Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   1/A-hoz mi a legjobb hadis faj? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1448)

Alba 03-12-2007 09:06

Anno mintha egy masik topicban mar lett volna ugyez a téma.
Ott még számokkal is alatamaszottak melyik a legjobb hadis faj.

Amug meg a klánütésről nem is irtatok.Szerintem egy ido utan mindenki azzal akar haldni ne megyéniben.

Cyby_ 03-12-2007 09:25

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 79626)
Anno mintha egy masik topicban mar lett volna ugyez a téma.
Ott még számokkal is alatamaszottak melyik a legjobb hadis faj.

Amug meg a klánütésről nem is irtatok.Szerintem egy ido utan mindenki azzal akar haldni ne megyéniben.

mivel egy idő után egyéniben nem is tud haladni,igy csak aklánütés marad

Penge 03-27-2007 19:22

Én örülök ha egyáltalán feljutok oda :)

szoviet t56 06-27-2010 19:27

azt szeretném kérdezni hogy mivel most lett a hulla feltuningolva melyik a jobb hadis faj a hulla vagy az ork megtartotta a legjobb hadis címét?
mivel mostmár a hullának van a legtöbb férőhelye az A-ban és a támadóereje is nőtt
és mivel nem kell neki kocsma templom (tanya orknak sem és raktár) csak bank barakk és ház mennyi esélye van hogy könnyebb vele haladni mint orkkal?

Dragi 06-27-2010 19:28

Quote:

Originally Posted by szoviet t56 (Post 257155)
azt szeretném kérdezni hogy mivel most lett a hulla feltuningolva melyik a jobb hadis faj a hulla vagy az ork megtartotta a legjobb hadis címét?
mivel mostmár a hullának van a legtöbb férőhelye az A-ban és a támadóereje is nőtt
és mivel nem kell neki kocsma templom (tanya orknak sem és raktár) csak bank barakk és ház mennyi esélye van hogy könnyebb vele haladni mint orkkal?

Semmi, nagy hátránya a hullának hogy vak nem tud távolba nézni nem látja hány sereg jön és mekkorák és kocsma is kell neki bár nem sok de kell

vityu 06-27-2010 19:29

Quote:

Originally Posted by szoviet t56 (Post 257155)

Hullát nem láttam még olyat, amelyik felért volna 300k pontra, bár lehet, hogy csak a szememmel van baj! :) Orkot azóta láttam feljönni. Bár ki tudja, hogy hol mennyi pénz volt...

szoviet t56 06-27-2010 19:30

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 257157)
Hullát nem láttam még olyat, amelyik felért volna 300k pontra, bár lehet, hogy csak a szememmel van baj! :) Orkot azóta láttam feljönni. Bár ki tudja, hogy hol mennyi pénz volt...

valószínű azért mert most akkor még nem volt annyi esélye mint most

szoviet t56 06-27-2010 19:31

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 257156)
Semmi, nagy hátránya a hullának hogy vak nem tud távolba nézni nem látja hány sereg jön és mekkorák és kocsma is kell neki bár nem sok de kell

ha van mellette egy elf aki csinálja a gömböket?

Dragi 06-27-2010 19:32

Quote:

Originally Posted by szoviet t56 (Post 257159)
ha van mellette egy elf aki csinálja a gömböket?

akkor meg már el is vesztette a támadóerejét :) és nem a gömb itt a legnagyobb probléma hanem a távolbalátás, A-ban egyébként sem támadunk gömb alapján :p

szoviet t56 06-27-2010 19:33

de az ork 65% - és fölötte lévő barakkal ő sem tud gömbölni
ha mnidkét faj mellett van varis aki adja a gömböket és akkor mennyi az esélye?

All times are GMT +1. The time now is 04:02.