Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Új faj vagy fajmódosítás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=154)

LotR 02-06-2006 11:47

Quote:

Originally Posted by Davalon
LotR, tod, hogy mié vok uwelita, szal nekem ezt a stratégiát nem kell bemutatni:) Ráadásul ugye én még hírdetem is ezt magamról:D Én is elmesélek egy történetet... Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy hozzánk ellenségesen viszonyuló ország az ő szövetségével. Meg voltunk mi, tudod kik;) Háború. A srác atomra bevédve, viszonylag megközelíthetetlen, benne sok kárt tenni nem lehetett. Csak volt 3 társa... És azokon lett csúnyán elverve a por. Ilyenkor mindig felvetődik egy csomó kérdés: csak arra az egy emberre haragszol, de nem tudod komolyan bántani, viszont van szövije. Most akkor leverhetjük rajtuk a nézeteltérést vagy morális aggályokba ütközik a dolog? Mert ugye elvileg szövijei segítik őt, és háború esetén nem kéne érdekeljen, melyiket hogy hívják. Épp ezért már az elején egyértelművé tesszük a dolgot, és ha ennek ellenére összetűzés lesz, akkor mi megmondtuk...
Még annyit: ez az emlegetett emberke azóta is hírdeti, hogy bezzeg őt nem tudtuk elkapni, csak a szövijét, ami persze őt minősíti.

A tanulság és a lényeg Bubba 4* pajzs javaslata lehet job lett volna, mint a mostani.
A szövetségesei 4-5 körre lettek rakva, csak sajnos a környezet, olyan silány volt, hogy mégsem kezdett egyikükkel sem a környezetük, top 100-ban így mennek a dolgok...
Nem volt mást tenni várni és néha írogatni, közben imádkozni, hogy valaki kapja már le azt a gyenge ember orit, aki csak 6-7 körre tudott érvényesülni...

Davalon 02-06-2006 11:52

Szerintem jó az 5* pajzs, nem látnám, hogy azóta csak úgy hemzsegnének az emberek a játékban, bár szerencsére nőtt a számuk. De inkább mit szólnál ahhoz, ha odaadnánk ezt a spec.varit a félszerzeteknek?;) Mégis csak róluk tudnám elképzelni, hogy van egy böhöm jó mágiájuk, ami alól öltögetik ki a nyelvüket más fajokra és ellopnak tőlük mindent:D Ez olyan félszerzetes szerintem, és semmiképp sem emberes. Úgy hogy LotR, találj ki valami újat az embernek, és akkor megbocsátom Neked, hogy még nem indítottál Gyűrűk Ura-topicot;)

LotR 02-06-2006 12:03

Quote:

Szerintem jó az 5* pajzs, nem látnám, hogy azóta csak úgy hemzsegnének az emberek a játékban, bár szerencsére nőtt a számuk. De inkább mit szólnál ahhoz, ha odaadnánk ezt a spec.varit a félszerzeteknek?;) Mégis csak róluk tudnám elképzelni, hogy van egy böhöm jó mágiájuk, ami alól öltögetik ki a nyelvüket más fajokra és ellopnak tőlük mindent:D Ez olyan félszerzetes szerintem, és semmiképp sem emberes. Úgy hogy LotR, találj ki valami újat az embernek, és akkor megbocsátom Neked, hogy még nem indítottál Gyűrűk Ura-topicot;)

Lusta vagyok ilyenekre( topic indítása) és igazából tudatlan egy uralkodó vagyok;)
A lényeg felőlem jöhet a félszerzet, az 5*-ös pajzsával ,de akkor 4 körtávon belül legyenek hatékonyak az ártó tolvaj akciói ( gyilkolásra gondolok főként), így nem okozna gondot és nem tudná megkeseríteni mások játékát( játéktudás nélkül) , emellett a 2 körön belli lopásokhoz meg kaphatna némi díjazást, hatékonyabban lop ( értem itt: többet bír elhozni a raktárból, mint egy fél-elf)
Dav hidd el hemzsegnek az emberek a változtatás óta, de normálisan kiépítetettel még nem nagyon találkoztam.

Mephisto 02-06-2006 12:06

Félszerzet

A félszerzet doog jó is ahogy van.
Az embernek meg adnék egy egyszerű módosítást. 40% teki mindenből.
Végül is ezzel nem lenne akkora előnye, mint egy gnómnak, és a tekije is lopható.
Továbbá ebből lehet mindent csinálni, varist/tolist/hadist tehát tényleg olyan lenne mint az emberek, sokaoldalú.
Specialitásnak meg valamit ki lehetne találni. Ezt rátok bíznám...
Darton kedvére lenne ez, igaz Dav?:)

Davalon 02-06-2006 12:07

LotR, a pontértékkülönbség elég komolyan tompítja a toliakciók hatékonyságát, nem kell még külön körben maximalizálni azt szerintem:)

Davalon 02-06-2006 12:09

Quote:

Originally Posted by Mephisto
Végül is ezzel nem lenne akkora előnye, mint egy gnómnak, és a tekije is lopható.
Továbbá ebből lehet mindent csinálni, varist/tolist/hadist tehát tényleg olyan lenne mint az emberek, sokaoldalú.

Specialitás valami kéne, tényleg, mert ha csak az jellemzi az embert, hogy 10%-kal gyengébb, mint a gnóm és vihetik a tekiket, akkor az nem túl jó:-)

Mephisto 02-06-2006 12:13

Quote:

Specialitás valami kéne, tényleg, mert ha csak az jellemzi az embert, hogy 10%-kal gyengébb, mint a gnóm és vihetik a tekiket, akkor az nem túl jó:-)

Egy törpe hadistól és egy orktól is lehet lopni. A 40%hoz még nem kell annyira sok tekit benttartania.
Specialitás lehete a gyorsabb regenerelódás. Tehát 7% a toli és vari regenerálódás...Ez csak tipp...
Emlékszem én még azokra az időkre Dav, amikor téged nyaggattak alúlról, mert Alpokék kicsit felszaladta:D Nem megoldás mindenre a pontkülönbség;)

LotR 02-06-2006 12:15

Quote:

párszor ki lett tárgyalva a listán ez a javaslat és a többség többször is leszavazta, Dav nagyjából rá is mutatott az egyik okra...

Davalon 02-06-2006 12:17

Quote:

Egy törpe hadistól és egy orktól is lehet lopni. A 40%hoz még nem kell annyira sok tekit benttartania.
Specialitás lehete a gyorsabb regenerelódás. Tehát 7% a toli és vari regenerálódás...Ez csak tipp...
Emlékszem én még azokra az időkre Dav, amikor téged nyaggattak alúlról, mert Alpokék kicsit felszaladta:D Nem megoldás mindenre a pontkülönbség;)

ja, sokan próbálkoztak egykoron, bár mostanában már az sincs:(
Te, a szövim meg ne add ki:D

LotR 02-06-2006 12:19

Quote:

LotR, a pontértékkülönbség elég komolyan tompítja a toliakciók hatékonyságát, nem kell még külön körben maximalizálni azt szerintem:)

Dav ezzel nem értek egyet, mert nem így van nem elég hatékonyan egy olyan fajjal szemben amit nem lehet 6-7 körröl bántani, egyedüli megoldás a bontás lenne , de ne viccelődjünk már hogy bontsak többszáz hektárt (ez már eleve abszurd!) meggyengítve ezáltal az orimat és míg elintézem azt az ember tolvajt addig a környezetemben lévő orik majd nem hinném, hogy békésen figyelik az eseményeket ... :p

All times are GMT +1. The time now is 20:57.