Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Függőség avagy Hódító mindenekfelett (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=142)

director 02-03-2006 15:29

Quote:

Originally Posted by lagen
Mindjárt sírok komolyan:(
tiszta függő vagyok szinte, mindig itt vagyok fórumon is, és aszem eddig csak 1 szavazatot kaptam csak a hírnévre még a Forma 1-es topicban 30-án:(
nem mintha érdekelne a zöld kocka a hírnévnél, de azért ha már itt vagyok mindig akkor legalább legyen:)

tessék, kapsz egy nagy pluszt.. mert "tiszta függő" vagy:)

engem értékeltek páran, de úgy látszik a pluszok és a minuszok egálban vannak:) megosztom a közvéleményt:D

lll 02-03-2006 15:35

Quote:

Originally Posted by director
tessék, kapsz egy nagy pluszt.. mert "tiszta függő" vagy:)
engem értékeltek páran, de úgy látszik a pluszok és a minuszok egálban vannak:) megosztom a közvéleményt:D

Köcce szépen a plust:) és ezzel lettem most ződ dejóóóóóó

de ezeket a szavazásokat ugye a Vezérlőpult és ott alul lehet megnézni igaz??

Nikol 02-03-2006 15:49

Quote:

Originally Posted by Ati
Hódos sakkverseny már készül, lásd Sakk topic

:( nagyon gáz, de nem tudok sakkozni
Nem lenne valami más lehetőség?:o

director 02-03-2006 15:55

Quote:

Originally Posted by Nikol

keress egy népszerű játékot, amit ismersz. szervezz hozzá versenyt. kész. :D

Ati 02-03-2006 16:12

Quote:

Mindjárt sírok komolyan:(

tiszta függő vagyok szinte, mindig itt vagyok fórumon is, és aszem eddig csak 1 szavazatot kaptam csak a hírnévre még a Forma 1-es topicban 30-án:(

nem mintha érdekelne a zöld kocka a hírnévnél, de azért ha már itt vagyok mindig akkor legalább legyen:)

Nagyon az elején járunk a fórumnak, a többség szavazataza még nem is számít semmit. Majd idővel alakul ez...

lll 02-03-2006 16:49

Quote:

pl. a Honfoglaló lehetne, de majd a Sakk után gondoltam én, hogy azt befejezzük, és utána indul a Honfoglaló:) és ha azt is befejeztük, akkor vagy jön majd valami új játék, vagy jön a Hódítós Sakk Bajnokság 2-ik Kupája:)

lll 02-03-2006 16:51

Quote:

Originally Posted by Ati
Nagyon az elején járunk a fórumnak, a többség szavazataza még nem is számít semmit. Majd idővel alakul ez...

Mért ha a fórumon már bizonyos ideje regizett vagyok, akkor is megy fel a ződ kocka a hírnévnél??, de szerintem hozzászólás függő is lehetne ez ám:)

director 02-03-2006 17:40

Quote:

Mért ha a fórumon már bizonyos ideje regizett vagyok, akkor is megy fel a ződ kocka a hírnévnél??, de szerintem hozzászólás függő is lehetne ez ám:)

nem, a lényeg az, hogy minél többet írt valaki és minél zöldebb, annál nagyobb súllyal számít a szavazata.. és ellenkező irányban is igaz ez.

lll 02-03-2006 17:52

Quote:

Originally Posted by director
nem, a lényeg az, hogy minél többet írt valaki és minél zöldebb, annál nagyobb súllyal számít a szavazata.. és ellenkező irányban is igaz ez.

aha értem:)

Toto 02-03-2006 19:53

Quote:

ulti? :D :D

All times are GMT +1. The time now is 23:52.