![]() |
Sziasztok!
Olyan rég volt már itt élet, így egy kérdéssel élek:) Ha a párbaj készítője kizárta az ijászokat, és az örtornyokat, ez azt jelenti, hogy a játékban megadott értéket felfelé csak hektárszerzéssel tudom gyarapítani, és építéssel nem? Továbbá nem tudok ijászt többet képezni. De már láttam olyan indulást, ahol a tolik voltak kizárva, de alapból volt 200, de nem volt kocsma, ha jól sejtem akkor ezeket az első 3 percben le kell fokozni? |
én már olyat is láttam, hogy ki voltak zárva a kocsmák és tolik, de volt mindkettő:)
|
Na ez az, ez azt jelenti, hogy többet nem szerezhetsz építéssel, képzéssel, vagy azt, hogy körváltásnál mondjuk elveszlenek....
|
hát én párbaj téren analphabéta vagyok, tehát várd meg az okosokat;)
|
Tehat, a kizart egyseg az azt jelenti, hogy a jatek folyaman nem kepezhetsz. Az alapban kapott de kizart egyseget hasznalhatod a jatek folyaman.
|
Köszi: szóval ha van 2000 toli és 20 kocsma akkor bontani kell sürgősen:)
|
valamit olvastam, hogy érdemes kórházat építeni, hogy jobban jöjjenek az emberek? Ez még érvényes?
|
igen, különben elmennek szépen az oridból, amúgy amikor kizárt egységeket is kapsz induláskor az a rutinosabb párbajkészítőknél nem hülyeségből vannak bent hanem azokkal is próbálnak előnyt szerezni lefokoz védő - támadó vagy paci - íj ...
általában a kezdő fegyverből is lehet következtetni mit akar a szervező ;) |
ha toli nincs kizárva akkor érdemes mert ugyis a néped fogják lopni :)
meg ugyis marad mindig épület ami mehet akár kórházra is |
nah sziasztok!
már rettentő régen voltam párbajon. ez a féleves kihagyásom miatt volt:P szóval utóljára nyári szünetben toltam és akkoris az egyórásat szerettem. legfőképp szerencse kell hozzá. a lényeg:törpe faj :24-:30-as időszakot kell túlélni támadás nélkül. onnantól elég könnyű. ha még be is ütsz vkit 24-kor vagy 27-kor akkor simán 1. vagy:D utána elég nehéz bemenni az emberekhez mert megjönnek a tornyos íjjak. aztán a párbaj legvégén a 20. kör után van egy utolsó perc amikor még megy a párbaj. akkor kell elindítani az építkezéseket és leképezni a sereget. szóval ezért szeretem az egyórásat:D ennyit kell róla tudni nagyjából meg kell egy jó taktika. |
All times are GMT +1. The time now is 12:02. |