Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   országnév megváltoztatása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1520)

Viz 03-04-2007 18:51

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 77812)
én valami olyan rendszerre gondoltam mint a karácsonyi licit...
vagy húsvéti licit :D a nyuszika hozza az új nevet;)

esetleg február 29-e :D

Szerintem is simán lehetne minden évben, viszont a mgvalósítását teljesen máshogy kézeplném el mint a licitnek.

Ati 03-04-2007 18:51

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 77822)
Szerintem is simán lehetne minden évben, viszont a mgvalósítását teljesen máshogy kézeplném el mint a licitnek.

Vélhetően nem ugyanarra a névre akar hirtelen mindenki változtatni. :D

Viz 03-04-2007 19:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 77823)
Vélhetően nem ugyanarra a névre akar hirtelen mindenki változtatni. :D

Értem, én se így gondoltam:) Csak a szisztémára gondoltam, de ezt nehéz elmagyarázni=)

Ati 03-04-2007 19:07

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 77827)
Értem, én se így gondoltam:) Csak a szisztémára gondoltam, de ezt nehéz elmagyarázni=)

Halljuk. :) Még úgysem aktuális ez a kérdés. Valami korlátozás biztosan lesz, azért ne akarjon mindenki nevet váltani... :)

Dragi 03-04-2007 19:10

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 77829)
Halljuk. :) Még úgysem aktuális ez a kérdés. Valami korlátozás biztosan lesz, azért ne akarjon mindenki nevet váltani... :)

hűűű jut eszembe :) Én is igénybe veszem majd a névbeli hibajavítást ha lehetséges :) Előreláthatólag mikor lesz megejtve a név változtatás ?

Ati 03-20-2007 19:46

Ezzel a témával kapcsolatban szavazzon, aki még akar, illetve az érveket pro és kontra hónap végéig írhatjátok, aztán április elején valami lesz ezzel kezdve. Valószínüleg jófej leszek ;), és lesz valamilyen szintű változtatás engedve egy nagyon korlátozott ideig, egyszeri alkalommal, de a változtatás mértéke még igencsak kérdéses.

skiti 03-20-2007 19:53

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 81316)
Ezzel a témával kapcsolatban szavazzon, aki még akar, illetve az érveket pro és kontra hónap végéig írhatjátok, aztán április elején valami lesz ezzel kezdve. Valószínüleg jófej leszek ;), és lesz valamilyen szintű változtatás engedve egy nagyon korlátozott ideig, egyszeri alkalommal, de a változtatás mértéke még igencsak kérdéses.

nekem igazából egy betű miatt fontos, annyi meg ha lesz valami legalább lesz:D
szóval nekem ok:)

Synkel 03-20-2007 20:04

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 81317)
nekem igazából egy betű miatt fontos, annyi meg ha lesz valami legalább lesz:D
szóval nekem ok:)

Jaja, ilyenek miatt támogatom a dolgot. Aki elírta véletlen a nevét, annak legyen egy lehetősége kijavítani egyéni elbírálás alapján.
Az nyilván nem javítás ha valaki a Királ-t nem Király-ra hanem pl brutál mészárosra akarja változtatni:)

Non Omnis Moriar 03-21-2007 12:44

Egyszerübb megoldani a teljes névcserét, mint a részlegeset, egy alkalomra, minden vackot kitalálni. Szerintem. Most az egyszer van úgyis.

Cassandra 03-21-2007 12:56

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 81458)
Egyszerübb megoldani a teljes névcserét, mint a részlegeset, egy alkalomra, minden vackot kitalálni. Szerintem. Most az egyszer van úgyis.

Őőő... de miért is lenne egyszerübb?

Ráadásul szerintem még mindig nem egy nyerő ötlet teljes neveket lecserélni, még akkor se, ha X ideig jelezve van valamilyen módon. Mert lehet, hogy megtámadom kispistikét és 3 hónap múlva nagygéza kezd el ártózgatni, lövésem nem lesz róla, hogy nagygéza tulajdonképp kispistike más néven.

All times are GMT +1. The time now is 13:21.