![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ezzel a témával kapcsolatban szavazzon, aki még akar, illetve az érveket pro és kontra hónap végéig írhatjátok, aztán április elején valami lesz ezzel kezdve. Valószínüleg jófej leszek ;), és lesz valamilyen szintű változtatás engedve egy nagyon korlátozott ideig, egyszeri alkalommal, de a változtatás mértéke még igencsak kérdéses.
|
Quote:
szóval nekem ok:) |
Quote:
Jaja, ilyenek miatt támogatom a dolgot. Aki elírta véletlen a nevét, annak legyen egy lehetősége kijavítani egyéni elbírálás alapján. Az nyilván nem javítás ha valaki a Királ-t nem Király-ra hanem pl brutál mészárosra akarja változtatni:) |
Egyszerübb megoldani a teljes névcserét, mint a részlegeset, egy alkalomra, minden vackot kitalálni. Szerintem. Most az egyszer van úgyis.
|
Quote:
Ráadásul szerintem még mindig nem egy nyerő ötlet teljes neveket lecserélni, még akkor se, ha X ideig jelezve van valamilyen módon. Mert lehet, hogy megtámadom kispistikét és 3 hónap múlva nagygéza kezd el ártózgatni, lövésem nem lesz róla, hogy nagygéza tulajdonképp kispistike más néven. |
All times are GMT +1. The time now is 13:21. |