![]() |
Quote:
A tanulság és a lényeg Bubba 4* pajzs javaslata lehet job lett volna, mint a mostani. A szövetségesei 4-5 körre lettek rakva, csak sajnos a környezet, olyan silány volt, hogy mégsem kezdett egyikükkel sem a környezetük, top 100-ban így mennek a dolgok... Nem volt mást tenni várni és néha írogatni, közben imádkozni, hogy valaki kapja már le azt a gyenge ember orit, aki csak 6-7 körre tudott érvényesülni... |
Szerintem jó az 5* pajzs, nem látnám, hogy azóta csak úgy hemzsegnének az emberek a játékban, bár szerencsére nőtt a számuk. De inkább mit szólnál ahhoz, ha odaadnánk ezt a spec.varit a félszerzeteknek?;) Mégis csak róluk tudnám elképzelni, hogy van egy böhöm jó mágiájuk, ami alól öltögetik ki a nyelvüket más fajokra és ellopnak tőlük mindent:D Ez olyan félszerzetes szerintem, és semmiképp sem emberes. Úgy hogy LotR, találj ki valami újat az embernek, és akkor megbocsátom Neked, hogy még nem indítottál Gyűrűk Ura-topicot;)
|
Quote:
A lényeg felőlem jöhet a félszerzet, az 5*-ös pajzsával ,de akkor 4 körtávon belül legyenek hatékonyak az ártó tolvaj akciói ( gyilkolásra gondolok főként), így nem okozna gondot és nem tudná megkeseríteni mások játékát( játéktudás nélkül) , emellett a 2 körön belli lopásokhoz meg kaphatna némi díjazást, hatékonyabban lop ( értem itt: többet bír elhozni a raktárból, mint egy fél-elf) Dav hidd el hemzsegnek az emberek a változtatás óta, de normálisan kiépítetettel még nem nagyon találkoztam. |
Félszerzet
A félszerzet doog jó is ahogy van.
Az embernek meg adnék egy egyszerű módosítást. 40% teki mindenből. Végül is ezzel nem lenne akkora előnye, mint egy gnómnak, és a tekije is lopható. Továbbá ebből lehet mindent csinálni, varist/tolist/hadist tehát tényleg olyan lenne mint az emberek, sokaoldalú. Specialitásnak meg valamit ki lehetne találni. Ezt rátok bíznám... Darton kedvére lenne ez, igaz Dav?:) |
LotR, a pontértékkülönbség elég komolyan tompítja a toliakciók hatékonyságát, nem kell még külön körben maximalizálni azt szerintem:)
|
Quote:
|
Quote:
Specialitás lehete a gyorsabb regenerelódás. Tehát 7% a toli és vari regenerálódás...Ez csak tipp... Emlékszem én még azokra az időkre Dav, amikor téged nyaggattak alúlról, mert Alpokék kicsit felszaladta:D Nem megoldás mindenre a pontkülönbség;) |
Quote:
|
Quote:
Te, a szövim meg ne add ki:D |
Quote:
Dav ezzel nem értek egyet, mert nem így van nem elég hatékonyan egy olyan fajjal szemben amit nem lehet 6-7 körröl bántani, egyedüli megoldás a bontás lenne , de ne viccelődjünk már hogy bontsak többszáz hektárt (ez már eleve abszurd!) meggyengítve ezáltal az orimat és míg elintézem azt az ember tolvajt addig a környezetemben lévő orik majd nem hinném, hogy békésen figyelik az eseményeket ... :p |
All times are GMT +1. The time now is 20:57. |