![]() |
Quote:
|
Két óriás, feltápolva bónuszokkal... Az életbe nem szeded szét őket.
|
Quote:
|
Quote:
Ha van két jó játékos, vegyen fel maga mellé két másikat, és tanítsa meg játszani úgy ahogy illik. Ha a két játékos teljes értékű szöviben dolgozhat, sőt, erősebbek mintha fullos 4 fős szöviben játszanának, akkor nem lesznek érdekeltek abban, hogy növeljék a szövilétszámot, azaz a közepes tudású, de aktív játékosok esélyt se kapnak arra, hogy valaha is jók legyenek. Mifenét gyengítsem én magam egy bizonytalan szövissel? |
Quote:
Óriást simán szétkapni eleve hiú ábránd:) Ott az óriás valamit nagyon elrontott. Lényegesen nagyobb sereg kell az átütésükhöz, ők meg jóval kisebbel is odaférnek. Egy tolis tehetetlen ellenük, és a seregüket se állítja meg, mikor beverik némi földre, és szépen leszakítják a szövitől őket. A varissal szintén ez a helyzet, bár az tud rengetni míg hirtelen nem kell egy rengésért 19% készülit fizetni... Ha az a 20% nem sokat ér, akkor miért is regélnek legendákat az ork tábornokbónuszáról? Szerintem ezt azért gondold át alaposabban:) 626 támadópontot jelentene egy óriás barakk, míg a "normál" szövinek csak 522-t Ne mondd nekem, hogy ezt kompenzálod azzal, hogy varistól sé tolistól hozol lovakat... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ha két játékos nem akar maga mellé venni még 2-őt, akkor miért kéne belekényszeríteni őket? Aki nem akar magától segíteni, az úgyse fog.
A tolisra és varisra tett kijelentésed nem nagyon tetszik. Senki nem kényszerít rá, hogy vigyél a hátadon egy tolist meg egy varist. Mehetsz 4hadival is, vagy gondolom már van annyi ismerősöd, hogy 2szabis tagot bevegyél a szövibe, ha az neked jobb. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:07. |