Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Zene (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=29)
-   -   minden ami nem metal (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=148)

Half 02-18-2006 13:25

Quote:

Originally Posted by Half
hat amiket soroltal nem is ismerem. De mondok jo fiu bandakat:
Cypress
D12
Wu Tang Clan
egy szemelyesen Busta Rhymes:D
en
Bunea Vista social club:D:D
The Roots
nah 6 bol 5 tuti jozene:D

hupsz bocsi kihagytam:
Ramones
BEach boys
Beattles
beastie boys... naj= msot mar ezt bovitem

Szigibabe 02-18-2006 13:31

Quote:

hupsz bocsi kihagytam:
Ramones
BEach boys
Beattles
beastie boys... naj= msot mar ezt bovitem

Half :D nem vagy semmi... ezek jo egyuttesek, mind amit felsoroltal; de szerintem egyik sem sorolhato a nyalas fiubandak koze... :D
egyebkent Beattles = Beatles? marmint a gombafejuek, vagy van egy masik ilyen nevu zenekar? :)

Half 02-18-2006 13:42

Quote:

Originally Posted by Szigibabe
Half nem vagy semmi... ezek jo egyuttesek, mind amit felsoroltal; de szerintem egyik sem sorolhato a nyalas fiubandak koze...
egyebkent Beattles = Beatles? marmint a gombafejuek, vagy van egy masik ilyen nevu zenekar? :)

jah te meg nem ismersz de a helyes irasommal nincs osszehasonlithatoan rossz helyes iras:D
Biohazard valaki szereti?

ice T slayer -disorder eleg durva most hallgatom...
azert van nehany metalos szam is ami jo:D foleg durvulni

a nyalas is kriterium volt?? olvasni sem tok:D

olyat nem tok

Szigibabe 02-18-2006 20:37

ja, csak a helyesiras, akkor jo... mar azt hittem, megint egy olyan egyuttes, akit nem ismerek.. :D

azert nem hiszem, hogy nem ismered a nyalas bandakat; max nem szereted oket... (Take That, Backstreet Boyz, NSync, Westlife, Boyzone...) tele van veluk a teve meg a radio :P

a Biohazard'ert nem ugrok... az Ice-T slayert meg nem is tudom micsoda :o

Half 02-19-2006 10:27

Quote:

Originally Posted by Szigibabe
ja, csak a helyesiras, akkor jo... mar azt hittem, megint egy olyan egyuttes, akit nem ismerek.. :D
azert nem hiszem, hogy nem ismered a nyalas bandakat; max nem szereted oket... (Take That, Backstreet Boyz, NSync, Westlife, Boyzone...) tele van veluk a teve meg a radio :P
a Biohazard'ert nem ugrok... az Ice-T slayert meg nem is tudom micsoda :o

keress ra
jo szamok Slayer feet Ice T az!
2rol hallottam beloluk:Da nyalasbol

Szigibabe 02-19-2006 23:39

Quote:

keress ra
jo szamok Slayer feet Ice T az!
2rol hallottam beloluk:Da nyalasbol

kerestem, de nem talaltam...:o

BeeLord 02-28-2006 21:41

Mondjak má' valamit

Ez a nyálas fiú banda felvet egy érdekes filozófiai problémát: elmész egy ilyen bandába, egy fél lemezért kapsz kismilliárd pénzt, de mindenki buzinak tituál és 10-12 lányokon kívül senki nem rajong érted, megéri? De a valóságshowkból frissen szabadult művészek se jobbak.
És hogy érdemben is hozzászóljak,én is mindenhallgató(vagy mindenható?:D ) vagyok. A Blöff zenéje pl nagy kedvencem a filmzenék közül. És egyre jobban bejönnek a 80as évek slágerei:) Na, ezek után lehet senki nem áll velem szóba:D

Szigibabe 03-03-2006 14:34

Bee: ezek szerint mar te is oregszel, ha egyre jobban tetszik a 80as evek zeneje! :D en is szeretem, + a 60-as 70-es eveket is... attol fugg, epp milyen hangulatban vaok :)
nem tom, lehet hogy irtam mar; filmzenek kozul Az Utolso Mohikan-t szeretem nagyon, orakig kepes lennek hallgatni... es akkor mar hadd legyek egy kicsit romantikus is: a Bodyguard zeneje Whitney Houstonnal :D

BeeLord 03-03-2006 15:11

Épp ez az, hogy még elég fiatal vagyok, és a 80as évekből sok mindent nem éltem meg:D Így érdekel az akkori zene. Ha pedig filmzene, akkor meg kell említenem a ponyvaregény zenéjét:D

Szigibabe 03-03-2006 15:17

Quote:

Originally Posted by BeeLord
Épp ez az, hogy még elég fiatal vagyok, és a 80as évekből sok mindent nem éltem meg Így érdekel az akkori zene. Ha pedig filmzene, akkor meg kell említenem a ponyvaregény zenéjét:D

ezzel egyetertek... a ponyvaregenyt az egyik "alapfilmnek" tartjak nagyon sokan (bar nekem jo parszor meg kellett neznem, mire megertettem - erre egyetlen mentsegem, hogy szoke vagyok :D) es a zeneje nagyon elvezheto!!! szeretem azt a szamot is, amit most a Black Eyed Peas feldolgozott. :)
Sot, a Leonardo di Caprio fele Romeo es Julia zenejet sem illik kihagyni :)

All times are GMT +1. The time now is 10:52.