Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Térkapu (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=143)

Csokibácsi 12-01-2006 12:11

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 48788)
De ha van tolvaja, akkor csak több tolvajjal lehet tőle lopni nem? (Legalábbis abban biztos vagyok, hogy hullának lehet tolija. Ha meg van, akkor véd is, nem?)

viiiiihiiiiii
Na. Lehet akármennyi tolija a hullának, semmit sem ér vele.
Nem is véd semmit sem a toliakciókkal szemben.

Valezius 12-01-2006 12:42

Jó, most is tanultam valamit. De akkor miért van neki? (Leszámítva azt, hogy abban tartja a pénzt)

Burning 12-01-2006 13:04

valszeg azért mert kezdő vagy mert majd fajt fog váltani és felkészül erre:D

dexter 12-01-2006 13:20

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 48652)
nem a kocsmaval lopod le, hanem a tolvajokkal. gondolkozz mar 1 kicsit...
olvasd el a sugo/fajok/elohalott/hatranyokat. vilagosan le van irva.

kicsit tobbet bongessz sugot.

Imádom az ilyen embereket, akik azt hiszik, hogy marha okosak. Gondolhatod, hogy nem kocsmával fogok lopni. Rajtad kívül mindenki megértett engem. Inkább te gondolkozz el, hogy érted e az embereket.
Mellesleg neked se ártana a súgó. Ott az van, hogy nem indíthatsz toli akciót, nem pedig az, hogy a tolvaj nem véd meg. És én pot ezt kérdeztem. Iratkozz be elsőbe. Ott pont szövegértést tanulnak. A munkatársnőm nagyon jól csinálja, de az én volt osztályomba is mehetsz, bár ők 4.esek.

dexter 12-01-2006 13:25

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 48811)
viiiiihiiiiii
Na. Lehet akármennyi tolija a hullának, semmit sem ér vele.
Nem is véd semmit sem a toliakciókkal szemben.

Én is köszönöm a választ. A csopimban igen sok ilyen van, hogy teli varival meg tolival, oszt hulla. Katona meg alig alig. És a csopi közepe ez. De ez kezdü csoport viszont. Megtámadni azért nem fogom soha. Bár még nem támadtam meg hullát, de nem is akarom kipróbálni.

Csokibácsi 12-01-2006 13:33

Quote:

Originally Posted by dexter (Post 48890)
Én is köszönöm a választ. A csopimban igen sok ilyen van, hogy teli varival meg tolival, oszt hulla. Katona meg alig alig. És a csopi közepe ez. De ez kezdü csoport viszont. Megtámadni azért nem fogom soha. Bár még nem támadtam meg hullát, de nem is akarom kipróbálni.

Szerintem támadj meg egyet sereggel, legalább tapasztalatot szerzel a betegséggel kapcsolatban. Inkább kis hekin, mint nagy hekin.
Lehet, hogy soha nem ütsz hullát, de nem csak hullától lehetsz beteg. A tapasztalat meg jól jöhet.

Súgó, kórházépítés, támadás :)
Hajrá :)

FJORD 12-01-2006 13:37

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 48895)
Szerintem támadj meg egyet sereggel, legalább tapasztalatot szerzel a betegséggel kapcsolatban. Inkább kis hekin, mint nagy hekin.
Lehet, hogy soha nem ütsz hullát, de nem csak hullától lehetsz beteg. A tapasztalat meg jól jöhet.

Ez a próba jól jöhet, építs 10 korházat legyen max 90%-on a foglalkoztatottságod és támadj egyett. Most legalább felkészüsz rá. és lesz tapasztalatod

dexter 12-01-2006 13:42

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 48895)

Egy kicsit elkanyarodtunk a témától. A tapasztalat az biztos kéne. A súgó itt megint titokzatos. Fórumon tudtam meg sok mident erről is. De köszi.

dexter 12-01-2006 13:43

Quote:

Originally Posted by FJORD (Post 48900)
Ez a próba jól jöhet, építs 10 korházat legyen max 90%-on a foglalkoztatottságod és támadj egyett. Most legalább felkészüsz rá. és lesz tapasztalatod

Neked is igazad van, de a hullákat inkább csak lopkodom. Abból nem lehet baj.

Remedy 12-01-2006 13:45

Quote:

Originally Posted by dexter (Post 48885)
Imádom az ilyen embereket, akik azt hiszik, hogy marha okosak. Gondolhatod, hogy nem kocsmával fogok lopni. Rajtad kívül mindenki megértett engem. Inkább te gondolkozz el, hogy érted e az embereket.
Mellesleg neked se ártana a súgó. Ott az van, hogy nem indíthatsz toli akciót, nem pedig az, hogy a tolvaj nem véd meg. És én pot ezt kérdeztem. Iratkozz be elsőbe. Ott pont szövegértést tanulnak. A munkatársnőm nagyon jól csinálja, de az én volt osztályomba is mehetsz, bár ők 4.esek.

Ott van az, csak nem jo helyen kerested..... a faq-ban nezd meg.....

All times are GMT +1. The time now is 18:49.