akik sokat varázsolnak. (persze mindenkinek jól jön, bármikor kellhet és sokadik személyiségnek elfér). Szerintem egy jó kis tolis-varis szövivel éppen olyan jó, aktív játékot lehet játszani mint egy hadissal.De egyre nehezebbé válik.. |
Quote:
és ezt nem értik meg azok, akik azon problémáznak, hogy az A-ban jobbára életképtelen a sima varis/tolis -> elf, sok% templomos óriás, ember |
Quote:
Viszont van még másik 4 szint Ezeken pedig jó lenne ha a többi ori tipusnak is lenne létjogosultsága és egyenlő esélye. |
Quote:
de jelenleg tény hogy ez nem sérül... viszont még mindig nem sok értelmet kapott a varázsló és a tolvaj személyiség. Márpedig egy varis v tolis ori -nak az lenne jó ha dillemát okozna, hogy tudos-t vagy varázsló v tolvaj személyiséget válasszon.. Ez jelenleg nem okoz dilemmát. |
egyáltalán nem támogatom a varis/tolis személyiségek erősítését
két ötszemélyiséges orim van, így is túl erősek a varinál a +5% erő ráadásul megintcsak az óriást erősíti a jelenlegi variszemélyiség értelme egyébként a hadignómnál, és az orknál jön ki, ua. mf-ként egyébként nem tud távoltlátni :) |
hmm.
szerinten valami alapján el lett döntve mindez az elején... és nyilván nem véletlenül lett úgy eldöntve, ahogyan. A játék tökéletes egyensúlyát természetesen nem lehet, vagy csak iszonyatosan nehezen lehetne összehozni... én magam részéről nem érzem úgy, hogy ebben a témában változtatni kellene az eddigieken :cool: |
én sem támogatom az ötletet,mert az oriás még erősebb lenne,ráadásul,jo igy a személyiség,+1% körönként mondjuk nagyon kevés,de olyan 6-7-8 dik személyiségnek nagyon jó lenne.
|
Quote:
Szia! Jelenleg 9 országnak van 6 vagy több személyisége. talán kicsit többen játszunk aktívan. |
Quote:
Viszont a kis számok gombamód szaporodnak, illetve gyarapodnak. Már nekem is van két kis kettesem, pedig nem vagyok régi játékos, és erre a két orira asszem hamar összeszedek még egypár kéket:) |
All times are GMT +1. The time now is 09:06. |