Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Március: súgó-project (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1517)

Ati 04-03-2007 11:44

Quote:

Originally Posted by collateral (Post 76834)
lehet, hogy en az atlagnal is vaksibb vagyok, de nekem megeroltato a voros alapon fekete betuket olvasni. Szolval en szivesen latnek a hattertol jobban elkulonulo betuket. :D

Néztem sárgával, szerintem szép és olvasható volt, de a lányok lehurrogták, úgyhogy marad a fekete. Vastagítás kerül bele, hogy jobban olvasható legyen, de színbeli változás nem lesz.

LotR 04-03-2007 11:53

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 84546)
Néztem sárgával, szerintem szép és olvasható volt, de a lányok lehurrogták, úgyhogy marad a fekete. Vastagítás kerül bele, hogy jobban olvasható legyen, de színbeli változás nem lesz.

Lányok? Kik pontosan? névszerint? :D

Ati 04-03-2007 11:55

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 76837)
"Támadó/Ártó varázslatok
Vihar Ha ellenfeledre vihart bocsátasz, minden körben, amíg a varázslat tart, embereinek 0,5%-a elhagyja az országot a szörnyű időjárás miatt, és új emberek sem költöznek be. Ellensúlyozni a napsütés varázslattal lehet."

Ez így nem teljesen igaz. Másik topikban volt erről szó.
A kórházak mellett igenis van bevándorlás.
Szerintem ez félrevezető, és megtévesztő. :)

Bevándorlás nincs. Ami van, az a kórházak miatti természetes szaporulat, hiszen épületen belül védve vannak a természet viszontagságaitól. Súgó pontosítva itt is, és az építés súgó "kórház" leírásnál is. (Élesítés majd ha mindenen végigrágtam magam. :))

Ati 04-03-2007 11:57

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 76842)
a regisztrációs oldalon van néhány helyesírási hiba a szabályoknál...
elég hosszú lenne a lista, ha minden egyes hibát bemásolnék. (a Részletek linkek alatt is vannak hibák...)

Ez majdnem olyan, mintha azt írtad volna, hogy "a súgóban van egy elgépelés". :)

Ati 04-03-2007 12:09

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 76855)
a varázslatok 25%-kal kisebb eséllyel sikerülnek, kivéve a magára ható varázslatokat, aminél kicsit több az esély a sikerre,

A törpénél.
Én ezt egyértelművé tenném, mert egy kezdő játékosnak kétlem hogy ez tiszta.
engeteg javaslat lett egy másik topicban, szerintem mindegy hogy mi, csak legyen nyilvánvaló:)

Egy kezdő játékosnak ezt nehéz lesz konkrét számokkal egyértelművé tenni... Ezt azt hiszem elnapolom, ameddig a másik topic terítékre nem kerül, mert itt a könnyítések miatt (a magadra ható varázslatok jobban sikerüljenek) ezt már szavakkal igen nehéz úgy megfogalmazni, hogy bele ne zavarodjon egy kezdő.........

Ati 04-03-2007 12:32

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 77224)
1, Kerüljön be a túltöltés fogalma a súgóba!
Tahát valami ilyen formában:

Ha több varázslód van, mint helyed a templomokban, akkor az egyes varázslatokat csak annyi varázsló végzi, amennyinek hely is van.

Ha több tolvajod van, mint helyed a kocsmákban, akkor az egyes tolvaj akciókra csak annyi tolvaj indul, amennyinek hely is van.

2, HV súgóban benne lehetne, hogy a katona piac nem elérhető. Most már nincs elvi akadálya, mivel Vip HV-ban sincs katipiac.

3, Aréna súgóban benne lehetne, hogy az első belépéstől kezdve 72körös védelemmel rendelkeznek az országok.

Majd még folytatom. :)

Ezek is bekerültek. Az Aréna súgó kiegészült egy rövid leírással arról, hogy mi a fene is az aréna, mert eddig erről nemigen volt ott semmi... :)

Kutyuleee 04-03-2007 12:35

Tényleg Ati és bankos dologgal mi lesz?:D
A súgót pontositod, vagy a védelmet?

Ati 04-03-2007 12:51

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 84563)
Tényleg Ati és bankos dologgal mi lesz?:D
A súgót pontositod, vagy a védelmet?

A súgót. A védelmet megszokta már mindenki, kialakult egy egyensúlyi helyzet, kár ezt elrontani.

Kutyuleee 04-03-2007 13:04

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 84573)
A súgót. A védelmet megszokta már mindenki, kialakult egy egyensúlyi helyzet, kár ezt elrontani.

Én is ebben reménykedtem, csak azért rákérdeztem:P

Ati 04-03-2007 13:11

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 78368)
Ha már a körváltások benne lesznek, akkor bekerülhetne az is, hogy melyik csoport milyen? (pl: A-normál 1. szint, körváltás :00 )

A fórumon beírt idők kerültek be, ezekben szerepel az is, hogy lassú, gyors, vagy anarch csoportrólról van-e szó, úgyhogy ez végülis bekerül. Bár túl nagy jelentősége nincs, hiszen aki ott van, az tudja, aki nincs ott, azt meg vélhetően annyira azért nem érinti... :)

All times are GMT +1. The time now is 22:36.