![]() |
Quote:
Tehát ismét azt kell mondanom, hogy előbb erősítsük meg a hullát, hogy legyen miből gyengíteni! |
a hulla egy másik téma:)
és amúgy sem ez a legfőbb problémája:( de a törpön határozottan erősítene egy keveset, mert ő pont ezt a tudományát írhatja 40%-ig, márpedig az aprónép is van annyira mostohagyerek mint a hulla. na jó, annyira azért mégsem:) de hullával nem kötelező lenni, míg törpe igenis kell! persze a gnóm jobban jár valamivel... a törpi 10%-al képezhet több katit így egy nap mint egy bármi más, a gnóm pedig nála is 10%-al. a hullánál pedig kb mindenki 30%-al többet... na igen, feltöltés szempontjából nem hátrány ez a hullának, mert katonai egység jóval kevesebb fér el nála:D és ez eddig csak fejtegetés:) nem volt még kinyilatkoztatás affelől hogy lesz-e eséje átmenni ennek a javaslatnak, de ha már áll neki a zászló... nézd a jó oldalát, eggyel több dologra lehet hivatkozni a hulla erősítésével foglalkozó topikban:D |
Azt, hogy mi lenne helyette, szerintem még sokat lehetne csontozni. Egy biztos jelenleg csak tolis orival tartok ilyet, mert a többinél nem sokat oszt léte \ nem léte.
Ha képzek 1000 elitet az 1 millába kerül, de ha van tekim, akkor 700e...húúú...de jót spóroltam...(5k tekit kell tartanom, ha egyszer is lelopnak full készülire, többet bukok rajta, mint amit 1 hét alatt spórolok) Tekintve, hogy az adó nálam majd mindig 0% így a gazd teki sem sokat kopik nálam:D A teki bisznisz, a tőzsdézés, bizonyos csopikban a nyersi és kaja termelés sokkal többet hoz a konyhára, hogy megérezzem eme spórolást, vagy pénz kiesést...szvsz... |
Quote:
idevág a gazdasági teki változtatása is, amit már említettem, hogy ne az emberek adóját növeljük (ne is a zsoldot csökkentsük, az jó úgy ahogy van) hanem a pénzigényes feladatok költségét csökkentse tehát átvenné az ipari tekercs jelenlegi szerepét, kiegészítve az építés/bontás arany beli költségének csökkentésével (a nyersit nem javaslom, mert tökönrúgnánk vele a törpöket :D), a fedezés és esetleg a tekiírás költségének csökkentésével - szigorúan arany! egyik sem olyan óriási tétel, de ha mindenre hatna, akkor talán érezhetőbb lenne esetleg még a drágakavics árát növelhetné, de ezt még nem gondoltam végig:o habár az engem is érdekelne, hogy van-e jövője egy ilyen változtatásnak, vagy csak koptatjuk a szánkat :D |
Quote:
|
az egészhez annyit, hogy bár egyetértek az ipari-gazdasági tekik funkciójának erősítésével, túlzásokba nem szabad esni
mert aztán majd jön a sírás, hogy végigment rajtam a félelf, és jaj mi lett :D |
Quote:
|
szerintem meg,ha nincs értelmes funkciója egy tekercsnek, akkor ne legyen a játékba olyan (a pénztárolás ebben az esetben nem számít értelmes funkciónak). egyértelműen jó lenne, ha a gazdasági teki is kapna egy jó funkciót.
|
na jam
lassan benézhetne a góré, hogy érdemes-e egyáltalán ezen a vonalon gondolkodni:D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:47. |